Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ben belirleyim. Notebooklarda işlemci değişimi oluyor mu ? Oluyorsa nasıl oluyor ? Anlatabilirmisiniz?
Siz cevaplayın.. Ben ders çalışıyorum :D
ben belirleyim. Notebooklarda işlemci değişimi oluyor mu ? Oluyorsa nasıl oluyor ? Anlatabilirmisiniz?Konu ile ilgili bir forum açmıştım. Uzun araştırmalardan sonra şunu öğrendim.
400 dolarlık bir laptopun işlemcisi bir üst seviyeye 450 dolara çıkartılabiliyor. (Kendi laptopum)
Bakmayınız bu link https://www.chip.com.tr/forum/chi ... mciler_t186435.html
Tam olarak anlamadım. 450 dolara işlemci mi değişiyor ? Yeni alsan karlı çıkarsın o neymiş öyle..
Tam olarak anlamadım. 450 dolara işlemci mi değişiyor ? Yeni alsan karlı çıkarsın o neymiş öyle..Aslında istemiş olduğum işlemcinin piyasa değeri 200 Dolar olarak açıklanmış. Bu işlemciyi satan bir mağaza bulamadım. Bir bilgisayar tamircisinde tesadüfen buldum. Ama hergele değişim ve işlemci için bu fiyatı verdi. İşlemci sıfır mı diye sordum çıkma dedi...:D
Laptoplarda fan değişimi oluyor mu peki :))
İşlemci değişiyorsa fan da değişir heralde.
İşlemciyi değiştirmeden fanı değiştirmek demek istediğim.
Tamam yani. İşlemci bile değişiyrsa fan da değişir herahalde demek istedim.
fan temin edilirse tabiiki değişir. Ama 40 çeşit fan var çarşıda hiç birisi diğerine olmuyor.
yamyam, 50 dolara işlemci olurmu ? Çift çekirdekli ? Notebook için
Benimkide P7450. Tam 2.00 GHz. Biraz daha yükseltmem lazım. Yazın soğutucu alırken bilgisayarcıyada sorarım. Bulursan sana mesaj atarım.
BEN YATIYORUM İYİ GECELER HEPİNİZE...
Sessiz çalışsa bile sıcaklıkta değişiklik olmaz. Aklında bulunsun ve büyük ihtimalle bacağına veriyordur... Neden Casper aldın...
En iyisi en yakınındaki Bilgisayarcı yada bilgisayar tamircisine gidip sormak...