Aklımda Medal of Honor Pacific var ama sizin de yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olun.
En İyi Savaş Oyunu Sizce Hangisidir?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Rainbow Six gayet güzel ben sımdı ona kasıyorum.
CU_GS7Call Of DutyBencede.....
RAİNBOW SİX LOCK DOWN oynuyorum 7 bölümdeyim gayet güzel bir oyun biraz mouse kabileyeti gerektiriyor adamlar nerdeyse seni gördüğü öldürüyorlar o yüzden durmandan ctrl basılı tutup ilerlemen lazımki seni vurma şansları az olsun ben böyle 7ç bölüme geldim toplam 16 bölüm var yaklşık 3 haftadan beri oynuyorum vaktim oldukça
KorsanNetTeamCall Of Duty 3 çıkmadı mı?Çıkmak üzere ama Pc versiyonu yok şimdilik.
Ben çıktı diye duymuştum. Çıkmışsa onu al :)
ben call of duty 3 oynuyorum nasıl oluyor...
heralde ruslar 2 yi değiştirip 3 diye piyasaya sürdü...
oyun rusça...
saygılar...
O rusça versiyon gerçekten COD 3 diye sunulmuş olabilir..
Çünkü yeni çıkacak oyunun tam adı..: Call of Duty 4: Modern Warfare
yeni çıkacak oyunu asla oynamam....
ama Iraklı Direnişçiler rolu yapacaksam oynarım....
video ları izleyin... Duvarlarda Arapça yazılar ve mimari ırak...
keşke ırak'ın kurtuluşu ile ilgili bir oyun yapabilsek...
gerçi daha Kendi kurtuluş savaşımızın bile bırakın oyununu adam gibi filmi bile yok...
Adamlar uyduruk hikayelerle oyun yapıyor...
Neyse ilerde CRYTEK gibi bir Firma kurarsak yaparız...(kimse dalga geçmesin Hayalimdir)
saygılar...
call of duty 4 yolda bekleyin biraz onu alırsınız ben cod2 yi oynadım grafikler çok iyi cod4 ü düşünemiyorum
benim ilk oynadığım oyun "medal of honour allied assault" tu
onu tavsiye ederim ama en güzeli "call of duty2"
Cod 2 gerçekten gerçekçi ve zevkliydi oyunda savaş atmosferi güzel yapılmıştı.Şimdi cod4 bekliyorum çıkar çıkmaz onuda alıcam
tek kelime ile MEDİVAL TOTAL WAR 2 oyna ve söle fikrini
Bence en iyi savaş oyunu battlefield vietnam serisi.Gerçekten çok
harika
ozannnnBence en iyi savaş oyunu battlefield vietnam serisi.Gerçekten çokEvet Battlefield da çok güzel, o geniş meydanlarda muharebe yapmak hakkaten zevkli.
bence modal of honor assault hem güzel hemde gerçekçi birazda zor bazı bölümlerde takıldun mı 3-4 gün bulmak için ugrasıon ;)
ufuksKorsanNetTeamCall Of Duty 3 çıkmadı mı?Çıkmak üzere ama Pc versiyonu yok şimdilik.
Ben çıktı diye duymuştum. Çıkmışsa onu al :)
ben de cod 3 var ama bi işe yaramaz 2 ye devamSon Düzenleme: medjaii ~ 08 Temmuz 2007 14:54
brothers in arms da gayet iyi.kendi adamlarını kontrol edebilme özelliği cok güzel bence.bu arada bia hells highway geldimi haberi olan var mı?
byzihhben call of duty 3 oynuyorum nasıl oluyor...Eğer Call of Duty 3 dedikleri senin dediğin oyunsa bence kimse almasın o oyunu. Yanılmıyosam 3 CD. Daha önce oynamıştım. Hem grafikleri rezalet hem de oyun çok kısa. Umarım aynı oyundan bahsetmiyoruzdur.
oyun rusça...
saygılar...
irfankeskin61aynenbyzihhben call of duty 3 oynuyorum nasıl oluyor...Eğer Call of Duty 3 dedikleri senin dediğin oyunsa bence kimse almasın o oyunu. Yanılmıyosam 3 CD. Daha önce oynamıştım. Hem grafikleri rezalet hem de oyun çok kısa. Umarım aynı oyundan bahsetmiyoruzdur.
oyun rusça...
saygılar...