Çok haklısın yalçınım kim kime ne
Destek için sağol kertçiğim.
olede yapmakta istemiyorum format geri yüklicem sistemi :)
Olsun çamaşır suyu ile yıkanmış gibi oluyor. Düşünsene bir de HDD Low Level Format yapacaksın. Üzerine W7 kuracaksın. Tadından yenmez gerçekten. Tertemiz. Bir düşün derim.
daha yardım ediyoruz diyorlar :D resmen reklam...
Avast! Internet Security'ye 5 yıldız vermiş Cnet Download editörleri. Acaba gerçekten iyi mi? Deneyeceğim...
Ben inanmıyorum. Şimdiye kadar Avast kullandın mı? Ben çok eski kullanıcılarındandım. O zamanlar bilmediğimiz için kullanırdık. Bilen adam Avast kullanmaz. Pişman olursun diye tahmin ediyorum. Şu an piyasada komple güvenlik olarak; NIS ve KIS en iyileri. İkisini de kullandığım için kalitelerini biliyorum.
Yarın karne alınmayabilirmiş ilgili arkadaşlarıma duyurayım
http://sabah.com.tr/Gundem/2010/ ... _karne_alamayabilir
ben nis2010 kullanıyorum ve harika. bana kalırsa en iyi antivirus norton.
inş bişey yapar yöneticiler.
@SerdarMustafa Motora binip sağanak yağmurda 20 dk yol git bakim bi iyi oluyor mu?Bırak yağmur yağsın işte daha güzel, tamam karında ayrı bir güzelliği var ama dondurucu soğuk olunca pek bir güzellik olmuyor. :)
Çok fazla yağsa daha güzel esasında ama tipi gibi değil tabi, hafif, lapa lapa. O zaman hafa biraz ılıyor, her tarafta çok kar vs vs :)
Denemesi bedava :D
6 yı geçtiği balık gibi olduğum.
@yalcinkurt
Yeni Avast!'ı bir denesene, müthiş olmuş. Güncelleme bitince İngilizce "En son güncelleştirmeler yüklendi." bile diyor. Biraz fazla bellek kullanıyor. (60 Mb) İçinde yeni oyun modu da mevcut, denemeyenler denesin. Ayrıca eskisi gibi girdiğiniz her seriali orjinal olarak almıyor. Artık uzantısı değişik bir Avast! lisans dosyası var.
@yalcinkurt
Yeni Avast!'ı bir denesene, müthiş olmuş. Güncelleme bitince İngilizce "En son güncelleştirmeler yüklendi." bile diyor. Biraz fazla bellek kullanıyor. (60 Mb) İçinde yeni oyun modu da mevcut, denemeyenler denesin. Ayrıca eskisi gibi girdiğiniz her seriali orjinal olarak almıyor. Artık uzantısı değişik bir Avast! lisans dosyası var.
Sırf önerdin diye deneyeceğim.
Tuğrul XP ile aran nasıl :)