aga ben size DOTA bide 2Moons başka bi oyun tanımam...para da vermem bi online oyuna...birçok f2p oynadım %99u rpgydi(airrivals-4story-hero-metin2-sro-rappelz-knight-2moons-runes of magic-warrior epic-sword of the new world-shaiya-flatout2-cs1,6-warrock(iyi bi oyun ama pc sorun verio)-jadde-karahan-bf heroes-battle forge).ayrıca popmundo-erlikhan-ogame-rexwars-ogame.tr(böük xS)-hattrick.org...ama şu ana kadar en iyisi 2moons...ama dersen oyunda en sevdiğin özellikler:2moons(item güçlendirme),metin2(aynı anda birden çok yaratığa vurma), bf heroes(hala kopamadım mütiş ve sadece eğlenme amaçlı),
Rom (ayrıntılar[meslek,2.class vs.]), karahan ve 2moons(grafik),
rappelz(pet sistemi, sınıf dengesi&bolluğu,skiller) ... ama tarayıcı tabanlılardan diye sorarsanız rexwars tek geçerim ...çok zekice planlanmış ve eğlenceli...ayrıca bir tarayıcı tabanlı oyun için çok güzel yenilikleri de yolda...ama şimdi allods u deneyeceğim...ayrıca champions online free mi?birde aklıma yeni geldi bir oyun varmış...level onlineda bu ay yayınlandı...mytheon...çok iyi olcek diolar inşallah olurda oynarız...bide exiled realm... die bi oyun çıkcakmış...onuda denicem...