bitturk davetiyesi gonderirseniz cok sevinirim
[email]tunadzgn@hotmail.com[/email]
EN İYİ TORRENT SİTESİ
rica etsen bittorrent daveti yollar mısınız?
[email=ridwan_demir@hotmail.com]ridwan_demir@hotmail.com[/email] yollarsanız sevinirim
Arkadaşlar Torrentturk.biz sitesine davetiye alabilirmiyim Gönderen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
Başka torrent siteleride olabilir varsa davetiye göndermek isteyen şimdiden teşekkürler.
[email=mehmettemel38@hotmail.com]mehmettemel38@hotmail.com[/email]
mininova çok ii bir torrent sitesiydi ama patladı... şimdi bu www.kickasstorrents bu boşluğu dolduracak gibi..
arkadaşlar bir sorum olcak ta turktorrent.biz sitesine üyü olan arkadaşımdan davetiye aldım ama formu doldururken en alttaki kutuda davetiye kodu yazıyor... her türlü şeyi denedim olmadı.. mailde de yazmıyo ne olduğu. bana biri açıklayabilirmi.. cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar zamunda dan davetiye gönderebilcek birisi varsa lütfen gönderbilir mi? e mail adresim [email]siyah1988@mynet.com[/email]
Arkadaşlar Torrentturk.biz Ve zamunda sitesine davetiye alabilirmiyim. Gönderen Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim..
gurgunla@hotmail.com
arkadaşlar bittorent io kadar övdünüzki bende bir davetiye rica edebilirmiyim sizden.
furgen_6@hotmail.com şimdiden teşekkür ediyorum
kardeş üye oldum
sitenize
iyiki de üye olmuşum
işime çok yarayacak
davetiye gönderirsen sevinirim
çok lazım da
şimdiden teşekkürler
[email=celikrecep@gmail.com]celikrecep@gmail.com[/email]
Arkadaşlar Torrentturk.biz Ve zamunda sitesine davetiye alabilirmiyim. Gönderen Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim..
selamlar herkeze ellerinizde kaldıysa www.turktorren.biz kaldıysa bir adet te bana gönderirseniz sevinirim davetiye şimdiden teşekkürler hepinize
georgediril arkadaşım verdiğin e-mail adresine davetiye gönderdim.:)bi tane de ben alabilirmiyim
Eğer başka isteyen arkadaşlar var ise onlara da gönderebilirim.:)
birinsanoglu@hotmail.com
davetiye varsa banada gönderebilirmisiniz. [email]clubberutku@hotmail.com[/email]
http://www.trktorrent.com yeni bi torrent sitesi
www.pazalatorrent.com değişmem usta denemenizde yarar var yakında davetiyeli sisteme geçicekler kaçımadan üye olun şuan üyelikler açık
arkadaşlar , yeni açılan türk torrent sitesi www.yenitorrent.com ' u ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
teşekkürler
arkadaşlar torrentturk.biz adresine üyelik için bana davetiye gönderebilir misiniz?
mail adresim [email]miraclesh61@gmail.com[/email]
thepiratebay varken hiçbirinin adı geçmez. :)
başlar bana bi turktorrent davetiyesi gönderebilirmisiniz, girip çıkmadığım yer kalmadı üyeliği açık torrent siesi bulamadım :(
osmandasman@gmail.com mesajlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.