battlefield serisi diyorum 2010"da çıkacak Battlefield 3 ile hem cod"daki savaş atmosferini hemde battlefield serilerindeki gerçekçiliği birleştiren bir oyun olacağını düşünüyorum videosunu izlemiştim çok güzeldi...
En İyi Savaş Oyunu Sizce Hangisidir?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MULTİPLAYER İÇİN KUSURSUZ HAZIRLANMIŞ BİR SAVAŞ OYUNU İSTİYORSAN
BATTLEFIELD 2142....
hayatımda en çok zevk aldığım oyun medal of honer alied assault o zamanların en güzel oyunuydu :D çok seviyodum ozmnlar
2007 nin konusuna cevap veriyorsunn :D:D:D:D
Call of Duty 4.Konu açıldığı zaman bu oyun yoktu ben de 2007'de açıldığını farketmemişim şaşırdım kimse COD4 yazmamış COD2 ler falan:D:D
dostum brothers in arms ( bia) serilerini oyna. savaş oyunu nasıl yapılırmıs gör 2. dünya savasını anlatan harıka bi oyundur.şimdiye kadar 3 serisi çıktı.son derece taktıksel bı oyun ve call off medal of honor vari oyunlara bi milyon basar. oynadıktan sonra hak verceksın.herkezın oynamasını tavsıye ederım
yeni çıkacak oyunu asla oynamam....İnşallah yaparsın bizde oynarız oyunlarını yanlış anlama dalga geçmiyorum.
ama Iraklı Direnişçiler rolu yapacaksam oynarım....
video ları izleyin... Duvarlarda Arapça yazılar ve mimari ırak...
keşke ırak'ın kurtuluşu ile ilgili bir oyun yapabilsek...
gerçi daha Kendi kurtuluş savaşımızın bile bırakın oyununu adam gibi filmi bile yok...
Adamlar uyduruk hikayelerle oyun yapıyor...
Neyse ilerde CRYTEK gibi bir Firma kurarsak yaparız...(kimse dalga geçmesin Hayalimdir)
saygılar...
eğer uzun soluklu hiç bitmeyen ve kendini kaptırmak istediğin bir oyun istiyorsan cod 2,eğer daha modern hd kalitesinde ve kendini savaşın bir parçasıymış gibi görmek istiyorsan cod4 modernwarfare (oyun çok kısa sürüyor ve tadı damağında kalıyor),bence cod5.ama favorim cod2...cod5 te olabilir.
SeaFight Korsanlık oyunu 300 kişi Bir Tarafta Alyans Olarak 300 Kişi Bir Tarafta ada Savaşı yapılıyor eylenceli Bir Oyun www.Seafight.com
COMMANDOS SERİLERİ........TEK GEÇERİM
savaşta cod serisi dicem mecbur
modern warfare 2 yhaw cıkmasına az kaldı. fikrimi deiştirdim
gta 3 theftautosavaş oyunlarından daha iyi
MW2 tartışmaya bile gerek yok sanki