mrb arkadaşlar bana da torrentturk davetiyesi gonderebilir misiniz?şimdiden ck tesekkurlerr
muratkizil12@hotmail.com
EN İYİ TORRENT SİTESİ
arkadaslar banada toremt davetiseyi gönderirimisiz [email=haruneke@hotmail.com]haruneke@hotmail.com[/email] tskler
bende istiyorum zahmet edip gönderen olursa çok teşekkür ederim ( [email]sessiz_ada01@hotmail.com[/email] )
arkadaslar yeni olmasina ramen www.beyaztorrent.com da iyidir
davetiyeye gerek yoktur davetiyesi acik suan saldirin
turktorrent istiyorum varsa [email]geyik137@gmail.com[/email]
Bence en hizli ve yeni acilan bir türk torrent sitesi external torrentde aliyor ve hizi iyi torrentturkuazzamunda.netDAVETIYESINI GÖNDERIRIMISINIZ
www.torrentvip.net yeni açıldı ama oyun indiriyorum daha çok çalışmaması gibi bir durum söz konusu olmadı raito da yok oraya buraya üye olacağınıza bu adamlar üye olmuşlar paylaşıyorlar ayrıca istek bölümüde var istediğiniz torrenti isteyebiliyorsunuz torrent dosyaları ise kendi uploadları ayrıca en hızlıları. Ayrıca en yeni oyunları çıktığı gün hemen paylaşıyorlar
Çok yakında güçlü kadrosuyla sizlerle... www.Torrent-Cell.com
Çok yakında güçlü kadrosuyla sizlerle... www.TorrentCell.comBu yorum katılıyorum çunku bana gelen bilgilere gore kadrosu çok iyi ve uploader ları turk trackerlarında adını duyurmus kişiler. Açılmasını merakla bekliyorum
Çok yakında güçlü kadrosuyla sizlerle... www.TorrentCell.comPeki ne zaman acılacak bu torrentcell.net ? yapısı iyise düşünebilirim bu aralar iyi bir torrnt sitesi bulamıyorumda.
alemin en eski deneyimli ve tanninmis nicklerin bir araya gelip actigi bi site olacak kimi ararsaniz orda bulacaksiniz
www.torrentcell.com medeniyetlerin buluştuğu ortam
Peki ne zaman acılacak bu torrentcell.net ? yapısı iyise düşünebilirim bu aralar iyi bir torrnt sitesi bulamıyorumda.Tarihi yine buradan açıklanacaktır. Henüz kesin değil ama yakında sizlerleyiz... İçerik olarak her türlü sunumu bulmanız mümkün. Ayrıca ekibimiz Türk Torrent üyelerinin çok yakından tanıdığı isimlerden oluşmakta...
tamam takip ediyorum ozaman.O zaman gelinceye kadar bakabılecegım baska güzel torrent sitesi yokmu?
Tarihi yine buradan açıklanacaktır. Henüz kesin değil ama yakında sizlerleyiz... İçerik olarak her türlü sunumu bulmanız mümkün. Ayrıca ekibimiz Türk Torrent üyelerinin çok yakından tanıdığı isimlerden oluşmakta...Eğer aklımda ki kişiler veya kadro orada olacaksa bence geleceği açık bir site gibi duruyor. Peki sitede xxx sunumlar olacak mı :)
Alin size bir türk torrent sitesi daha daha önceki turkuaz torrent sitesini kaptmislar adamlar baska bir tane daha acmis BURAYA TIKLAYIN turkuaz24.co
Eğer aklımda ki kişiler veya kadro orada olacaksa bence geleceği açık bir site gibi duruyor. Peki sitede xxx sunumlar olacak mı :)Evet xxx sunumlar da dahil her türlü konuyu bulabileceksinizAdres güncellemesi yapmak istiyorum www.Torrent-Cell.com ... Bugün itibariyle sitemiz yayınlanmıştır ancak üye alımlarının başlaması ve en iyi sunumu yapabilmek için 4 Aralık tarihini beklemekteyiz. Beklediğiniz için teşekkür ederiz...
![]()
http://www.turkbit.de/ baska tanimam ratio derdi falan yok
sonunda açıldı D-zon3 ve hd filmler çoğunlukta tavsiye ederim bu arada yeni açıldığı için tum dosyalar altın ve x2 bu da bir avantaj demektir :D
www.Torrent-Cell.com
aga hiç uğraşma utorrent programını kullanıo herkes sende kur onu içindeki arama bölümünden arat limewire gibi çalışıo
su ana kadar rastladigim en hizli ve genis icerikli turk torrent sitesi tavsiye ederim
ayrica sitede ratio uygulamasida yok üyelik alimida acik durumda acele edin bence....
su ana kadar rastladigim en hizli ve genis icerikli turk torrent sitesi tavsiye ederim
ayrica sitede ratio uygulamasida yok üyelik alimida acik durumda acele edin bence....
www.netorrent.com tavsiye ederim basit rahat bir kullanım