-Stevie Ray Vaughan--
-Dire Straits-
-BB.King-
-Eric Clapton-
-Van Halen-
-AC/DC-
-Jimi Hendrix-
-Queen-
-Lynyrd Skynyrd-
-Pink Floyd-
-The Doors-
-Yavuz Çetin-
ahanda çaldığım,söylediğim ve doğal olarakta dinlediğim şarkıcılardan birkaçı
-Stevie Ray Vaughan--
-Dire Straits-
-BB.King-
-Eric Clapton-
-Van Halen-
-AC/DC-
-Jimi Hendrix-
-Queen-
-Lynyrd Skynyrd-
-Pink Floyd-
-The Doors-
-Yavuz Çetin-
halflife2gmanBenim amacım seni düzeltmek değil. Sadece yanlış düşündüğünü, yanlış davrandığını söylüyorum. Düzeltmek yada düzeltmemek sana kalmış. Ancak kendini düzeltsen daha iyi olur...Yoo yanlış davranmıyorum; bence olması gereken, doğru olan budur.. Düzeltilecek bir durum yok bana göre, eğer varlığına inanıyorsan bu süper görev senindir..Sözü geçen sanatçı diye adledilenler ve yaptıkları gürültü aşağılanıp gerçek sanatçılar ve eserleri yüceltilmelidir, dinlenmelidir..
CU_GS7Yoo yanlış davranmıyorum; bence olması gereken, doğru olan budur.. Düzeltilecek bir durum yok bana göre, eğer varlığına inanıyorsan bu süper görev senindir..Senin bu yaptığın Türkiye'deki müziğin kalitesini düşürür.Tamam belki müzik konusunda amatör Türkiye, ancak bu amatörlük giderilmeyecek bir şey değil.Sözü geçen sanatçı diye adledilenler ve yaptıkları gürültü aşağılanıp gerçek sanatçılar ve eserleri yüceltilmelidir, dinlenmelidir..
Raxx36-Stevie Ray Vaughan--Babalara saygılar.. \m/
-Dire Straits-
-BB.King-
-Eric Clapton-
-Van Halen-
-AC/DC-
-Jimi Hendrix-
-Queen-
-Lynyrd Skynyrd-
-Pink Floyd-
-The Doors-
-Yavuz Çetin-
Bunları çalıp söyleyebilmek de çok büyük bir ayrıcalık, yetenek; tebrikler hocam..
halflife2gmanSenin bu yaptığın Türkiye'deki müziğin kalitesini düşürür.Tamam belki müzik konusunda amatör Türkiye, ancak bu amatörlük giderilmeyecek bir şey değil.Amatör diyosun çünkü gerçek türk müzisyen tanımamışsın, dinlememişsin..
Yavuz Çetin
Hardal
Whiskey
DANdadaDAN
Nekropsi
Soul Sacrifice, Catafalque (tür bakımından öncekilerle birlikte yazmam komik olsa da adamların yabancılardan aşağı kalır yanı yok..)Hadi bunları bilemedin; Erkin Koray var efsane, hadi bari bir ucundan Cem Karaca var..
CU_GS7Amatör diyosun çünkü gerçek türk müzisyen tanımamışsın, dinlememişsin..Bunların hepsi profesyonel tamam itirazım yok. Peki ya geri kalanlar CU_GS7
Yavuz Çetin
Hardal
Whiskey
DANdadaDAN
Nekropsi
Soul Sacrifice, Catafalque (tür bakımından öncekilerle birlikte yazmam komik olsa da adamların yabancılardan aşağı kalır yanı yok..)Hadi bunları bilemedin; Erkin Koray var efsane, hadi bari bir ucundan Cem Karaca var..
halflife2gmanBunların hepsi profesyonel tamam itirazım yok. Peki ya geri kalanlar CU_GS7Geri kalanlar da daha adı sanı henüz duyulamayıp ancak, Türkiye'deki ilgisiz ve kendilerine dayatılan diğer "müzik" zımbırtılarından kurtulup onları keşfedemeyen "gençlik" yüzünden kaybolup gidenler ve gerekli desteği bulamayıp "POPÜLER" olamayanlar yani kendilerini fark ettirecek imkanı bulamayanlar oluyor, Half Life sever arkadaş..
CU_GS7Half Life sever arkadaş..Evet Halflife sever ve oyun içi müziklerini dinlerim çok güzel müzikler var. Bu konuyu da kapatıyorum istiyen istediğini dinlesin,yazsın,çizsin...
halflife2gmanEvet Halflife sever ve oyun içi müziklerini dinlerim çok güzel müzikler var. Bu konuyu da kapatıyorum istiyen istediğini dinlesin,yazsın,çizsin...Bence konuyu ister istemez çok güzel yerlere getirdin bana karşı yazdıklarınla, getirdik yani..
Öyle bir half life yazdım diye konuyu dağıtamazsın.. =)Biraz bize dayatılanlardan başka neler varmış diye bakarsak hayata, önyargılardan kurtulup daha ne güzellikler olduğunu görebiliriz..
Rock'ı, Metal'i öyle bağırmak, böğürmek, gürültü olarak düşünüyorsanız yanlış biliyorsunuz.. Bağırılan böğürülen türü de var ama enerji vereni de var, sizi uçuran ballad'ları var..Video Kaldırılmış
Bir de böyle 150kiloluk sanatçıları var..
Adam enstrümanları hem sol eliyle, hem sağ eliyle çalabiliyor ve adamdan çok derin bir ses çıkıyor.. Kendisi bu cumartesi Taksim'e geliyor.. Tabi ki gelin demiyorum, şimdilik sadece varlığını bilin diye diyorum..
O, Jon Oliva.. En çok sevdiğim ama dağılan Heavy Metal gruplarından Savatage'ın piyanisti-solisti..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 10 Haziran 2009 23:01
+minik serçe
OnlyMannSezen
türkiyedeki rock metaL camiasının müzik akışına amatör demeyeLimde bi kısmı die düzeLtmekte fayda var. ismini saydığın grupLar gerçekten bu işi üst sınıf düzeyde yapmakLa birLikte birçok amatör grubunda iLham kaynağı oLmayı başarmışLar. pentagramı atLamışsınki 22 yıLdır varLıkLarını haLa sürdürebiLiyorLar.
yaLnız amatör grubLarında hepsine amatör demeyeLim çünkü öyLe amatör grupLarLa karşıLaşıyorumki adamLar bu işi yemiş yutmuşLar resmen sadece bi LakapLarı var amatör oLarak.
günümüz Türkiyesi müzik tarzLarı bakımından gerçektende çok yoL katetmiştir bunu bi kabuLLenmek gerekiyor artık.
türkiye de günden güne koşar adım büyüyen müzik sektörünün geLecek yıLLarda dünya çapında daha da önemLi yerLere geLeceğine kanaatindeyim. Çünkü Türkiye bir çok aLanda çağ atLamış konumdadır, tabuLarını yavaş yavaş yıkmakLa birLikte daha avrupai bi hava içerisine girmiştir (yada girdiriLmiştir). bence bunun faydasını daha da görüyoruz ve göreceğiz.
neyse saptırdım biraz ama anLadınız sanırım işin özünü =)
CU_GS7Babalara saygılar.. \m/Teşekkür ederim eskileri yaşatmak ve bunu herkesle paylaşmaya çalışıyorum(ruz)
Bunları çalıp söyleyebilmek de çok büyük bir ayrıcalık, yetenek; tebrikler hocam..
CU_GS7Bence konuyu ister istemez çok güzel yerlere getirdin bana karşı yazdıklarınla, getirdik yani..İlk defa bir konu da sana katılıyorum. Belki gelirim bu adamı dinlemeye... Rock ve metal dinlemeye başlayacaklar için de ilk önce yavaş,ağır şarkılardan başlasınlar yoksa en başta nefret edip bırakırlar...
Öyle bir half life yazdım diye konuyu dağıtamazsın.. =)Biraz bize dayatılanlardan başka neler varmış diye bakarsak hayata, önyargılardan kurtulup daha ne güzellikler olduğunu görebiliriz..
Rock'ı, Metal'i öyle bağırmak, böğürmek, gürültü olarak düşünüyorsanız yanlış biliyorsunuz.. Bağırılan böğürülen türü de var ama enerji vereni de var, sizi uçuran ballad'ları var..Video Kaldırılmış
Bir de böyle 150kiloluk sanatçıları var..
Adam enstrümanları hem sol eliyle, hem sağ eliyle çalabiliyor ve adamdan çok derin bir ses çıkıyor.. Kendisi bu cumartesi Taksim'e geliyor.. Tabi ki gelin demiyorum, şimdilik sadece varlığını bilin diye diyorum..
O, Jon Oliva.. En çok sevdiğim ama dağılan Heavy Metal gruplarından Savatage'ın piyanisti-solisti..
CU_GS7kral S.. çok yaratıcısın brava..sen tamamını nu metaL oLarak özetLemişsin ancak kimisi punk rock kimisi hard rock kimisi tabir-i caizse gotiç =P kimisi sky kimisi aLternatif kimisi vs vs
Nu Metal ama yine de senin zımbırtılarına göre yine de bir değeri var hiç yoktan..tek bir tarza çakıLı kaLmak gerçekten çok kötü bi durum bana göre, çünki hayatınızı bana göre ona indisLiosunuz bunun sonucunda da pek hoş karşıLanmaya biLiosunz ayrıca ruh sağLınıza da zararLı =P
StaNOnEsen tamamını nu metaL oLarak özetLemişsin ancak kimisi punk rock kimisi hard rock kimisi tabir-i caizse gotiç =P kimisi sky kimisi aLternatif kimisi vs vsHaklısın hepsi Nu değil ama ben orada uzaylı lafına çıkışırken Nu bile olsa diye lafa gireyim demiştim.. Gerçi Metal müzik içinde de bence pek gerekli olmayan türler var, mesela Metalcore.. =Ptek bir tarza çakıLı kaLmak gerçekten çok kötü bi durum bana göre, çünki hayatınızı bana göre ona indisLiosunuz bunun sonucunda da pek hoş karşıLanmaya biLiosunz ayrıca ruh sağLınıza da zararLı =
Ayrıca yine bence, senin yazdıklarından daha önce dinlenilmeyi hak eden çok fazla grup var.. Tabi tür içinde ayrımlar ve bu ayrımlardan birkaçına yoğunlaşmak daha ince zevkler oluyor..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 10 Haziran 2009 23:32
yazacak okadar çok farkLı tarzLarda favori grubum vardıki eLeye eLeye bukadara inebiLdim =)
bence tek bir tarza yoğunLaşmak insanın ruh sağLığına fazLasıyLa etki ediyor.
tek bir tarza yoğunLaşmak yerine tarzLarı birbirine yakın türLeri birLikte dinLemek hem ruhen hemde dinLeti açısından daha ii die düşünüorum
zaten kendini de ona benzetmişsin yazmana gerek yoktu..
hakgolsagopa
James Hatfield ,
Ozzy Osbourne ,
The Crannebis Miydi Neydi Herneyse Onun Solisti Bi Kadın Var O ,
Cem Adrian ...