Geotho iyilik kaynağı, Recep ABi 'de iyilik habercisi. PlayStation 3 'ün hacklenmesi %90 'daymış. Koruması hacklendiğinden gerisi çorap söküğü gibi gelecek hayırlısıyla.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ben HP ye malınızı beğenmedim vs. mail atsam anında telefona fıstık gibi hatunu bağlarlar
sorma. geçen gün hp laptopumda bir arıza meydana geldi. windows açılmak bilmiyor, bende güvenli moddan sistem geri yüklemesi yapayım dedim cık yine olmadı, aradım açtığımda telefona burçin hanımı bağladılar servise gittiğimdede gördüm, burçin hanımda bir için suymuş. geldiğinde düzeldi. şimdi yine aynı sorun.
sizin bir tavisyeniz olurmu ne yapmalı ? format atmayıda istemiyorum pek, yeni formatlı.
sorma. geçen gün hp laptopumda bir arıza meydana geldi. windows açılmak bilmiyor, bende güvenli moddan sistem geri yüklemesi yapayım dedim cık yine olmadı, aradım açtığımda telefona burçin hanımı bağladılar servise gittiğimdede gördüm, burçin hanımda bir için suymuş. geldiğinde düzeldi. şimdi yine aynı sorun.
sizin bir tavisyeniz olurmu ne yapmalı ? format atmayıda istemiyorum pek, yeni formatlı.
zaten hep teknik desteğe gidince düzeliyor.
Ne hikmetse hep öyle oluyor. Çözemedim.
Burçini görünce çözülmüştür el ayağı. "Sal ulan windows u salll çalışırım ben" gibi düşünmüştür.
Nasıl konuşuyor ya burçinde bir içim suymuş. Allahh Allahh.
İyi geceler ...
COD 6 MW 2 az önce bitirdim.Harika bir oyun ,müthiş bir sonla bitti.. :)
Devamını çabuk çıkarsalar iyi olucak...:)
Gerçekten çok iyiydi, tebrikler abi. "Special Ops" kısmını da oynadın mı? Bak abi dikkat et, "bitirdin mi" demiyorum, "oynadın mı"?
Gerçekten çok iyiydi, tebrikler abi. "Special Ops" kısmını da oynadın mı? Bak abi dikkat et, "bitirdin mi" demiyorum, "oynadın mı"?orası yokmu orası offf.
cod 4 teki haritalar bile var.
sniper bölümü hele. çernobilde geçen.
yada kar motoru kovalamacası.
yada sessiz olunması gereken bölümler.
yada bomba ile patladıp direk dalmalar.
of of :D
Onlar neyse de, şu "Juggernaut" denen hergeleler çok fena Serdar... :)
https://www.chip.com.tr/forum/oyu ... armsnz_t149343.html ekran kartı: 1 Gb Ati 4650 İşlemci: İntel(R) core(TM) 2 Quad CPU Q9300 Q 2.50 GG
G31 anakart Allah aşkına Q9550 yi nasıl destekliyor?
CPU sekmesini koy diyorum koymuyor.
Tamam deyip geçiyor.
Anakart 65nm işlemci 45NM.
</
Tavsiyelerinizi bekliyorum. TEŞEKKÜRLER...
Mustafa abi Alien_'le resminiz sanırım aynı her onu gördüğüm yerde sen, her seni gördüğüm yerde o aklıma geliyor.
Selamun Aleyküm benim geniş ailem. {Alıntıdır}
Düzenleme : Bu reklamlar herkesdemi böyle yoksa sadece firefoxdamı, bende mi ?
Selamlar CHİP Online ! Günaydın !Hadi Hayırlı olsun abi ancak ben senin niçin P4 işlemci aldığını anlayamadım P4'ü ne yapacaksın aabi ?P4 İşlemcim demin önce geldi. Uykudan uyandım ama deydi yani. Biosu 'u güncellicem ve ardından takıcam. Termal macun sürmeden bir kaç sürüş denemesi yapıcam.
* IYI ForumLaR...