Açıkcası benim en sevdiim futbolcu Lionel Messi
En sevdiğiniz futbolcu?
- 1
- 2
tabiki Gökdeniz Karadeniz.bir trabzonsporlu olarak
ama hakan şükür abiyi de çok severim
cristiano ronaldo ve wayneeeeeeeeee rooney.
Alessandro Nesta
Onur Babahakan şüküAdamın ahı gitti vahı kaldı hala oynatıyorlar su sırığı... Ben GS'li olmama rağmen o adamdan hıc haz almıyorum. Sahada sudan çıkmış balık gıbı geziyor...
Eskiden iyiydi ama adam 37 yasında yahu bırak artık futbolu son 3-4 senedir berbat oynuyor.
C. Ronaldo & Kaka' & LiNCoLN
Türklerden Arda Turan..
En gıcık olduğum ise Franck Ribéry'dir..
Borga-xZuhahahahaaaOnur Babahakan şüküAdamın ahı gitti vahı kaldı hala oynatıyorlar su sırığı... Ben GS'li olmama rağmen o adamdan hıc haz almıyorum. Sahada sudan çıkmış balık gıbı geziyor...
Eskiden iyiydi ama adam 37 yasında yahu bırak artık futbolu son 3-4 senedir berbat oynuyor.Nie oynatıyolar? Sanırım öğrendik artık. Türkiyedeki en golcu oyuncu oldu. Adam oynadığı zaman 1 kişi eksik oynuyor, o takım. Utanmasalar 60-70 yaşında bastonla oynayacak. Türkiyede en sinir olduğum oyunu odur. Milli takımda kesinlikle görmek istemiyorum.
Dünyada en beğendiğim oyuncu Raul du. Ama o da artık bitti. Tam bir şeytan. Diablo. Ne zaman nerden gol atacağı belli değildi.
lionel messi süper ya hastayım bu adama
hakan ile ilgili yorumlara katılıom lincolnun attığı pasların 10 da 1 ini değerlendirse gs kesin şampiyon dur ama bu sene bizi yani feneri ve bjk yı daha şanslı görüom ricardo dos santos leite kaka ronaldinho messi gelecein maradonası
KorsanNetTeamBorga-xBirkaç gol dışında tüm gollerini bir taraflarına çarptırarak atmış bir adam... Büyük şans:))ZuhahahahaaaOnur Babahakan şüküAdamın ahı gitti vahı kaldı hala oynatıyorlar su sırığı... Ben GS'li olmama rağmen o adamdan hıc haz almıyorum. Sahada sudan çıkmış balık gıbı geziyor...
Eskiden iyiydi ama adam 37 yasında yahu bırak artık futbolu son 3-4 senedir berbat oynuyor.Nie oynatıyolar? Sanırım öğrendik artık. Türkiyedeki en golcu oyuncu oldu. Adam oynadığı zaman 1 kişi eksik oynuyor, o takım. Utanmasalar 60-70 yaşında bastonla oynayacak. Türkiyede en sinir olduğum oyunu odur. Milli takımda kesinlikle görmek istemiyorum.
Dünyada en beğendiğim oyuncu Raul du. Ama o da artık bitti. Tam bir şeytan. Diablo. Ne zaman nerden gol atacağı belli değildi.
Walla adamın şöyle heh adam gıbı gol attı dıyebılecegım bır golu yoktur. Maçı izlerken beni çıldırtır hatta komşular bile GS macı oldugunda bağırmalarımdan takımın kotu oynaıdıgnı bil anlarlar. Lincoln süper bır adam Umıt karanla süper paslaşırsa muthıs goller atarlar gibime geliyor. Haftasonları bızım evde H.Şüküre herturlu kufur ve tazvrat tarafımdan ıtına ile yapılır
ronaldinho, cok fena hareketleri var ve sempatik bi tip;)
Ehueheheh ya o Hakan Şükür TR-BRA maçında önünden saatte 1km hız ile geçen topa vuramamıştı.Eğer vursaydı %100 goldü çünkü Dida kalede yoktu.Zira vursaydı skor 2-2 olacaktı.
Ayrıca Cristiano Ronaldo'yu sevenlere de neden sevdiklerini sormak lazım.Bir insan bu kadarda paso hareket/artistik peşinde olmaz ki.İlk piyasaya çıktığında bende çok beğeniyordum hatta "Ronaldinho vs C.Ronaldo" karşılaştırılması yapılıyordu.Ama Ronaldnho'nun yaptığı çalımlar vs. hep takımın lehine olan hareketlerdi.C.Ronaldo ise düz yolda hareket yapmayı düşünüyor.
blackhawkmilan31Ayrıca Cristiano Ronaldo'yu sevenlere de neden sevdiklerini sormak lazım.Hakan Şükür'ü sevmeyenlere de neden sevmediklerini sormak lazım o zaman..Hele Galatasaraylı olduğunu söyleyip de beğenmeyenleri anlamak mümkün değil..Borga-xHaftasonları bızım evde H.Şüküre herturlu kufur ve tazvrat tarafımdan ıtına ile yapılırHatta GS'li olduğunu söyleyip ama KRAL'a küfür edenlere ne denilebilir?!
Adam Türkiye liginin en çok gol atan furbolcusu, Milli takımın en çok gol atan futbolcusu..Galatasaray'ın en önemli başarılarında takımda en değerli oyuncuydu..
Daha napsın da sen ona küfür etme??
Tamam kendine has bir stili var, farklı özellikte bir forvet..Stilini beğenmeyebilirsin..Ama başarılı mı??Evet fazlasıyla..Takımına çok büyük katkı sağlıyor mu??Fazlasıyla.. Karakteri düzgün,klübüne sadık..
Tabi ki şu anda 37 yaşındayken ondan 26-30 yaşlarındaki performansını beklememek lazım..Borga-xWalla adamın şöyle heh adam gıbı gol attı dıyebılecegım bır golu yoktur.Adamın işi gol atmak, her golü süper olucak diye bir şey söz konusu olamaz..Gol atmasa bile stili yönünde rakip defansı karıştırması önemli özelliği..Ama illa adam gibi bir golünü istiyorsan sana çok önemli 1 golünü tekrar izlettiriyim.. Bilmem hatırlar mısın, Galatasaray'ın UEFA kupasını almasında Hakan Şükür'ün ne kadar katkısı oldu?!İşte 1 tane en önemli ve en "adam gibi golü"..(1 tane istedin diye 1 tane..)LEEDS deplasmanı, finalin gelmesini tamamen garantileyen, o gerilimde, o sahada, o ingilizleri susturan gol!!!!!!!!!!!!!Video Kaldırılmış
Yok ben Hakan Şükür artık yaşlandı,eskisi gibi oynayamıyor; bu yüzden beğenmiyorum diyorsan lafım olmaz sana ve diğer beğenmeyenlere..
AMA SEN HEYKELİ DİKİLECEK TÜRK FUTBOLCUSUNA, FUTBOL HAYATI BAŞARILARLA DOLU 1 GALATASARAYLI OYUNCUYA HER MAÇ KÜFÜR EDİYORUM DİYORSAN bu senin futboldan anlamanı ve klasını gösterir diyim, daha fazlasını demiyim..
Böyle 1 oyuncunun, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en özellikli, en başarılı forvetinin Galatasaray'da oynamış olması ne kadar güzel..Galatasaray'ımıza yaşattıkları için Hakan'ı apayrı sevmek lazım..Siz, özellikle GS'liyim diyip Hakan'ı kötüleyenler, 17 Mayıs 2000'de sevinmediniz mi??Hakan varsın gol kaçırsın, kaçırmaya devam etsin; onun bize yaşattıkları şimdiden fazlasıyla yeter!!!!!!
Çünkü, 1 Günde KRAL Olmadı, 1 Günde Tahttan İnmez..Kral Hakan Şükür - Boğazın BoğasıBir günde kral olmadın ki Bir günde tahttan inesin ..
Çekemeyenler az daha sabretsin..Seneye futbolu bırakınca kına yakarsınız..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 07 Eylül 2007 17:25
elvis32Galatasaray'lı değilim ama Hakan Şükür'ün yeri ayrıdır; gerçekten ben de anlamıyorum, özellikle kendini Cimbomlu addedip de Şükür'ü beğenemeyenleri...Başarılı oyunculuk kariyeri dışında, gelmiş geçmiş en kültürlü, en centilmen, en nazik oyuncularımızdandır. Bana Galatasaray takımını o sevdirmiştir. Soyadı da bir okadar yakışıyor: Hakan ŞÜKÜRSon Düzenleme: make-believe ~ 07 Eylül 2007 19:00
- 1
- 2