Ben isohunt.com u tavsiye ederim.Ne zaman torrent indirsem hep isohunt ı kullanıyorum.
EN İYİ TORRENT SİTESİ
Bence en qüzeli bnm torrent sitem hiç bi şekilde virüs yok ve türk sitesi eqer yardımcı olursanız sevinirim
[UpLoader aLımı varDır]
arkadaşlar , yeni açılan türk torrent sitesi www.yenitorrent.com ' u ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
Site'de filmlerin konusu ,fragmanı ve oyuncularıy vs gibi bilgilerde mevcut.
Ayrıca davetiyesiz
teşekkürler
Alın size adam gibi torrent sitesi hem Türk hem davetiye zart zurt yok üyelikte aktivasyon bile yok! www.indirtorrent.com Canlı destek bölümü mevcut online olduklarında çok iyi yardım ediyorlar. Ayrıca sitede sadece torrent yok başka seçenekler de var. :D
Teşekkürler CiMBoM1905 kısa sürede büyük fark yaratacağınızı bildiğimizden ilk üyelerden olmaktan dolayı büyük bir onur duyduğumu belirtmek isterim... Farklı bir torrent sitesi ve paylaşımda bulunmak istiyen,dostluk ve kerdeşlik ortamına herkezi bekliyoruz......
Arkadaşlar bana www.torrentturk.com davetiyesi gönderebilir mi [email=fatibaba_@hotmail.com]fatibaba_@hotmail.com[/email]
Banada aynı şekilde www.torrentturk.com davatiyesi gönderirseniz sevinirim d.cevdet@hotmail.com
http://www.torrent-ultra.com
bana lütfen davetiye gönderirmisiniz [email]wolwerine0@hotmail.com[/email]
tamam üye oldum öneriyeye Heliak yazdım üyeyim ama sitenin zamana ihtiyacı var daha iyi gelişebilmesi için yeni açılmış
Rica etsem www.turktorrent.biz davetiyesi gönderebilir misiniz arkadaşlar.
[email=zeynel_y@hotmail.com]zeynel_y@hotmail.com[/email]
Teşekkür ederim.
Zamunda.net var güzel bir site herkes paralı diyor ama öyle bişey yok sadece torrent felan indirdiğinde siteden çıkış de kota yükseliyor sen bişey indirmeden indirilmiş gibi görünüyor
Utorrent te arama kutucuğuna yazarım hangisi çıkarsa indir.
bana turktorrent ve torrentturk.biz davetiyesi gönderebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler ([email=rambo48_12@hotmail.com]rambo48_12@hotmail.com[/email])
Torrent hakkında destek alabileceğiniz bir site ;
http://www.torrentdestek.net
Bence en hizli ve yeni acilan bir türk torrent sitesi external torrentde aliyor ve hizi iyi torrentturkuaz
zamunda.net e giremiyorum ama cok guzel tavsiye ederim
zamunda.net e giremiyorum amatorrentturkuaz cok guzel tavsiyezamunda adresine girmen icin IP adresini bulgaristan a göre degistirmen gerekiyorSon Düzenleme: ko_ray ~ 30 Kasım 2010 12:32
Bence en hizli ve yeni acilan bir türk torrent sitesi external torrentde aliyor ve hizi iyi torrentturkuaz zamunda.Bana torrentturkuazin davetiyesini gönderirmisiniz ?