teknoloji forumunda gereksiz ve kavgaya dönüşebilecek bir
Burada mcafee23 'e katılıyorum.Burası teknoloji forumu.Böyle alt forumların kaldırılması gerek siteden bence...
Hoş sitede "ADMIN,MODERATOR" adına hiç kimse yokya,neyse...
Şimdi Hacker kardeşimize bende bir iki birşey söylemek istiyorum:
Bu yazıyı şimdi gördüm ve yine bu evrimciler beni güldürmeye başladı sabah sabah.BU evrimciler de olmasa hiçbişeye gülemiyorum ben...
Evrim evrim diyorsunuz sana bir soru sorayım:
ARA GEÇİŞ FOSİLLERİ NEDEN YOK?
NEDEN evrimciler BU SORUYA CEVAP VEREMİYORLAR?
Bir gece maymun yatıp,sabah kalktığınızda insan mıydınız?
Neden hiçbiryerde ara geçiş adına fosiller bulunmadıda , sizin o bilimadamlarınız kafatasını insandan alıp , çenesini maymundan alıp sahte örnekler oluşturma ihtiyacı duydular?
Sanayi devrimi kelebekleri konusu,Başlı başına bir yalan!!!
Kelebeği alıp,ağaca yapıştırmış, sonrada "Anaaaa,evrimi kanıtlayacak fosil buldum lan" diye gezinen bilim adamları...
Eğer bilim buysa vah halimize!!!
Bir de kendi aklınca (biraz ağır oldu kusura bakma artık) oturmuş Kur'an-ı Kerim ' i yorumlamaya kalkmışsın.
Sen kimsin ki de biz senin yorumladığın bir şeye inanalım...
Kur'an-ı Kerim' den anlamayanlar işte saçma sapan yorumlar yapıyorlar.
Senin yorumun gibi sistemsiz değil yapılan yorumlar.
Demişsin ki "Allah ismi bir putun ismi.Siz neye inanıyorsunuz?"...
Bir fani insanın koyduğu bir isimden dolayı ALLAH'ımdan mı soğuyayım?
Richard Dawking miş,Richard Dawking kim? Bu adama ben niye inanayım?
Evrimciler HARUN YAHYA'yı neden sevmez?
Çünkü evrimcilerin tüm kirli çamaşırlarını ortaya döktüde ondan.Harun Yahya'ya birşey yapamıyorlarya acayip zorlarına gidiyor? İŞte bu yüzden Harun Yahya'yı sevmezler ve mahalle kadınları (biraz ağır oldu ama...) sadece iftira atarlar adama...
Hani sen aşağıda demişsinya "Hacca gidip-gelen bir kişi bizi iftara davet etti.Kur'an-ı Kerim'i bir kez bile okumamış ,onla sohbet etmey kestim.Ne desem anlamayacaktı.." diye ,hah bende işte senle bu konuyu tartışmıyorum.Çok gerekli olmadıkça bu ilk ve son mesajım.Çünkü ne desem anlamayacaksın ki?
Bana vakit kaybettireceksin...
İnsanlar artık evrim teorisine inanmıyorlar, çocuklar bile inanmıyor...
İnsan her zaman için bir Yaratıcı'ya sığınma gereksinimi duymuştur.Bütün dinler böyledir.
Okuduğunuz kitap sayısı 10'u geçmiyor, kalkmış onu savunuyorum , bu benim adamım diyorsunuz.
ALLAH ne güzel buyurmuş Kur'an-ı Kerim'de ;
"Sizin taptıklarınız size , benim taptıklarım banadır."
Neyse dediğim gibi bu mesajım -çok gerek olmadıkça- ilk ve son mesajımdır.Benim böyle değersiz konulara , ayıracak vaktim yok....
Size kolay gelsin, benim dinime saldırmadığınız sürece hangi dine taparsanız tapın,kime inanırsanız inanın,
Eyvallah ...