Bide Chip.com.tr sizdede oluyormu acaba bilmem. Çok yavaşlıyor benim pc im işlemcimin %70 gidiyor bu siteye girince :S İşlemcim zaten eski ama her siteyi düzgün hızında açıyor.Burada kasıyor.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
aynen bencede 750 sayfa olmasın ...
22 mayıs 2009 tarihinde açılmış konu. 7 ay olmuş..
toplamda 1150 sayfa X 10 +11 = 11511 mesaj..
11511 / 210 = 55 mesaj (günlük ortalama)
bu hızla giderse ortalama 136 gün sonra bu rekor kırılır..:)))
Offf çok sıkıldım KANTIR oynamaktan uyuyayım artık :: herkese iyi geceler..
Quentin Tarantino
Bu adam manyak.
Süper bi film yapmış. Helal olsun valla.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Soysuzlar_%C3%87etesi
İşte film bu kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
(Bazı filmden anlamayan çocuklara önerilmiyor bu film - Kendini biliyor onlar...)
Arşivciler 2.2 gb lık hd si var çok güzel bir film.
http://www.imdb.com/chart/top
noluyo ya.
avatara bak 8.6 alıvermiş hemen.
bu quentin tarantino amma iyi bir yönetmen ha bütün filmleri neredeyse top 250 de dünyada. vay bea.
Quentin TarantinoEvet aynen öyle.Bende geçen gün izlediğimde yazmıştım.Süper bir tarih yazmış adam :))
Bu adam manyak.
Süper bi film yapmış. Helal olsun valla.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Soysuzlar_%C3%87etesi
İşte film bu kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
(Bazı filmden anlamayan çocuklara önerilmiyor bu film - Kendini biliyor onlar...)
Arşivciler 2.2 gb lık hd si var çok güzel bir film.
Benim Laptop'da Şarjın Bitiyyor Diyor Bende Yatıyorum İyi Geceler Serdar Abinin Verdiği Listede ;
[boyut=-1]35.[boyut=-1]8.6[boyut=-1]Léon (1994)[boyut=-1]178,052
Şu an torrentten indirdiğim filmler.Az önce Paranormal Activity inmesi bitti.Fakat izlemeye tırsıyorum açıkçası.En manyak korku filmi olduğu söyleniyor...
Şu an torrentten indirdiğim filmler.Az önce Paranormal Activity inmesi bitti.Fakat izlemeye tırsıyorum açıkçası.En manyak korku filmi olduğu söyleniyor...Okadarda korkunç değil.Sırf tırsmak için gece 2 de ışık falan herşeyi kapadım ses düzenini ayarladım geçtim karşısına pür dikkat izledim.Filmin tek etkileiyici yanı sanki herşey yaşanmış gibi yansıtılıyor olması.Bide sonu biraz güzel.Onun dışında filmin tüm etkisi ışıkları açar açmaz kayboluyor.
Ha birde şu var.Korku filmlerinin yüzde kaçı başarılı ? Bu açıdan bakarsak film genele oranla fena değil.
Filmi hızlıca sardırıp izledim ve dediğin gibi _hEro fazla korkutucu gelmedi.Tamamını boş bi zamanda izlerim artık.Şu an çok uykum geldi ve sabah 5 de yolcu karşılamam gerek hemen yatıyorum. :)
Herkese iyi geceler...
İyiyiz sen?
Bülent Abi o Torrentteki Demir adam = Iron Man mi ?
Hiç TR sini kullanmamıştım o filmin ağız alışkanlığı(Orjinali koruma :P)
Ama bizde süper isimlendirmeler var.
Eternal sunshine of the spotless mind = Sil baştan.
çeviriye bak. filmi izleyip Allah bilir bunun adı silbaştan olsun demedilerse noliyim :D
Yaaa Firefox tan Chip e girdiğimde acayip kasıyo ama RAM kullanımı az :S:S:S
İşlemcim 60 ları vuruyor. Ama İE den açınca rahat :D
Merhabalar CHİP Online;
PlayStation 1 ince kasa 'ya Müzik CD 'si yapmak istiyorum ancak Nero 'nun 9 versiyonu mevcut. Müzik CD 'si seçeneği felan derken içinde kayboldum. Veri CD 'si hazırla dedim ancak PS 'de çalmadı. WMP 'dede yazma işlemini denedim oda çalmadı. Sizden Ricam bana PS1 'de çalacak CD hazırlamak için gerekli programlar ve CD 'nin hazırlanışı hakkındaki yorumlarınız.
Teşekkürler.
* Rekorada az kalmış hani.
* IYI ForumLaR...