10 MB kaldi Toxic Sen Teamwiever id sifrei hazırla...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
5-10 dk sonra erhanla age of empires 3 oynayacağız :) başka oynamak isteyen varsa gelsin :)
Marlboro ne akıllılık etmişya.Tüm markaların fiyatları uçtuğu anda bunlar düşürmüş.Tambir ticari zeka yaf. İşletmecilik,yöneticilik budur dedirtiyor insana.Abartmıyorum, çok beğendim bu harektlerini.
Sigara zammı duyulmaya başlandığı anda kar yapmak isteyen esnaf fazladan ucuz sigara stoğu yaptı güya.Marlboroda seve seve gönderdi hepsine.Sonrada zam gelince inadına fiyatları düşürdüler böylelikle stokları çabuk eritiyorlar.İdda ediyorum zamma rağmen marlboro eskisinden çok daha fazla satıyor artık.Sürümden kazanma diye buna denir.
Bu arada sigara kullanmıyorum.Aklıma geldi yazıyım dedim :)
Marlboro ne akıllılık etmişya.Tüm markaların fiyatları uçtuğu anda bunlar düşürmüş.Tambir ticari zeka yaf. İşletmecilik,yöneticilik budur dedirtiyor insana.Abartmıyorum, çok beğendim bu harektlerini.Doğru tespitler gerçekten. Bölümünün İşletme olduğunu belli etmişsin. Finallerinde başarılar dilerim.
Sigara zammı duyulmaya başlandığı anda kar yapmak isteyen esnaf fazladan ucuz sigara stoğu yaptı güya.Marlboroda seve seve gönderdi hepsine.Sonrada zam gelince inadına fiyatları düşürdüler böylelikle stokları çabuk eritiyorlar.İdda ediyorum zamma rağmen marlboro eskisinden çok daha fazla satıyor artık.Sürümden kazanma diye buna denir.
Bu arada sigara kullanmıyorum.Aklıma geldi yazıyım dedim :)
Doğru tespitler gerçekten. Bölümünün İşletme olduğunu belli etmişsin. Finallerinde başarılar dilerim.Teşekkürler.Sıkıcı bir 20gün var önümde :s
Malboro Light 5.5 Lira.Bak gördün mü Adem.Senin gibi yüzbinlercesini düşün ;)
Bazı yerler 7 liraya satıyor..Bugün en az 4 tane aldım :
Atıyorum , 3lira iken 10 kişi alıyorsa 30lira hasılat yapıyolardı.
Şimdi 4 lira iken 20 kişi alıyor.80 lira hasılat.
https://www.chip.com.tr/forum/pes ... oktasi_t146686.htmlSon Düzenleme: _hEro ~ 09 Ocak 2010 03:13
1- by murat 58Google Botunu unutma. chipten hiç gitmiyor.
2- -PoLiCe-
3- Ben
4- Sen
5- ErhanBen 5 kişi saydım.
Hoş google ın botu bir yere yapıştımı hiç gitmiyorda.Melih 12 yaşındamı. Tamam melih e sınır koyalım. Belliydi çocukça tavırlarından iyice belli oldu.
Erhan sende 13 yaşındasın 1 yaş büyüğüm diye biryerlerin kalkmasın.Counter Strike:Source da botları en zora getirin bakalım aptalca davranıyorlar mı. Kafadan yersin dakkasında.
_Hero Sanada mesajlarım var :D.
Haftanın full hd leri indi :DMatrix in bütün serisi ortalam 30 GB Full HD.
Yüzüklerin Efendisi Full HD EE(Uzatılmışı) ortalama 30 GB.
Public Enemies Full HD 11 GB.
Gladiator Full HD Uzatılmış(ilk defa seyretcem fırsat bulamadım).
Star Wars Bütün Seri 50 GB yi geçiyor. Onu izleyemeden hdd ile patrona getirdim :D
Soysuzlar Çetesi(Quentin Tarentino : Manyak Herif Bütün filmleri neredeyse top 250 de dünya çapında
com.tr li bir film sitesini ilk defa görüyorum yabancılar arasında vay be.)
pulp fiction Full HD :P
bir kaç tane daha vardı unuttum şimdi onlarda iniyor.
Torrent toplam upload sabah baktığımda 60 GB ye yaklaşmış.
sLm benim biricik CHIP ailem bugün size bişey getiremedim :S
Malboro Light 5.5 Lira.Ne 4 ü ne dördü yüzsüzlük yaptık patronla 2 tane 10 lu paket aldık ne dördü bu fırsat kaçmaz diye :D:D
Bazı yerler 7 liraya satıyor..Bugün en az 4 tane aldım :
hoş 55 tl ye patladı paketler ama olsun.sonuçta içecez.
winstona veridim zaten geçen günkü zamda 5 tl çok koydu. Tam zamdan dolayı bırakacaktım malbora düşmüş. yok yok. Şu avrupada satılan malboralar var tr ye giremiyor onlardan olsa ah.Tanış olacak getirteceksin topluca.
Melih 12 yaşındamı. Tamam melih e sınır koyalım. Belliydi çocukça tavırlarından iyice belli oldu.Serdar Abi Nerem Kalkmış Bir Söyle Bakalım, Sana Saygım sonsuz ama Sende Anlamadan Konuşuyorsunya ...
Erhan sende 13 yaşındasın 1 yaş büyüğüm diye biryerlerin kalkmasın.Knunun Başladığı Yere Bir Bak İstersen. Melih Bir Başkasına Kaç Yaşında olduğumu Bilsen Dedi Bende Şaka Maksatlı " 12 yaşındasın Diyeceğim Ayıp Olacak " Dedim...
Sadece Şaka ŞA-KA Sonra Melih bana Emreder Gibi Diyince bende Kızıp İnadım Tuttu Sorun Bu Demekki Senin alamanda Bir Şey Var Abi...
Bu Arada Bu Gün Akşam girde Age Of Atalım Sen - Tuğrul Ben Tek.
Ne 4 ü ne dördü yüzsüzlük yaptık patronla 2 tane 10 lu paket aldık ne dördü bu fırsat kaçmaz diye :D:D
hoş 55 tl ye patladı paketler ama olsun.sonuçta içecez.
winstona veridim zaten geçen günkü zamda 5 tl çok koydu. Tam zamdan dolayı bırakacaktım malbora düşmüş. yok yok. Şu avrupada satılan malboralar var tr ye giremiyor onlardan olsa ah.Tanış olacak getirteceksin topluca.
Bende bazen koli ile alıyorum.10 lu paket halinde.
Bizim burada ucuz oluyor kolisi.Tane başına 1.75 lira var Empire adında cigara :D
Kaçak cigara bunlar.Malboro 4 lira.
40 lık var Roket diye o da 3.50 lira.
Geçen günlerde 20 tane aldım 2 paket.
40 lira gitti.Ama abicim içilmez o sigara.Nasıl içiyorlar kaçak sigarayı.
Ucuz yoldan ciğerlerini mahvediyorlar.
İçen içer abicim.