Zeki Müren'in beni göreceğini düşünsem görecek mi peki beni?
Düşünce Gücüyle Çalışan Televizyon
Okadarını zannetmiyorum :)
Aslında hiç gerek yok düşünce gücüyle çalışan televizyona, lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri zaten benim düşüncemle çalışıyor, ne istiyorsam bana sunuyor, istediğim filmi izlerim, oyunu oynarım, bunlar yetersiz kalırsa çeviri özelliğiyle yayınları ve kanallarıda 3D'ye çevirir eğlenceme bakarım.
Aslında hiç gerek yok düşünce gücüyle çalışan televizyona, lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri zaten benim düşüncemle çalışıyor, ne istiyorsam bana sunuyor, istediğim filmi izlerim, oyunu oynarım, bunlar yetersiz kalırsa çeviri özelliğiyle yayınları ve kanallarıda 3D'ye çevirir eğlenceme bakarım.Kesinlikle çok haklısın Ayşe.
3d tv çeşitleri insanın evini bir sinema salonuna bir eğlence merkezine çeviriyor.. 3d tv çeşitlerine verdiğimiz paraların karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Bu yüzden aslında 3d led, full hd, sinema ve smart tv'lerin fiyatları çok değil.
Aslında 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin fiyatı yüksek, samsung'un ve sony'nin 3D tv'lerinin en azından, ama lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D tv'lerinde çok daha uygun fiyatlar, ürünleride çok daha kaliteli.
3d tv çeşitleri insanın evini bir sinema salonuna bir eğlence merkezine çeviriyor.. 3d tv çeşitlerine verdiğimiz paraların karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Bu yüzden aslında 3d led, full hd, sinema ve smart tv'lerin fiyatları çok değil.benimde en çok önem verdiğim sey o kadar para veriyorsun verdiğine değsin
Evet o kadar çalışıpta kazanılan paranın boşa gitmesini hiç kimse istemez.
danini 3d tv çeşitlerinden birini satın aldığınızda siz de bana katılacaksınız.. Verdiğiniz fiyatın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz..
3D tv farklı bir boyut, 3d tv'de izleme yapmaksa farklı bir eğlence ama lg'nin fpr gözlük teknolojili led, full hd, smart ve sinema tv'lerinde.
Zaten çok yüksek bir fiyatı yok lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin, inşallah en yakın zamanda parayı denkleştirip üç boyutlu film izleme, oyun oynama keyfini bende yaşayacağım.
Ben sg gözlüğü teknolosindeki 3d tv'yi de kullandım.. Bu yüzden Lg'nin 3d tv çeşitlerinin ve fpr gözlüğünün gerçekten en iyi 3d tv olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..
Böyle ağır ve eski teknolojiyi hala nasıl 200 TL gibi bir fiyata satabiliyorlar ve satın alabiliyorlar? Biri bana bunu açıklayabilir mi?
Biraz araştırma ve karşılaştırma yapsalar sg gözlüğü teknolojisinin iyi olmadığını hemen anlarlar..
Böyle ağır ve eski teknolojiyi hala nasıl 200 TL gibi bir fiyata satabiliyorlar ve satın alabiliyorlar? Biri bana bunu açıklayabilir mi?Computeraddict sg teknolojili gözlüğe, bu gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerini okadar yüksek fiyatla satmalarını anlarım, adamlar para kazanmaya çalışıyor, alıcı olduktan sonra insanların göz sağlığı kimin umrunda ama satın alanları bende anlayabilmiş değilim, sg gözlüğün zararlarından haberleri yok galiba, yoksa kimse kendine bu zulümü yapmaz.
Araştıranlarda araştırmayanlarda aldıkları cihazlardan belli oluyor zaten.
Böyle ağır ve eski teknolojiyi hala nasıl 200 TL gibi bir fiyata satabiliyorlar ve satın alabiliyorlar? Biri bana bunu açıklayabilir mi?Bunu açıklamak gerçekten çok zor computeraddict. Çünkü insanlar araştırmadan bilmeden almaktalar. Fpr gözlüğünün aslında iyi bir reklamı yapılsa bakma sen herkes tercih eder.