arkadaşlar geçenlerde bilgisayarıma 1 aylık deneme süreli kaspersky internet security 2009 yükledim ve güncellemiştim.sonra pc yi tarattım ve hiç bir virüs bulamamıştı.daha sonra kis i silip yerine eset smart security 3.0 yükledim ve güncelledim ama o programda hiç virüs bulmadı.Biraz önce ise avira antivir premium v8 i yükledim.sonuç hüsran ve aviraya göre iyi 4 tane virüs buldu.yani diğerlerinin bulamadığını avira buldu.Peki insanın aklına şu soru doğal olarak geliyor.diğer virüs programları bu virüsleri neden bulamıyor acaba uyuyorlar mı sistemde ve iki programında kaliteli bir program olduğu yıllardır söyleniyor.burada da söyleniyor kis 2009 iyi kis 2009 iyi hani nerde iyi sistemdeki virüsleri bulmada aciz birde dünya markası olmuş yazık ESET e ne demeli ben önceleri hep eset kullanıyordum çoğunlukla fakat oda beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef alta avira nın bulduğu virüs ün resmini koyuyorum.bir inceleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak antivirüs programları hakkında o çok övüp durduğunuz kaspersky ve eset i nasıl yere serdi avira ben bizzat şahit oldum.
ALIN BUYRUN SİZDE GÖRÜN (KASPERSKY İ YÜKLEYELİ ÇOK OLMADI SONRA ESET İ YÜKLEDİM HEMEN VİRÜS GİRMİŞ BENDE VİRÜS PROGRAMINA GÜVENİYORDUM.VİRÜS FALAN GİRMEZ DİYE AMA YANILDIM)
AYRICA DİĞER VİRÜS PROGRAMLARI BU SYSTEM VOLUME DE HİÇ VİRÜS BULAMIYOR NE HİKMETSE