Düşünce Gücüyle Çalışan Televizyon
Boğa güreşini sanırım 3d led tv'mde izleyemem..Bana hiç eğlenceli gelmiyor...
Danini sen korku filmi izlemekten korkuyordun, 3D LED TV' de hiç izleyemezsin :)
İki kişinin farklı kanallar düşünürse ne tür bir durum olur sizce.
Bende düşünce gücüyle çalışan bir televizyon yapılabileceğine inanmıyorum, aslında inanıyorum hatta var böyle bir tv, fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri benim düşüncemle çalışıyor, film izlemek istiyorsam film izlettiriyor, oyun oynamak istiyorsam oyun oynattırıyor, hatta smart özelliği olanlar nete girmemi bile sağlıyor, daha ne isterimki :)
Ben fpr gözlüklü 3d led tv'mden o kadar memnunum ki şu anda hiç gözüm yok böyle bir teknolojide..
Başkaları hak etseydi en iyi 3D tv ünvanını emin ol o alırdı, ama lg fpr gözlük teknolojisiyle, 3D tv çeşitleriyle üçüncü boyuttaki tüm dengeleri alt üst etti.
SG gözlüğü göz sağlığına zararlı olduğu için kesin LG' nin dışındaki diğer markaların üreticileri falan evlerinde FPR teknolojisini kullanıyorlardır.. :)))
SG gözlüğü göz sağlığına zararlı olduğu için kesin LG' nin dışındaki diğer markaların üreticileri falan evlerinde FPR teknolojisini kullanıyorlardır.. :)))Çok haklısın sadem, kesin hepsi sg teknolojisinin yerine fpr gözlükle izleme yapıyorlardır, adamlar akıllı adamlar, göz sağlıklarını riske atmazlar.
SG gözlüğü göz sağlığına zararlı olduğu için kesin LG' nin dışındaki diğer markaların üreticileri falan evlerinde FPR teknolojisini kullanıyorlardır.. :))):))) Muhteşem bir bakış açısı.. Ajan olasım geldi.. Büyük markaların sahiplerinin, ceolarının evlerine gizlice girip acaba sg mi yoksa fpr gözlüğü teknolojisi mi kullanıyolar bilmek isterdim..
Sg gözlüğü ile izlense izlense youtube'da üniversite öğrencilerinin çektiği kısa filmler veya videolar izlenir...