sızlere bır sorum olacak kaspersky ayarlarını yuksek tam koruma ayarlarsak g-data ve avıra kadar vırus bulabılırmı sızce
eset ve kasperskynin bulamadığını buluyor kim mi?
öfff burası neye dönmüş :) yemekteyizin chip online versiyonu XD
nevranssızlere bır sorum olacak kaspersky ayarlarını yuksek tam koruma ayarlarsak g-data ve avıra kadar vırus bulabılırmı sıal işte yüksek ayarlama yapmadan olmuyor mu bu ne biçim program bu kaspersky
aviationarkadaşım kendi antivirüsünü kendin yap.ben yaptım çok rahatım.aviraya bile fark atar ;)sen neymişsin be helal sana antivirüs programı yapacaksın ha güleyim bari boşa gitmesin sen kim program yapmak kim
bulamadığı virüs yok vallaha :
en buyuk OutPost securty pro kaptanım hayırlı işler....deneyin farkı görecekdsınız...
acn10en buyuk OutPost securty pro kaptanım hayırlı işler....deneyin farkı görecekdsınız...hadi ordan o da neymiş onuda denedim 5 para etmez
koc06hadi ordan o da neymiş onuda denedim 5 paraProgram mı yoksa kullanan mı??!Ayrıca, o beğenmediğiniz yazılım Malwarebytes' Anti-Malware'nin tanıdığı tüm zararlıları anında tespit ederek gerekeni yapıyor. Yani kardeş, extradan Malwarebytes' Anti-Malware ye dahi ihtiyaç duymuyorsun. Senin beğendiğin yazılım acaba bunu yapabiliyor mu? Yapıyorsa neden başka yazında, antinin yanında Malwarebytes' Anti-Malware yi öneriyorsun?
Son Düzenleme: piRe_ ~ 26 Haziran 2009 19:08
gdatanın kendi motoru bile yok, 4 tane motor kullanıyor bildiğim kadarıyla, tespit oranı o nedenle yüksek, önemli olan tek ve kendi motorunla virüs tespit yapabilmek, Avira ile Gdata kıyaslanamaz bana göre
bu konu gereğinden fazla uzadı bence ilk okul çocuğu gibi benim babam senin babanı döver muhabbetine döndü bnm antivirüsüm daha güzel yok benimki daha güzel vs vs yeter artık yaaa herkes hangisinden memnunsa onu kullansın ama başka antivirüslere çamur atmaktan vazgeçin artık her mesajımda bunu söylüyorum ama açılan her konuda aynı şey oluyo maden o dandik o kötü kendiniz yazında görelim bakalım sizinki ne kadar iii (tabi yazabilirseniz)
redwinegdatanın kendi motoru bile yok, 4 tane motor kullanıyor bildiğim kadarıyla, tespit oranı o nedenle yüksek, önemli olan tek ve kendi motorunla virüs tespit yapabilmek, Avira ile Gdata kıyaslanamaz bana görebır kere yanlıs bılgı vermıssınız g-data 2010 urunlerı avast ve bıtfender motoru kullanıyor 4 degıl 2 motor kullanıyor avast ve bıtfender testlerdekı derecesını soylemeye gerek yok sanırım onemlı olan benım ıcın vırus bulması avıra lısanslı alacaktım webguard ozellıgınden dolayı almadım bıldıgım kadarıyla kaspersky yuksek ayarlarda kurunca avıra ve g-data buldugu kadar vırus bulabılıyor kolay gelsın
Mcfree yi yükle bilgisayarına virüs sokmaz düğnyanın en iyi virüs programı çok saglam dünyada zaten 4 tane antivirüs var zaten gerisi boş ben sana sıralıyım
1)MCFREE
2)KASPERSKY
3)SYMANTEC
4)NOD 32
KylieSallama duvarına dönmüş burası verilen cevaplar komik ve gerçekçilikten uzak.doğru söze ne hacet.Bu akşam windows 7 de bir test yapacam. video hazırlayacağım.
Test edeceğim Antivirusler:
KIS 2010
NORTON 360
NIS 2009
BITDEFENDER IS 2009
ESET NOD32 (Versiyon 4.)
Avast Pro Sürüm(4.8.1335)
Avira AntiVir Professional Son derleme
Symantec Endpoint Protect 11
Panda IS 2009
Mcafee IS 2009
Trend Micro IS Pro 2009
G-data 2010Test İçin.
Elimde tuttuğum birkaç virus olacak.
Kendi Yazdığım Belirli bir portu dinleyen program.
Yine kendi yazdığım İçinde Virus bulunan bir program.
Windows\system32 içinde özel olarak gizlenmiş bir virus.bakalım ne olacak.
Videoları bloğumda paylaşacağım.
Kimin antivirusu iyiymiş görelim.
Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 27 Haziran 2009 13:58
sarsoMcfree yi yükle bilgisayarına virüs sokmaz düğnyanın en iyi virüs programı çok saglam dünyada zaten 4 tane antivirüs var zaten gerisi boş ben sana sıralıyımMCAFEE olmasın o
1)MCFREE
2)KASPERSKY
3)SYMANTEC
4)NOD
KAspersky da iş yapmadı.
Ayarları standart kullanıcı gibi düşünerek yapıyorum.
Ram kullanımı çok iyi kaspersky ın ama harddiske çok yükleniyor.
Eksi not. Virusleri bulamadı. 2 crack dosyasında virus vardı bulamadı!
sıra norton 360 ta güvendiğim ve önerdiğim yazılım.
Arkadaşlar Norton360 Versiyon 3.0 ı deniyorum. gerisine yarın devam edeceğim. notebook yanacak şimdi hdd antalya sıcağında 65 dereceyi geçti. daha fazla zorlayamam affınıza sığınıyorum. yarın Tamamlanmış olur. Norton 360 ı kurdum makina geç açıldı.
ama ram kullanımı çok iyi şuan 6 mb ram yiyor sistem boştayken. ;);)