ben yazayim hemen
1-serdar ortaç
2-alişan
3-ceylan
4-ismail YK
5-sibel can
6-ferdi : şimdilik ...
7-yavuz bingöl
8-bariş akarsu ve bariş manço...rahmetli
9-gülben ergen...
10-arzu şahin
11-zafer peker
şimdilik bunlar..
EN ÇOK SEVDiĞiNiZ SANATÇi
şuanda bnm için bi manga var bide pinhani başka tanımam
Ya zevksizsinizdir ya da size dayatılanlardan başka daha ne sanatçıların olduğunun farkına henüz varamamışsınızdır..
kralsben yazayim hemenarabeskspor maç kadrosu
1-serdar ortaç
2-alişan
3-ceylan
4-ismail YK
5-sibel can
6-ferdi : şimdilik ...
7-yavuz bingöl
8-bariş akarsu ve bariş manço...rahmetli
9-gülben ergen...
10-arzu şahin
11-zafer peker
şimdilikSon Düzenleme: loganwolverine ~ 07 Haziran 2009 23:41
Cem Karaca
Cahit Berkay
Ahmet Kaya
Erkin Koray
daha var ama şu an aklıma bu isimler geldi
anlamadim
CU_GS7Ya zevksizsinizdir ya da size dayatılanlardan başka daha ne sanatçıların olduğunun farkına henüz varamamışsınızdır..
kralsanlamadimAnlamanı beklemiyordum, ancak umarım bir gün gerçek müzik ve gerçek sanatçı ile karşılaşırsın.. Ne olursa olsun gerçek müziği bilmeden ölenlere üzülüyorum çünkü..
cu_gs7Anlamanı beklemiyordum, ancak umarım bir gün gerçek müzik ve gerçek sanatçı ile karşılaşırsın.. Ne olursa olsun gerçek müziği bilmeden ölenlere üzülüyorum çünkü..http://www.heavymetaltr.com/
Biz seni buraya alalım yorumlarına orda dewam et burdakileride sevdiği sanatçılarla bırak.Lütfen.Please.N'olur.Yalvarıyorum...
loganwolverinearabeskspor maç
Sanatçı ayırmam pek. Kulağıma hoş gelen müziği dinlerim.
Ama sevmediğim sanatçı derseniz, şu yeryüzünde sevmediğim tek sanatçı var. Oda
SERDAR ORTAÇ.
Hiç bir parçasını dinlemem. Sevmem. Görmek istemem.
Türkiyede Şu üçünün üstüne Sanatçı tanımam.
1.Ajdar
2.Fatih Ürek
3.Arto
bence de kardeşim..
baranekerTürkiyede Şu üçünün üstüne Sanatçı tanımam.1.Ajdar
2.Fatih Ürek
3.
Yoo itirazım var mı demişim ben önceki yazdıklarımda?? Ne demek istediğimi anlamamışsın tahmin ettiğim gibi..
Sen seviyorum demekte özgürsen ben de sevmiyorum demekte özgürüm..
Yeri gelir takdir ederim, yeri gelir eleştiri yaparım alla alla.. Nick'imi de kasten yanlış yazdığını anlayaraktan bunu yapmak istemesen de yapıyorum; aslan kral.. =)
ben rap müzik dinliyorum.
alcatraz(sansar,mafsal,heja,telaş,9cc)
merdiven crew(giyotin,despo vs...)
kadıköy acil(emre b.,alaturka mavzer ...)
olympos(pit10,beta,tuhan eski olyumpostan deniz,pusat)
e-life
mode xl i severdim ama grup dağıldı.
Aranızda damardan da olsa Türk Sanat müziği dinleyen yok mu be
Ne o öyle rap map... Bu mu gençlik? Yozlaşmak, sanatsal değer yitirmek; ne?
Münir Nurettin Selçuk duysa bu yazdıkllarınızı katip matip bakmaz kırar kemiklerinizi.
Nesrin Sipahi
Mediha Demirkıran
Hülya Sözer
Gönül Akkor
Hamiyet Yüceses
Gülden Karaböcek
Safiye Ayla
Müzeyyen Senar
Zeki Müren
Yaşar Özel
Semahat Özdenses
Muzaffer Akgün
İsimlerini yazmadığım daha nice Türk musikisi sanatçılarımızdan af diliyorum.
NicollAranızda damardan da olsa Türk Sanat müziği dinleyen yok mu behocam kafa bi milyonken rap dinlemezsem ayılamıyorken bide onları dinlersem komaya girerim benNe o öyle rap map... Bu mu gençlik? Yozlaşmak, sanatsal değer yitirmek; ne?
Münir Nurettin Selçuk duysa bu yazdıkllarınızı katip matip bakmaz kırar kemiklerinizi.
Nesrin Sipahi
Mediha Demirkıran
Hülya Sözer
Gönül Akkor
Hamiyet Yüceses
Gülden Karaböcek
Safiye Ayla
Müzeyyen Senar
Zeki Müren
Yaşar Özel
Semahat Özdenses
Muzaffer Akgünİsimlerini yazmadığım daha nice Türk musikisi sanatçılarımızdan af diliyorum.
OnnuuRAnadolu Rock ne ya ?iLLaki Laf kondurmadan duramazsınız dimi
Anadolu insanın yaptığı ritim ve sözlere bi kaç ses efekti o kadar anadolu rockıların geneli böyle yapıyor, bi kere rap dinleyin söz ve ritimler inanılmaz akıl dolu cümleler...he evet görüyoruz fuat gibiLeri rapstarda juri yabtıLar batı berLin biLmemney ayısını,
herif daha cümLe kuramıo tepki veremiyoo "ouu yeaa mann!!!"
bu ne Len..
Türkiyede bunun gibi daha Türkçe konuşamayan insanLarı siz rapstar jurisine koyarsanız Türkçe rap`ide kimseye sevdiremezsiniz. anca rockçıLara metaLciLere sataşarak beLki kendinizce bişeyLer eLde edersiniz.
youtube Linkini vermek siterdm ancak youtube a giremeyen arkadaşLar oLabiLeceğini düşünerekten aLternatif bi site seçtim.Son Düzenleme: StanOne ~ 08 Haziran 2009 23:33
StaNOnEiLLaki Laf kondurmadan duramazsınız dimiFUAT RAPÇİ Mİ?he evet görüyoruz fuat gibiLeri rapstarda juri yabtıLar batı berLin biLmemney ayısını,
herif daha cümLe kuramıo tepki veremiyoo "ouu yeaa mann!!!"
bu ne Len..
Türkiyede bunun gibi daha Türkçe konuşamayan insanLarı siz rapstar jurisine koyarsanız Türkçe rap`ide kimseye sevdiremezsiniz. anca rockçıLara metaLciLere sataşarak beLki kendinizce bişeyLer eLde edersiniz.
youtube Linkini vermek siterdm ancak youtube a giremeyen arkadaşLar oLabiLeceğini düşünerekten aLternatif bi site seçtim.