Herkese günaydın...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Cumartesi büyük kar geliyormuş İstanbul'a. Hangi haber kanalını açsam aynı uyarı yaptılar. Show TV'de dediler galiba; 'İstanbul'a kış gelmeden Türkiye'ye kış gelmez.' diye. Gerçekten de öyle. Kış haberi görmemiştim TV'de uzun zamandır. İstanbul'a kar yağınca hemen kış haberleri dönmeye başladı. Garip.
İstanbul Farklı ve bilinmeyende birçok özelliği var geçmişten günümüze tabi 3 senedir doğru dürüst gelmedi şimdi birden gelince gerçekten garipseniyorCumartesi büyük kar geliyormuş İstanbul'a. Hangi haber kanalını açsam aynı uyarı yaptılar. Show TV'de dediler galiba; 'İstanbul'a kış gelmeden Türkiye'ye kış gelmez.' diye. Gerçekten de öyle. Kış haberi görmemiştim TV'de uzun zamandır. İstanbul'a kar yağınca hemen kış haberleri dönmeye başladı. Garip.
Bu muhabbet nereye gidiyor böyle :)
Saygılarımla ...
Reha Muhtar en son Kanaltürk'te Serhat Ulueren ve Ahmet Çakar ile spor programı yapıyordu :)
Show TV'de anahaber sunduğu günler neydi öyle... :)
@Serdar
Bırak yağmur yağsın işte daha güzel, tamam karında ayrı bir güzelliği var ama dondurucu soğuk olunca pek bir güzellik olmuyor. :)
Çok fazla yağsa daha güzel esasında ama tipi gibi değil tabi, hafif, lapa lapa. O zaman hafa biraz ılıyor, her tarafta çok kar vs vs :)
Lockerz saçmalığı siteye yeni üye olan neferler tarafından yayılmaya başlanmış. 10 tane konu açmışlar adamlar. Bu devirde kimse kimseye bedava bir şey vermez. İnsanlar bunu hâlâ anlamış değiller. İki reklama tıkladın diye al sana iPhone. Böyle bir saçmalık gerçekten şaşılacak bir şey.
Çok haklısın yalçınım kim kime ne verirrkiLockerz saçmalığı siteye yeni üye olan neferler tarafından yayılmaya başlanmış. 10 tane konu açmışlar adamlar. Bu devirde kimse kimseye bedava bir şey vermez. İnsanlar bunu hâlâ anlamış değiller. İki reklama tıkladın diye al sana iPhone. Böyle bir saçmalık gerçekten şaşılacak bir şey.
selamlar.
güvenli modda sürünüyorum, pc normal modda arza veriyor :(
olede yapmakta istemiyorum format geri yüklicem sistemi :)