o kadar parlak ekran izlemeye alışınca bu sefer bir yere gittiğinde gözün aynı parlaklığı arıyor ama zararlı işte
Düşünce Gücüyle Çalışan Televizyon
Sg gözlüğün tek sorunu parlaklık değil, keşke öyle olsaydı, ona alışabilirdik. Görüntü kalitesinin bozukluğu, ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşatması da izlediğimiz filmden yada oynadığımız oyundan aldığımız, alacağımız keyfi oldukça azaltıyor.
Evet. Ayse sg gözlüğü eğlenceyi değil siniri stresi getiriyor. Film izlerken filmin ortasında biten şarjı, film bittikten sonra baş dönmesi ve mide bulantısı.. Hem fiyatı da çok yüksek..
Yok denecek kadar az crosstalk ve ekran titremesi sorunu, fpr gözlükle izlenen görüntülerde.
Sunduğu hizmetle en iyi özellikleri kullanımımıza sunuyor lg, özellikle de fpr gözlükle, üçüncü boyut sg gözlükle devam etseydi ben kesinlikle 3d tv satın almayı düşünmezdim.
en aza indirgenmiş. çokda belli bile olmuyor. ben cok dikkatle baktım sırf yakalayabilicekmiyim diye. görüntü kaliteside bozulmuyor ayrıBu yüzden en çok tercih edilen 3D TV markalarının başında yer alıyor, FPR teknolojisi ve görüntü kalitesi ile en iyi görüntüyü almamızı sağlıyor.
Biliyorum, yatarak film izlemek oyun oynamakta çok güzel oluyor, 3D TV' de. =)
Yatarak, rahat bir tv koltuğunda oturarak, sıcacık çayımızı yudumlarken 3d film izlemenin keyfi, eğlencesi hiçbirşeyde yok.
Yatarak, rahat bir tv koltuğunda oturarak, sıcacık çayımızı yudumlarken 3d film izlemenin keyfi, eğlencesi hiçbirşeyde yok.Yatarak yada tv koltuğunda uzanarak rahat bir izleme yapmak sadece fpr gözlükle mümkün, sg gözlükle sabit kalmak zorundasınız izlediğiniz filmin yada oynadığınız oyunun görüntüsünün bozulmaması için, eğlence kısmı sg gözlüklü 3d tv çeşitleriyle pek mümkün değil.
yazık o kadar para veriyosun sonra ne istediğin gibi tv izleyebiliyosun nede zevkİzlediğin filimden de, oynadığın oyundan da keyif alamıyorsun, eğlenceli vakit geçirmek için oturduğun koltuktan başın dönerek ve miden bulanarak kalkmak çok sinir bozucu bir durum olsa gerek, zavallı sg teknolojili gözlüklü 3d tv sahipleri :(Son Düzenleme: aysedundarr ~ 25 Kasım 2011 17:09
İzlediğin filimden de, oynadığın oyundan da keyif alamıyorsun, eğlenceli vakit geçirmek için oturduğun koltuktan başın dönerek ve miden bulanarak kalkmak çok sinir bozucu bir durum olsa gerek, zavallı sg teknolojili gözlüklü 3d tv sahipleri :(Evet gerçekten bende bir zamanlar zavallıydım. Ama sg gözlüğü teknolojisini bıraktığımdan beri zavallı değilim.. Artık fpr gözlüklü 3d led tv'm var..:)
Sg gözlük teknolojisiyle ve fpr gözlükle yapılan izlemedeki görüntü kalitesi olsun, parlaklık olsun, bakış açısı olsun aradaki farkları en iyi sen biliyorsundur computeraddict, sg gözlüklü 3D tv'de de fpr gözlüklü 3D tv'de de izleme yapma şansı yakaladın.
Dasti sg gözlüğü teknolojisindeki 3d tv'yi izlemeyi şans olarak nitelendirme lütfen.. O işkenceydi. Fpr gözlüğü ise evet bir şans..
Evet haklısın.. Sg gözlüğü teknolojisi bir deneyim oldu bana..Ama pahalı bir deneyim oldu.. İnan insanların fpr gözlüklü 3d tv çeşitlerinden satın almaları için elimden gelen herşeyi yapıyorum..
Ama fpr gözlüğün değerinide senin kadar kimse bilemez yanılıyormuyum computeraddict, sg gözlükle izlenen filmlerden yada oynanan oyunlardan sonra nasıl olunduğunu en iyi sen biliyorsun çünkü.
Evet Ayse fpr gözlüğü teknolojisinin değerini en iyi ben bilirim. Sg gözlüğünden sonra fpr gözlüğü bana teknoloji ötesi geldi.. Bu yüzden tavsiyelerim hep fpr gözlüğünden yana..