En İyi MMORPG oyunu

buorz
15-05-2011, 03:04   |  #51  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Ne kadar ıvır zıvır oyun varsa yazılmış burdaki hiçkimse bu oyunu oynamadımı yani abartmadan söylüyorum ben wow da oynadım beğeniyorum ama bu oyun başka bişey grafikleri saydğınız bütün oyunlara 10 basar muhteşem bi oyun istiyorsanız KALonline ı bi deneyin derim anlatılmaz yaşanır uayarmasıda benden bağımlılık yapar (ücretsizdir)

buorz
15-05-2011, 03:36   |  #52  
Taze Üye
2 mesaj

izleyin http://www.youtube.com/watch?v=JpRBnm8u3ko&feature=related

hayalet605
11-02-2012, 23:04   |  #53  
Taze Üye
1 mesaj

bence allods online bi deneyin
http://www.youtube.com/watch?v=_RA5-oXBHlQ&t=1m9s

Expert_control
27-02-2012, 22:27   |  #54  
Yıllanmış Üye
141 mesaj

Star craft 2 bence veya Crysis Warhead

getheber
29-02-2012, 09:48   |  #55  
getheber avatarı
Yeni Üye
24 mesaj

METİN 2  ...

gspele26
31-03-2012, 10:40   |  #56  
gspele26 avatarı
Üye
83 mesaj

POİNT BLANK KARDES :=)

SnorcLe
21-05-2012, 16:37   |  #57  
Taze Üye
4 mesaj

Arkadaşım sen biraz geride kalmışsın.Aslında KO bağımlılık yapan işsiz oyunu fakat çok eskidi.Şimdi Diablo 3 var aslında çıktımı bilmiyorum ama bu yaz çıkar çıkmadıysa.Diabloda takılabilirsiniz.Lineage'i oynamadım.Ama Diablo 3 çok güzel bir oyun, öneririm!!!Şimdi Aion bedava oldu 5dk önce yüklemesi bitti şimdi onu oynayacağım ama Ps3'ünüz carsa online olmadığı halde Skyrim(The Elder Scrolls V) çok etkiliyici bir oyun.

iso-brs
22-05-2012, 20:58   |  #58  
Taze Üye
3 mesaj

Runescape

flzf
26-05-2012, 11:50   |  #59  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: SnorcLe  
Arkadaşım sen biraz geride kalmışsın.Aslında KO bağımlılık yapan işsiz oyunu fakat çok eskidi.Şimdi Diablo 3 var aslında çıktımı bilmiyorum ama bu yaz çıkar çıkmadıysa.Diabloda takılabilirsiniz.Lineage'i oynamadım.Ama Diablo 3 çok güzel bir oyun, öneririm!!!Şimdi Aion bedava oldu 5dk önce yüklemesi bitti şimdi onu oynayacağım ama Ps3'ünüz carsa online olmadığı halde Skyrim(The Elder Scrolls V) çok etkiliyici bir oyun.
Arkadaş o oyun sen o mesajı yollamadan 6 gün önce çıktı.
Ayrıca wow'un da bir fırsatı vardı 1 yıl aktif wow üyeliği sözüne Diablo 3 bedava diye....
şu an ise yaklaşık 60€ civarı bir fiyatı var ayrıca o oyun mmo sayılmaz diğer oyunlar gibi herkesin aynı anda aynı sanal dünyaya bağlandığı bir oyun yerine, en fazla üçer kişilik gruplar olmak üzere aynı dünyanın farklı örneklerine bağlanıyor. Zaten böyle bir şey olmasaydı rastgele harita üretilemezdi oyun sırasında.

okanasn
27-08-2012, 16:29   |  #60  
okanasn avatarı
Taze Üye
1 mesaj

kesinlikle Silkroad Online kendini bozdu, abimi bilmem ama 5 mi 7 mi öyle bi yaşdayken abimin karakteriyle oynardım hep.. çok sevmiştim o zaman o oyunu.. fakat şimdi bakıyorumda, oyuna trafik yüzünden girilemiyor, girseniz bile oyunda seviye atlayıp güzel setler yapıyor, ve kendinizi yüksek seviyeye ulaştırmaya çalışıyorsunuz ya?? bunları yaptığınızda bilgisayarınızı 5dk'lık kapatsanız, karakterinizi şehirde, envanterinizi boş bulursunuz... bide onlar dışında, çoğu türk çoluk çocuk falan sizlerle uğraşmaya kalkıyor, yabancılarla türkler arasındada bi çatışma var, bi türk ingilize, bi ingiliz türke globalla küfür eder.. Malazgirt TR serverini açtılar ama hack yüzünden falan girmeye korktum.. Phoenix'te açtım karakterimi.. ağzımı kapatarak 3-5 arkadaş sessiz sakin Silkroad'a başladık, Silk aldık, kullandık yetmedi gold alıp elimize sun aldık, 1 günlük tatile gittim döndüğümde karakterin envanteri boştu^^ şimdi size kaç karakterimin başına ne geldi anlatıyorum..

1- Abimin karakteri "_Kaan": Abimle beraber oyuna başladık. bende Okan1535 diye karakter açmıştım. sonra abim seviye falan atladı ben ismi sevmedim _Okan açtım. ben 26 lv olup oyunu bıraktım zaten hep yeni karakterler açıyodum amim 42 level olmuştu baya oynuyordu.. Premium aldı silkle (para yatırdı), goldda almıştı yatırdığı parayla 64 Lv oldu, bi silah gördü ve aldı.. botta vardı tabi, ertesi gün uyandı baktı sun yok para yok, oyunu bırakıp al senin olsun dedi, oynadım ve bi 5-6 ay sonra yeni server açıldı, ben başladım "okan bende başlim dedi."

2- Abimle benim karakterim "Baileys": ben o karakteri kapadım ve hemen yeni çar açtık. Lv 8 yaptık ve hemen silk ve para yatırtdık, 4 gün pc hiç kapanmadı hatta ben dedemin vefatı yüzünden (sanırım yanlış hatırlamıyosam) memlekete gitmiştim, geldiğimizde abim dışarı çıkmış arkadaşlarıyla çar botta, DC verdi ben gelir gelmez.. bi 10dk oyuna giremedim üstümü falan çıkartıp bi duş aldım 10dk geçti çarı açtığımda soyulmuştu.. 4 gündede 48 lv olmuştu güzelim çar..

3- Benimle abim çarım "CyberPhoenix": Arkadaşlara başladık abimin benim arkadaşlarım beraber, abimin arkadaş Wizar 108 lv oldu bizi kasıyordu 78 lv olduk parada yatırmısıtık, ilk gün 108 lv Wizard, sonraki gün biz soyulduk (elinde yine sun vardı)

size tavsiyem silkroad'ın PVP serverini oynayın, ayrıca silk alamayanlar bedava silkli bulursanız silkin tadınıda çıkarırsınız.. birde, hep oynamak istediğin ama çalındığı için veya bu kötü düzen yüzünden oynayamadığın Silkroad Online vardır ya? emek server bulabilirsiniz, içiniz rahat eder hesabınız çalınmaz ayrıca PVP olduğu için ucuzdurda, mesela ben bitane PVP açıcam 190tl aylık, bu ay açılıyor isterseniz gelirsiniz: bilgi için

www.facebook.com/CoregXiero
veya beta sitemiz (satış yok) www.cxsro.tr.gg

Birazda reklamgibi oldu :)