Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Batuhan,sosyalik bu kişiler forumu tamamen bıraktılar heralde.
Noolmuş bu siteye? Bir ton embesilyus kayıt etmiş kendini. Adminler bu tarz kişileri takibe almalı. Adamla iki ingilizce muhabbet ettik. Etmedik laf bırakmadılar. Vay efendim ing konuşuyolar... Konuşuruz kardeşim.Şu an senin bu kullandığın site ingilizce yapılıyor.İşletim sistemi aynen ,programlar aynen... Vallahi beyinleri durmuş bir gençlik yetişiyor.
Noolmuş bu siteye? Bir ton embesilyus kayıt etmiş kendini. Adminler bu tarz kişileri takibe almalı. Adamla iki ingilizce muhabbet ettik. Etmedik laf bırakmadılar. Vay efendim ing konuşuyolar... Konuşuruz kardeşim.Şu an senin bu kullandığın site ingilizce yapılıyor.İşletim sistemi aynen ,programlar aynen... Vallahi beyinleri durmuş bir gençlik yetişiyor.Konu kapanmış resmen bulaşıyorsun.Biz bu siteyi chip.com.tr olarak biliyoruz.Us olarak degil.Bazı terimler ingilizce söylenir, fakat Türkçe biliyorsun, uyuzluk artistlik için yarı Türkçe yarı ingilizce konuşuyorsan asıl sorun bu insanlardadır.Konuyu uzatma yaz özelden rusça ingilizce kimse sana karışmaz.
Noolmuş bu siteye? Bir ton embesilyus kayıt etmiş kendini. Adminler bu tarz kişileri takibe almalı. Adamla iki ingilizce muhabbet ettik. Etmedik laf bırakmadılar. Vay efendim ing konuşuyolar... Konuşuruz kardeşim.Şu an senin bu kullandığın site ingilizce yapılıyor.İşletim sistemi aynen ,programlar aynen... Vallahi beyinleri durmuş bir gençlik yetişiyor.Ettiğin laflara dikkat et embesil olan sizsiniz adamı delirtme o ing konuştuğun kişi yardım konularına bile ing yazıyor tamammı sende yüz veriyosun dahada arttırıyor yaptığın şeyin farkında değilsinki bi gençlik yetişiyor evet özeinti apachi gençliği anladınmı güzelim adminler takip etmesi gerekenleri ederler merak etmeyin 2 ay girmiyonuz foruma sonra ne olduki ing konuştuk sadece arkadaş o adamın niyetini bilmiyonki sallıyon zorla kavga cıkatıyonuz yani ...
birbirimize karşı saygılı ve hoşgörülü olmalıyız arkadaşlar :) forum kurallarını unutmayalım :)
Benim bu siteye dikakt edip umursadıgım kadar ilgi gösteren eden sadece 4-5 üye vardır ama bazı durumlarda kacınılmaz kavga cıkıyor sende iiyi biliyosun bu durumları ezgi keşke zamanında şimdiki sölediklerini uygulasaydın...........
Benim bu siteye dikakt edip umursadıgım kadar ilgi gösteren eden sadece 4-5 üye vardır ama bazı durumlarda kacınılmaz kavga cıkıyor sende iiyi biliyosun bu durumları ezgi keşke zamanında şimdiki sölediklerini uygulasaydın...........Hacı boşver bırak konuşsun.Mutlaka işi düşer rusca cevap yazarız :)
Herkese iyi günler yine kimseler yok biraz da sabah olduğundan heralde herkes ya işte ya okulda :D
https://www.chip.com.tr/forum/en- ... rsey-d_t256890.html
Arkadaşlar lütfen söyleyecek bir şeyleriniz varsa yorum yapmaktan çekinmeyin.Basit gibi duruyor ama aslında ne büyük meselelermiş bunlar :D Linklerini paylaştığım makalelerden bu durumu rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Evet evet ondan ban yedin zaten
https://www.chip.com.tr/forum/midi-keyboard_t257295.html
Yardım eden olmayacak neredeyse eminim ama yine de konuyu açtım :D
Geleceğe gidip mesaj atılmış :D
:D :D Zaman makinası yaptılar heralde :D