En İyi MMORPG oyunu

A_tarik
14-05-2007, 20:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Arkadaşlar sizce en iyi MMORPG oyunu hangisi?
Ben birçok MMORPG oyununu denedim, ve en beğendiğim 2 oyun var.
-Knight Online
-Lineage II

Ama bu ikisi arasından seçim yapmam gerekirse, Lineage II yi seçerim. Nedeni ise Knght Online'ın çok popüler olmasından dolayı, oyunu herkes oynamaya başladı artık.  neredeyse iki kelimeyi birleştirip bir cümle haline getiremeyrnler dahi oynamaya başladı oyunu. ee siz düşünün oyundaki dialoğu artık. ana-bacı-avrat her daim online oyunda. birde oyunun yine çok populer olmasından dolayı bütün hile lerin (koxp. dupe, bug vb) çıkar amaçlayan kişiler tarafından ortaya çıkarılması, ve firmanında daha çok para kazanmak için bunlara göz yummuyor gibi gözükerek, göz yumması.

Oysa Lineage II gerek hikaye, gerek akıcılık ve oynanabilirlik açısından mükemmel.
En önemliside Grafikler bence. Sadece grafikleri ile bir çok oyunun bütününe bedel bir oyun. Grafikler çok gerçekçi ve mukemmel. Bazen bir manzara karşısında kareketerimi oturtup sigara yaktığım oluyor :)o kadar hayran edici...

Son Düzenleme: A_tarik ~ 16 Mayıs 2007 00:12
Selçuk İslamoğlu
14-05-2007, 20:22   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Everquest II

YavuzX
15-05-2007, 17:46   |  #3  
Yeni Üye
35 mesaj

Tabiki KO yani Knight Online

A_tarik
16-05-2007, 00:07   |  #4  
OP Taze Üye
9 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Everquest
EVERGUEST II ninde çok methini duydum. araştırmalarım sonucundada gerçekten çok kaliteli bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ama çok pahalı bir oyun olduğu için benim oynama imkanın olmadığı gibi mmorpg severlerin büyük bir çoğunluğununda oynama imkanı yok.
yanlış hatırlamıyorsam şu anda bütün paketleri satın alıp oyunu son şekliyle oynamak 140 $ civarı olsa gerek.
Yani oyunu pc nize kurmak bu fiyat, bide siz bunun her ay aidatını düşünün :) yani bir çok insan altından kalkamaz bu oyunun.

Selçuk İslamoğlu
16-05-2007, 01:03   |  #5  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Yanlış duymuşsun...

Son Paketler, öncekileri de kapsıyor ve 40$ civarı. Bir aylık da bedava, aylık 15$ civarı, bir çok ücretli MMORPG ile aynı fiyat.

Bu da demek ki bedava MMORPG arıyorsun, o zaman "kaliteyi" gözardı edeceksin.

kamikaze
16-05-2007, 15:12   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,441 mesaj

iSTANBUL KIYAMET VAKTİ ADLI BİR OYUN VAR.ONU DENE.BEDAVA.AMA ÇOK KISA

A_tarik
17-05-2007, 00:37   |  #7  
OP Taze Üye
9 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Yanlış duymuşsun...

Son Paketler, öncekileri de kapsıyor ve 40$ civarı. Bir aylık da bedava, aylık 15$ civarı, bir çok ücretli MMORPG ile aynı fiyat.

Bu da demek ki bedava MMORPG arıyorsun, o zaman "kaliteyi" gözardı edeceksin.

hayır dostum ben bedave oyun aramıyorum.
benim aradığım herkesin oynayabileceği bir oyun.
ki 2 yıl Knight Online oynadım, aylık ödediğim ücret: Premiumu (gold) koxpu, Knight Cash i falan ödediğim toplam ücret 100-150 ytl arası idi. Ben oyun kaliteli olduktan sonra veririm. ama kaç kişi ödeyebilir.
ayrıca o fiyata nerden alabiliriz. bana bi link verirsen sevinirim. bende denemiş olurum.

A_tarik
17-05-2007, 01:56   |  #8  
OP Taze Üye
9 mesaj
kamikaze
iSTANBUL KIYAMET VAKTİ ADLI BİR OYUN VAR.ONU DENE.BEDAVA.AMA ÇOK
Bizim bir MMORPG oynayan (farklı illerden, oyun arkadaşığı) gurubumuz var.bu oyunu demenek istedik. ama nedense Bu istanbul kıyamet vaktine hiç birimizin pc si yeterli gelmedi. her pc de bir eksik çıktı. kiminin ekran kartı,kiminin ses kartı falan,
bilemiyorum bu kadar kalitelimi bu oyun?

Editör
29-01-2009, 00:09   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
190 mesaj

Mrb,Bugüne kadar Denemiş Olduğum MMORPG Oyunları Arasında ''En Nefret Ettiğim ve Yüzünü Birdaha Asla Görmek İstemediğim'' Oyun İstanbul Kıyamet Vaktidir.Çıkmasını Dörtgözle beklediğim Bu oyunu Kurduktan ilk 10 dk İçerisinde Çıkış Yapıp Setupunu Çöpe Attım.Pc gereksinimi acısından abartılacak bir sistem istemiyor.Hatta normal bir sistemle dahi oynayabilirsiniz. (Oynayabilirseniz)

crazymaho35
08-03-2009, 02:07   |  #10  
Taze Üye
2 mesaj

favorim Requiem fakat saglam sistem ister
standart online oyunlardan farklı oyun arayanlara Airrivals öneririm
mob kesmekten cok adam kesmeyi sevenlerede RF online diyorum
uzakdogu kültürü agırlıklı olarak Hero Online bu oyunun türk serveride acıldı ama malesef amerikan serverindeki tadı vermedi
Cabalda cok güzel bi oyun ama lwl diil skill kasmak gerek bide oyunda o kadar bot varki zırt pırt dc veriyor
World of kungfu ve 9dragons son olarak onerebilecegim oyunlar

not olarak bu oyunların hepsi ucretsizdir

Son Düzenleme: crazymaho35 ~ 08 Mart 2009 02:08
crazymaho35
08-03-2009, 02:10   |  #11  
Taze Üye
2 mesaj
Editör
Mrb,Bugüne kadar Denemiş Olduğum MMORPG Oyunları Arasında ''En Nefret Ettiğim ve Yüzünü Birdaha Asla Görmek İstemediğim'' Oyun İstanbul Kıyamet Vaktidir.Çıkmasını Dörtgözle beklediğim Bu oyunu Kurduktan ilk 10 dk İçerisinde Çıkış Yapıp Setupunu Çöpe Attım.Pc gereksinimi acısından abartılacak bir sistem istemiyor.Hatta normal bir sistemle dahi oynayabilirsiniz. (Oynayabilirseniz)
fareler nasıl ama boss gibi :))

Andaç Işık
08-03-2009, 07:15   |  #12  
Andaç Işık avatarı
Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

Ben de Air Rivals'ı öneririm

WrathBringer
01-07-2009, 15:49   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

Worlf Of Warcraft... Gerçek oyun istersen idealdir. tabi knight gibi görüntü kirliliği yapan bi dandik oyun istemyorsan..

Psychonaut968
03-07-2009, 14:03   |  #14  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

World of Warcraft:Wrath of the Lich King

tugberk_91
04-07-2009, 00:08   |  #15  
tugberk_91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
516 mesaj

Bence Silkroad Online en iyisi. Grafikler, oynanış, çeşitlilik....vsvs
Her açıdan en iyisi SRO
İkinci begendigim oyun da Metin 2 ama orda da çok çoluk çocuk var sıkılıyorum.

CapanQGLU
04-07-2009, 01:09   |  #16  
CapanQGLU avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Metin2 Online

jr.miego
04-07-2009, 04:12   |  #17  
Taze Üye
15 mesaj

yeni bi oyun açıldı  KarahanOnline diye tavsiye ederim...
oyun türkçe ve türkiye ait bir oyun metin2  ye benziyor ama her yönden daha iyi bi deneyim derim.

Mert Arslan
07-12-2009, 17:18   |  #18  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

Cabal Online ;)

_hEro
07-12-2009, 22:05   |  #19  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Dragon Age normal bir rpg olmasına rağmen piyasadaki çoğu mmorpg den çok daha kaliteli.Rpg severler hala başlamadıysa vakit kaybetmeden başlamalı.

CasLoW
07-12-2009, 22:28   |  #20  
CasLoW avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
161 mesaj

bir fare öldürmek 10dk alıyor :)

hiç başlamayın İstanul Kıyamet Vakti'ne.

Tüfekli adamla ışın kılıçlı adam savaşıyor :)

İnanılmaz saçma :)
Ben bir ara metin2 oynuyordum.Başlamayın.Bağımlılık yapıyor ve grafikler berbat.Çinlilerin Türklere sattığı inanılmaz kötü bir oyun.Bu oyun yüzünden bi çocuk öldürüldü televizyondada çıktı zaten.
Cabal da da Türk bulması zor ve grafikler kötü.
Lineage 2 de çok sistem gereksinimi istiyor onun dışında sorunu yok.
Knight Onlıne ana-bacı-avrad :D

Hero Onlıne'yi tavsiye ederim.
Grafikleri müthiş,
küfür yok,
hile-koxp-bug yok,
boyutu normal,bedava :)

Hero Türkiye'yi tavsiye ederim ;) Birde onu dene istersen ;)

freekid_54
08-12-2009, 09:38   |  #21  
freekid_54 avatarı
Yıllanmış Üye
189 mesaj

Ben 5 sene knight online oynadım ilk 2 senesi benım icin paha bicilmezdi ingilizcem baya gelişti bu sayede ama ondan sonra Türkiyede yaygınlasmaya baslayınca oyunun şeyi cıktı acıkcası + surekli yabancılara destek vardı ve halen var + Türkiyede sunucusu yok bazen lagdan gecilmiyor ve sebebsiz banlar.O kadar emek çope gitti ama oynamak zevkliydi bence.

Tavsiyem WOW dur.En iyi hizmet ve destek saglayan bir oyun ama Knight tan sonra sarmıyor :)

WhiteDoGG
12-12-2009, 19:14   |  #22  
WhiteDoGG avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
165 mesaj

talisman online :) ben denedim ve beyendim istersen bi dene:)

_DynasTsy_
04-01-2010, 18:16   |  #23  
Taze Üye
8 mesaj

Dünyanın Kuşkusuz 2 Lider Online Oyunu Var ki bunlar;
1- WOW-Wrath Of The Lich King
2- Aion

Ancak ben bu oyunlara para veremem diyorsanız Sizi Türklerle Yabancıların bir rekabet içinde olduğu Silkroad Online ' a alalım  ki şu aralar Server Trraffic Hat Safhada --

Yok ben narinim katlanamam öyle trafiğe  flan diyorsanız  bu sefer sizi Allods Online' a davet etmek  istiyorum yeni açılan bu oyun müthiş karakter sınıfları ve  göz kamaştırıcı skiller ile  bni çok etkiledi üstelik uzay gemisi ile  uzayda dolasabiliyoruz :D

Herneyse Ücretli Oyun istiyorsan Tasvsiyelerim;
-Wow
-Aion
-Age OF Conan
 Yada StarWars - The Old Republic 'i bekliyebilirsiniz
veya 2011 ' de çıkması beklenen Guild Wars II  onu çok beklersiniz gerçi ama  ben soleyeceğimi soledim... Grafik Açısından Tekrar:Silkroad Online demek istiyorum....

emoreal
06-01-2010, 00:17   |  #24  
Yıllanmış Üye
192 mesaj

SRO , hile kaynayan bir oyun nesini öneriyorsunuz?  Online oyunda hile olduğu sürece keyif alamazsınız. Ben Shaiya Online'a başladım ama sıkıldım biraz. Fazla oyuncu yok iletişim kurabileceğin. Level almak zor. Yetenek bekleme süresi, can basma süresi fazla. Grafik açıdan iyi fakat eşya açısından zayıf kalmış biraz. Ya da ben daha iyi item almayı  öğrenemedim. Ve kazanılan deneyim puanı grup kurduğunuzda aşırı düşüyor. Metin2 zaten oyun bile sayılmaz . Hile fazla ve oyuncu yaş ortalaması düşük.

alien_fx
06-01-2010, 12:39   |  #25  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

herpsinden nefret edioyorum.