benım elımdekı en eskı chip sayısı 12.sayı.
ya sızınki??
elinizdeki en eski chip sayısı hangisi?
Eve bakmam lazım.Bende de 97-98 olabilir.Ama bu demek değilki o zamandan bu zamana bifiil aldım hayır arada cok bosluk bıraktım.
97-99 arası bişey olması lazım bakmadım
2000-2006 arası 3-4 eksik var aldım ama kimbilir nerlerdeler
Bendeki çok eski dergiler poşetlerin içinde duruyorlar..
Şimdi hem bakmaya üşeniyorum; hem de kesin poşetlerin içinden böcek çıkar..:))
Uğraşmıyım tahmini söyliyim..
Çok büyük ihtimalle,98`in ilk sayılarından biridir aldığım en eski CHIP sayım..
mayıs 2006
diğerlerinin önemli yerlerini kesip dergileri attım.
elvis32mayıs 2006 mı? Şaka mı ediyorsun, en eski elindeki sayı şu an içinde bulunduğumuz ayın Chip'i mi?Olabilir. Mesela bende de çok eski chip takipçisiyim. Ama elimdeki en eski sayı Mart 2006. Diğer sayılara nolduklarını hatırlamıyorum :) En son yığılıydı bir kenarda ama...
elvis32mayıs 2006 mı? Şaka mı ediyorsun, en eski elindeki sayı şu an içinde bulunduğumuz ayın Chip'i mi?şaka falan değil dergileri attımsadece dergileri değil 2 kütüphane dolusu kitabın 1 kütüphanelik kısmını attım .
artık bilgi hamalı değilim .
kıtapları atmak yerıne sıteden bırıne bagıslasaydın daha ıyı olurdu ama dergiler senin istediyini yaparsin kımse karısamaz..
Elinizdeki dergileri, kitapları, gazeteleri ne kadar kağıt varsa onları belediyeye veya vakıflara bağışlarsanız en azından hayırlı bir işi için kullanılmış olurlar.
ferrarili adamOlm seni döverim.Ben kitap hastasıyım.İçlerinde işe yara bişeyler varmıydı.Malum edebiyat ögrencisiyim.elvis32mayıs 2006 mı? Şaka mı ediyorsun, en eski elindeki sayı şu an içinde bulunduğumuz ayın Chip'i mi?şaka falan değil dergileri attımsadece dergileri değil 2 kütüphane dolusu kitabın 1 kütüphanelik kısmını attım .
elvis32oy bir laf ettim hayır işlerine adadı herkes kendini yaw :)Yeri geldi mi söylüyoruz işte fena mı?
ufuksferrarili adamvalla işe yarayacak çok şey vardı ama artık benim işime yaramıyorlardı.Olm seni döverim.Ben kitap hastasıyım.İçlerinde işe yara bişeyler varmıydı.Malum edebiyat ögrencisiyim.elvis32mayıs 2006 mı? Şaka mı ediyorsun, en eski elindeki sayı şu an içinde bulunduğumuz ayın Chip'i mi?şaka falan değil dergileri attımsadece dergileri değil 2 kütüphane dolusu kitabın 1 kütüphanelik kısmını attım .
kütüphaneler bomboş dururken kitabı bağışlasan ne olacak
okumak isteyen için kitap çok
elvis32okumak isteyen için kitap çok? Emin misin? Doğu'da kitap bulamıyorlar ya ne diyorsun sen Allah aşkına.doğuda millet ekmek derdinde kitap kimin umurundaşurdan bana yazsın bir tanesi desinki ben doğunun şu köyünün şurasındanım diye kalanlarıda ona göndereyim.
beyler konun dısına cıkdık farkındamısınız.
elvis32 kızmana gerek yok..
Tamam,önemli bir konuya değinmek istiyorsun ama sen diğer bir konuda "konuya dönelim" diyordun..
PoWeRdArK senin yaptığının aynısını yapmış sadece..
Konudan uzaklaşmamızı gerektirecek kadar derin bir konu olduğu kesin,öyleyse yeni konu açalım elvis32..
Kızıp sinirlenmekten,arkadaşalara tepki koymaktan başka bir yol:
Yeni konu açıp sorunu orada tartışmak..:))