Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Dirt 2'nin demosunu yükledim. Normalde öyle yarış oyunu tutkunu filan değilimdir ama oyun müthiş hakikaten.
Oyun optimizasyonuda süper, imzamdaki sistem ile high seviyede kasmadan oynuyorum birkaç görüntü eklerim belki birazdan :)
Dirt 2'nin demosunu yükledim. Normalde öyle yarış oyunu tutkunu filan değilimdir ama oyun müthiş hakikaten.Oyun optimizasyonuda süper, imzamdaki sistem ile high seviyede kasmadan oynuyorum birkaç görüntü eklerim belki birazdan :)
Bende Torrentden çektim full versiyonuun yükledim NFS Shift den daha güzel sürülüyor sürücüye tam olarak tadını veriyor. Hatta şu Hızlı ve Öfkeli 2 de Brian Otobanda Dümdüz giderken el frenini çekip geri vitese takıp geri geri gidiyordu spin attırıp onu yapıyorum mükemmel oluyor
Düzenleme : Mustafa abi bende imzamdaki sistemle high oynuyorum kasma falan yok ama ısı 82 dereceyi geçince kasıntılar oluşuyor alt+tab yapıp Chip online'ye giriyorum ısı düşünce tekrar Dirt, NFS Shift Dirt'e göre daha kolay oyun.Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 27 Ocak 2010 12:45
Dirt 2'nin demosunu yükledim. Normalde öyle yarış oyunu tutkunu filan değilimdir ama oyun müthiş hakikaten.Oyun optimizasyonuda süper, imzamdaki sistem ile high seviyede kasmadan oynuyorum birkaç görüntü eklerim belki birazdan :)
Evet optimizasyon gayet iyi.
Ya o değil de HD 4890 ve Q9650 ile oynuyorum,karavanda feci şekilde yavaşlıyor.
Ama oyun çok iyi.Ralli gibi gerçekçi dinamiklere sahip yarış oyunlarna pek aşina değilimdir,ilk yarışta 7-8 kez restart yapmam gerekti anlamam için:D O Flashback'ler çok hayat kurtarıyor.Virajları Drift yaparak dönmek çok güzel.Sırf Dorifto mission'ları geçmek için drift yapıyorum arada.
Ama oyun çok iyi.Ralli gibi gerçekçi dinamiklere sahip yarış oyunlarna pek aşina değilimdir,ilk yarışta 7-8 kez restart yapmam gerekti anlamam için:D O Flashback'ler çok hayat kurtarıyor.Virajları Drift yaparak dönmek çok güzel.Sırf Dorifto mission'ları geçmek için drift yapıyorum arada.
Drift insanı büyülüyor bu oyunda
Karavanda kasmasının sebebi sistem ile ilgili değil oyunla ilglili ;)
Ama oyun çok iyi.Ralli gibi gerçekçi dinamiklere sahip yarış oyunlarna pek aşina değilimdir,ilk yarışta 7-8 kez restart yapmam gerekti anlamam için:D O Flashback'ler çok hayat kurtarıyor.Virajları Drift yaparak dönmek çok güzel.Sırf Dorifto mission'ları geçmek için drift yapıyorum arada.Bende de kasıyor orda ama feci değil.
Hayır ama nette görmüştüm :)
Abicim msn pm ne diye var yav ?
Rekor böle kırılacaksa hiç kırılmasın.Bi konu hakkında konuşun paylaşım yapin ne biliyim biraz değişiklik yapın yav !
slm
slm
nbr
Msn değil burası Lütfen biraz daha dikkatli olalım.
Doğanın mucizesi izlemenizi tavsiye ederim