call of duty 3 diye rusların yaptığı cod 2 modu aldanmayın oyun ruşça
En İyi Savaş Oyunu Sizce Hangisidir?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.CRYSİS en güzel oyun zor ama güzel full türkçe türkler yapmı ş gelişmiş istediğiniz bölümleri sorabilirsiniz
kralsBROTHER IN ARMS HEELSbu oyunu merak ediyorum ama oynamak nasip olmadı dizisini çok severek izliyordum
çocuklar savaş oyunlarında çok deneyimliyim bütün savaş oyunlarınd geçemediğiz bölümleri sorun
Rome Total War, Call of Duty serisi, Assassin's Creed.
Assassin's Creed savaş oyunu mu diyeceksiniz. Evet, neden olmasın:D
Oyunun geçtiği devir ve türüne dair bir kısıtlama konmamış.
play staion 1 deki medal of honorun ilk oyununu hatırlıyorum. o oyundan sonra hemn hemen hiçbir savaş oyunu zevk vermedi bana. 2kişide oynanıyordu ekran yatay 2ye bölünüyordu. ne oyundu be
total war serisi üzerine oyun tanımam.
arkadaşın biri roma total war diyince ondan söyledim.güzel oyundur da ne demek süper etw yi oynamadın sanırım.
kralstotal war strateji bi kere SAVAŞ oyun değilTotal War savaş oyunu değil mi? Acaba? Emin misiniz? Savaşın alası var o oyunda. Hem strateji hem en güzel eski meydan savaşları. Kategorisinde üstüne oyun tanımam.
ama güzel oyundur..bende red alerd TEK GEÇDüzeltme: Savaş oyunundan anladığımız FPS veya action tarzı ile bir savaşçıyı sağa sola zıplatmak değil herhalde.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 26 Mart 2009 21:26
ya strateji desek daha doğru olur yani savaş oyunu diyine çok geniş bir anlam çıkıyor günümüzdeki çoğu ouyn savaş oyunu mesela geniş anlamdan bakarsak gta da savaş oyunu.
bana göre en iyi savaş oyunu call of duty 4 dur,ve yeni çıkacak olan cod 4 mw 2 de iyi olacak...
COD serisi derim ama illa bitane diyorsan COD2 veya COD5
Call Of Duty World At War Ve Serisi Tek geçerim...