Teknolojiyle ilgili dün öğrendiklerimiz bugün eskimiş oluyor.. Ben de olabilir diyorum..
Düşünce Gücüyle Çalışan Televizyon
Ben ihtimal bile vermiyorum, her türlü iddaya girerim, herşeyin bir noktası var, böyle bir televizyon yapsalarda bizler göremeyiz sanırım, ya bırakın doğmamış çocuğa don biçmeyi.
Biz doğmuş olanlardan bahsedelim, fpr gözlük teknolojiyse çalışan 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden mesela, onun verdiği keyif, eğlence yetmiyormuda bir hayal hakkında konuşuyoruz :)
Olursada olsun, benim şuan tek hayalim fpr gözlüklü 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alıp evimde ailemle rahat rahat film izlemek, oyun oynamak, gerisi pek alakadar etmiyor beni :)
İnsanın evinde 3d tv eğlencesinin rahatlığı gibisi yok. En yakın arkadaşınızın evinde bile insan sorun yaşayabiliyor..
Çok haklısın computeraddict, insanın evi gibisi yok, evde özelliklede kendi evinde yapılan tüm aktiviteler çok daha eğlenceli oluyor, ki burda bahsettiğimiz zaten eğlence kaynağı olan fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinde yapılan izlemeler.
Hemde ne eğlence, bir iki aya fpr gözlük teknolojlli 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilirsem, ilk üç boyutlu kışımı yaşayacağım, çok heyecanlıyım :)Yazın değil de kışın 3d eğlencesi gerekli diye düşünüyorum. Yağmurlu, karlı kış gecelerinde dışarıya da çıkılmıyor.. Filim izle, oyun oyna sıcak evinde..
3d led tv'me o kadar alıştım ki koskoca kışı onsuz geçiremem.. Film veya video çevirisi izlemeden duramam....
Futbol oyunu diyesim geldi ama hazır İstanbul Uluslararası Tenis Turnuvasına ev sahipliği yapmışken tenis oyunu daha mantıklı geldi..
Sıcacık evde fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birinin karşısında film izlerken yada oyun oynarken sıcak çay içip, kestane yeme düşüncesi bile okadar keyifli, eğlenceli ki, yaşaması nasıl olurdu kimbilir.
Soğuk ve gri kış günlerinde başka ne yapılabilir ki eğlenmek için.. Eğlencenin en iyisi ve uygun fiyatlısı bence 3d tv çeşitlerinde saklı..