aynen öyle evde can sıkıntısına yer yok
Düşünce Gücüyle Çalışan Televizyon
Sıradan bir led tv almadı danini, 3D led tv çeşitlerinden smart özelliğine sahip bir model satın aldı, fpr gözlüğüyle izleme yapma ayıcalığına sahip bir insan o artık :)
Evet danini çok iyi bir 3d tv çeşidi satın aldı. Fpr gözlüğü teknolojisiyle ister film izler, ister oyun oynar isterse internetten forum sitelerine girip yorum yapar.. Güle güle kullansın..
Bence bu teknoloji için erken.2 gün sonra bozulur o :D
Bence bu teknoloji için erken.2 gün sonra bozulur o :A_Jerusalem_N;Y1163564 bize erken geliyor, dünya bu teknolojiyi eksitmiş bile, bize her zaman ki gibi geç gelen bir ürün 3d tv çeşitleri, dünyada çok kullanılmış ve çok tutmuş bir teknolojiden bahsediyoruz, hatta fpr gözlükle, 3D led, full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri en iyi ünvanını bile almış, bizlerde yeni bir ürün sanıyoruz adamlar üretmiş, kullanmış ve değerlendirmişler bile.
Evet en iyi 3d tv ünvanını bile almışlar sonra gelmişler..Olsun ama en azından güven verdiler ve Türkiye'de fpr gözlüğü teknolojisini resmen patlattılar..
Sizce uygulamalara bakılırsa en iyi smart TV hangi markanın hangi modeli ?
Her markanın smart tv'sinde çeşitli uygulamalar var.. Her markanın kendi smart tv'sinde farklı özellikleri var. Çok geniş bir yelpaze..Merak ettiğiniz bir özellik ya da marka varsa yardımcı olabilirim..
LG ile Phılıps' in Smart TV' leri arasında kalıyorum mesela uygulamalarından pek bilgim yok. Bu iki markanın uygulamaları arasında ki farklar neler ? Ayrıca bu markaların dışında da sizin önereceğiniz bir marka varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ben de bu iki markayı tavsiye ediyorum. Çünkü ikisi de fpr gözlüğü teknolojisini kullanıyor..
Sony' nin uygulamaları bildiğime göre birçok markaya göre daha az danini, arkadaşın memnun mu ?
Allah yardımcısı olsun arkadaşının =)
Smart tv'lerin menülerini kullanmak için özel bir kumanda şart, tüm markalar için geçerli bu, bildiğim kadarıyla sony'nin smart tv'leri için özel bir kumandası yok, kullanımı çok zordur.
Yani Smart TV alırken kumanda da şart o zaman. Rahat rahat kullanmak için en iyisi kumandayı almak zaten.
Smart tv'yi alan Magic motion kumandayı da er ya da geç satın alacak demektir..