EN İYİ TORRENT SİTESİ
http://www.turknova.com
ve
davetiye gönderirmisiniz isamo_05@hotmail.com
arkadaslar banada bir dabetiye gönderirseniz sizin görüşlerinize güveniyom sizce içeriği en iyi olan türkce bir site
arkadaslar bunada saglam download yapabilceğimm bi site davetiyesi gönderirseniz sevinirim unrealhead@hotmail.com
ispartamMan44tolgasweet@hotmail.com davetiye gönderirmisinaynen gonderdim hayirliispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirgocebe_man@hotmail.comdavetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
davetiye please : )) Şimdide teşekkür ederim.
www.turktorrent.biz
davetiyesi alablirmiyim
isamo_05@hotmail.com
şimdidenteşekürler
arkadaşlar http://www.turktorrent.biz ve http://turknova.com davetiyesi verebilir misiniz?
teşekkürler...
geç kalmadım umarım torrentturk davetiyesi gönderen olursa duacısı olurum sero8016@hotmail.com ilgilenen arkadaş olursa şimdiden teşekkür etmiş olayım :)
www.bitturk.net, www.turktorrent.biz) arkadaşlar bu sitelerden davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?. yada başka site de olabilir. şimdiden teşekkürler.hammo1@mynet.com
torrent türk davetiyeside ben alabilirmiyim dostlar
zamanruzgari34@hotmail.com
ben de davetiye alabilir miyim herhangi bir turk torrent sitesinden.
Başka bir davetiyeli torrent sitesi karşılığında turktorrent.biz için davetiye vericem.
xboxliverdem187@hotmail.com
Arkadaşlar Bu Site dünyanın en güzel torrent sitesi bence. üyelik açık. mail aktivasyonu yok. 2007 - 2008 bütün divx filmler mevcud. üstelik hem kaliteli hemde süper hızlı. üye olmakta fayda var pişman olmazsınız.
Arkadaşlar Bu Site dünyanın en güzel torrent sitesi bence. üyelik açık. mail aktivasyonu yok. 2007 - 2008 bütün divx filmler mevcud. üstelik hem kaliteli hemde süper hızlı. üye olmakta fayda var pişman olmazsınız.
Beyler Lütfen Bu Yazdıklarımın Davetiyesi Varsa Tek Tek Gönderin Lazım
Zamunda
Torrent Leech
Torrent Bytes
Torrent Arena
TÜRK TORRENT
Bit TÜRK
Leech TÜRK
Ayrıca Şu Anda Elimde Olan Torrent Siteleri Bunlar Bana Başka Önerebileceğiniz Veya Şunu Kullanma Diyebileceğiniz Varmı
Arena BG - Torrent BG - İso Hunt - The Pirate Bay - Mini Nova - Torrent BOX - Torrent Treactor - Torrentz - 2 Torrent - Torrent Five - Türk NOVA - P2P BG Ve Üsttekiler Yardımlarınızı Bekliyorum Özellikle Davetiye Konusunda Ayrıca Bu Siteler Arasında Davetiye İle Bile Giremiyeceklerimi Söylermisiniz
Bence en iyi torrent sitesi mininovadır.Şimdiye kadar ne aradıysam bulabildim.Ayrıca üyelikte istimiyor torrentlerde gayet sağlıklı oluyor arkadaşlara tavsie ederim
http://www.turknova.com
ve
davetiye gönderirmisiniz
ya arkadaşlar türkçe torrent arıyorum hangi siteleri önerirsiniz bana çok lazım bu siteler hangi siteler daha iyi ve daha kolay
arkadaşlar Yazdıklarımın Davetiyesi Varsa Tek Tek gönderirmisiniz?
Torrent Leech
Torrent Bytes
Torrent Arena
Bit TÜRK
Leech TÜRK
Arkadaşlar TurkTorrent.biz ' davetiyesi gönderebilir mi bir arkadaş ?
yanugiarkadaşlar Yazdıklarımın Davetiyesi Varsa Tek Tek gönderirmisiniz?BitTÜRK davetiyeni gönderdim arkadaşım ;)
Torrent Leech
Torrent Bytes
Torrent Arena
Bit TÜRK
Leech TÜRK
mustafaerdem14torrentler nasıl kullanılıyor arkadaşlar yardımcıkardes oncelikle bir torrent sitesine uye olmalisin mesela turktorrentdaha sonra torrenti yani film muzik vs gibi dosyalari indirmek icin bir program kurmalisin utorrent yada azureus bunlar en iyisi
sonra sitedeki dosyanin indir bolumunden torrent dosyasini indirip kullandigin programla acacaksin o kendiliginden inersanirim acik oldu