bende siyah ve ağır kırmızı renk hastalığı var. başarabilirsen ki başarırsın metalik siyaha boya.
üzerine kırmızı ama koyu kırmızı böyle neredeyse bordoya yakın böyle yanan ateş gibi nfs deki araba kaplama gibi kaplamaylada önkaputun ordan arka kapağa kadar bir flama çiz jantları metalik gümüş ile yap jantlar 5 tane yıldız kolları gibi olsun ama böyle bakanın canı çeksin ah çeksin.
Hayal et ama nasıl bir araba yapayım ki böyle dikkatleri üstüme çekeyim gibi. Sanki kendinin böyle bir araban olmasını istermiş gibi.
benim hayalimdeki bu.
farlar kısık gözlü kedi gözü gibi yada yapabilirsen yılan gözler gibi olsun xeon ışık böyle beyazın en parka hali yansın.
güzel bir araba çıkart masaüstü resmi yapak.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaşlar ve özellikle Serdar abi şu kelimelerin geçtiği süper ve disko tarzı müzik vardı lütfen yardım edin televizyon kanallarında falan çok yer alıyor haberlerde falan kelimeler şunlar (Benim Anladığım kadar)
I lucky do you lucky I lucky do you lucky I lucky do you lucky woman.
Bir bayan söylüyor bana ismini söyleseniz yada videosunun linkini verseniz yeter...
Arkadaşlar ve özellikle Serdar abi şu kelimelerin geçtiği süper ve disko tarzı müzik vardı lütfen yardım edin televizyon kanallarında falan çok yer alıyor haberlerde falan kelimeler şunlar (Benim Anladığım kadar)Bu yılın en sevdiğim şarkısına benzettim. İnşallah odur. Favori parçam.I lucky do you lucky I lucky do you lucky I lucky do you lucky woman.
Bir bayan söylüyor bana ismini söyleseniz yada videosunun linkini verseniz yeter...
Jennifer Lopez feat Pitbull - Fresh Out The Oven
Erhan hangi magazin programlarında geçiyor.Abi magazin haberiydi sanırım sadece dinledim sanırım Show TV idi ve bu yaz kreasyonunu gösteriyorlardı arkada o şarkı çalıyordu süper ya bu gün 5.1 i bağladım odanın ortasına geçince 3 boyutlu ses veriyor artık son ses dinlemeliyim süper şarkı.
örnek ver bakam.
Arkadaş yarın Hürriyet KasperSky 2010 AntiVirüs veriyor. İnanamadım ilk gördüğümde. Bakalım görücez. Bayilerden istemeyi unutmayın.
demodur olum o.
işi yok hurriyet tutupta kaspersky lisansımı dağıtır hiç.
yoksa para çok alırım bir dünya satarım millete.
bu arada o jeniffer lopaz in şarkısı ne öyle klip adamın iflağını kesecek şarkıdan çok kendini tanıtmış gibi töbe töbe istem dışı hareket yapıyor töbe töbe.
Bu yılın en sevdiğim şarkısına benzettim. İnşallah odur. Favori parçam.Değil bu da güzel ancak benim ki daha mükemmel ve daha hareketli inna love'ın beatına benzer gibi ama değil ya şu diskolarda çalan haberde gördüm onuda sanırım en hit alanlardan biri.Jennifer Lopez feat Pitbull - Fresh Out The
Bencede deneme sürümü felandır. Sanmıyorum lisans vereceğini.
demodur olum o.
işi yok hurriyet tutupta kaspersky lisansımı dağıtır hiç.
yoksa para çok alırım bir dünya satarım millete.
bu arada o jeniffer lopaz in şarkısı ne öyle klip adamın iflağını kesecek şarkıdan çok kendini tanıtmış gibi töbe töbe istem dışı hareket yapıyor töbe töbe.Hahahha. :D Güldürmeden bırakmıyorsun ABi. :D Ama sağlam parça ya.
Değil bu da güzel ancak benim ki daha mükemmel ve daha hareketli inna love'ın beatına benzer gibi ama değil ya şu diskolarda çalan haberde gördüm onuda sanırım en hit alanlardan biri.Roller Sis - Se Thelo olabilir ya da Timbaland & Nelly Furtado & Soshy - Morning After Dark.Benzettiklerimi yazıyorum valla.
Burak abi buldu mükemmel ya çok seviyorum bu İnnayı nakaratı söylerken sesi biraz daha yanık çıkmış bilememişim
İşte en sevdiğim şarkı Lucky demiyormuş Like diyormuş yeni farkına vardım süper ya Serdar abi Sende güçlü bir ses sistemi var sanırım dinle bak nasıl : )