Rapi ve Türkçeyi katleden bir isim ve ona rapçi diye hitab edenleride rapciden saymam...
EN ÇOK SEVDiĞiNiZ SANATÇi
yaLnız ouu yeeğ man x5
kopuşka tam =))
allossSanatçı ayırmam pek. Kulağıma hoş gelen müziği dinlerim.serdar ortacı dinlenir mi??? kardeşimmm
Ama sevmediğim sanatçı derseniz, şu yeryüzünde sevmediğim tek sanatçı var. Oda
SERDAR ORTAÇ.Hiç bir parçasını dinlemem. Sevmem. Görmek istemem.
loganwolverineserdar ortacı dinlenir mi??? kardeşDostum tam bende onu diyorum işte.
1- MÜSLÜM GÜRSES
2- CENGİZ KURTOĞLU
3- FATİH KISAPARMAK
4- AHMET KAYA
5-CANSEVER
6- İBRAHİM TATLISES
7- ADNAN ŞENSES
8- CAVİT KARABEY
9- ARAP ŞÜKRÜ
10- METİN IŞIK
11- KIVIRCIK ALİ
12- BEDİRHAN GÖKÇE
13- GÜLLÜ
14- KAMURAN AKKOR
15- BERGEN
TAM ARABESK Bİ KADRO OLDU
benden mi çaldın
semih_ozyurt1- MÜSLÜM GÜRSES
2- CENGİZ KURTOĞLU
3- FATİH KISAPARMAK
4- AHMET KAYA
5-CANSEVER
6- İBRAHİM TATLISES
7- ADNAN ŞENSES
8- CAVİT KARABEY
9- ARAP ŞÜKRÜ
10- METİN IŞIK
11- KIVIRCIK ALİ
12- BEDİRHAN GÖKÇE
13- GÜLLÜ
14- KAMURAN AKKOR
15- BERGENTAM ARABESK Bİ KADRO
halflife2gmanŞunu unutmayalım klasik müziğe en yakın olan müzik türü metaldir...çünkü klasik müzikte tek notadan çalınır ki metal müzikte de kusura bakma dalgasını geçeriz 3 akor dan yukarı çıkmaz :=)
İster inanın ister inanmayın...
Sagopa kajmer
Enya
Dido
Kolera
Şebnem Ferah
vsvs...
vayyy dostum dİdo severmİydİn sen yaen çok HUNTER beğenİyorum ..
unıgençfbSagopa kajmer
Enya
Dido
Kolera
Şebnem Ferah
vsvs...
kralsbenden mi çaldınyo hayır sadece dinledigim sanatçıları yazdım
semih_ozyurtyo hayır sadece dinledigim sanatçıları yazdımHadi be sen de
Papa Roach
BuLLet Fort My VaLentine
BLink182
Sum41
Cry Of The AffLicted
Deftones
Lacuna CoiL
Static X
The DistiLLers
Disturbed
FLy Leaf
Katatonia
Korn
Arch Enemy
GreenDay
My ChemicaL Romance
Spinnerette
SpitaLfieLd
StutterfLy
CatafaLque
Metric
ZombieGirL
bu şekiLde uzar qider bu Liste ama her daim dinLedikLerim bunLar.
bunlar kİm be? uzay lİ mİ
StaNOnEPapa Roach
BuLLet Fort My VaLentine
BLink182
Sum41
Cry Of The AffLicted
Deftones
Lacuna CoiL
Static X
The DistiLLers
Disturbed
FLy Leaf
Katatonia
Korn
Arch Enemy
GreenDay
My ChemicaL Romance
Spinnerette
SpitaLfieLd
StutterfLy
CatafaLque
Metric
ZombieGirL
bu şekiLde uzar qider bu Liste ama her daim dinLedikLerim bunLar.
kralsbunlar kİm be? uzay lİ mİkral S.. çok yaratıcısın brava..
Nu Metal ama yine de senin zımbırtılarına göre yine de bir değeri var hiç yoktan..
CU_GS7kral S.. çok yaratıcısın brava..Ben de metal dinlerim ama diğer müzik türlerini kınamaya hiç gerek yok.Herkes istediğini dinlemekte özgür...
Nu Metal ama yine de senin zımbırtılarına göre yine de bir değeri var hiç yoktan..
halflife2gmanBen de metal dinlerim ama diğer müzik türlerini kınamaya hiç gerek yok.Herkes istediğini dinlemekte özgür...Herkes dinlemekte özgür.. Ben de onları beğenmediğimi yazmakta özgürüm.. Evet başarısızlar, kalitesizler BENCE..
CU_GS7Herkes dinlemekte özgür.. Ben de onları beğenmediğimi yazmakta özgürüm.. Evet başarısızlar, kalitesizler BENCE..Ben sana yazamazsın demedim zaten. Ancak düzgün bir biçimde ifade etmen gerekir. Örneğin:"Bana göre ......... pek başarılı değil,şarkılarını beğenmiyorum" gibi.
halflife2gmanBen sana yazamazsın demedim zaten. Ancak düzgün bir biçimde ifade etmen gerekir. Örneğin:"Bana göre ......... pek başarılı değil,şarkılarını beğenmiyorum" gibi.Peki bundan sonra düzgün ifade edemediğimi düşündüğünde hep düzeltirsin.. Bana göre düzgün alla alla.. Yine de kendini beni düzeltmekle sorumlu görmeye devam edebilirsin..
CU_GS7Peki bundan sonra düzgün ifade edemediğimi düşündüğünde hep düzeltirsin.. Bana göre düzgün alla alla.. Yine de kendini beni düzeltmekle sorumlu görmeye devam edebilirsin..Benim amacım seni düzeltmek değil. Sadece yanlış düşündüğünü, yanlış davrandığını söylüyorum. Düzeltmek yada düzeltmemek sana kalmış. Ancak kendini düzeltsen daha iyi olur...