@noleafclover;Yok canım tamamen aynı fikirdeyiz.
Beni kast ediyorsan, seninle aynı fikirde olduğumuzu da anlamanı bekliyorum..
Forum kurallarını daha önceden okumuştum.Bende bu konunun kapatılmasından yanayım.
Mesajın hedefi çok açık olarak konunun forum kurallarına uygun olduğunu iddia eden ama forum kurallarından bihaber chip denetmeni.Dikkatli okursan seninle aynı fikirde olduğumuzu belirttim zatenSon Düzenleme: noleafclover ~ 27 Ağustos 2010 15:14
Evrim mi ? Yaratılış mı ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Eyvallah.
Denetmene,
İnsanlar yaşam olaylarından bi haber değiller zaten, çeşitli internet sitelerinden olan biten herşeyi okuyorlar.CHIP Türkiye'nin en büyük teknoloji portalıdır ve böyle kalmasını istiyoruz...<
çok haklısınız arkadaşlar adam nüfusnun %99 müslüman olan bi ülkede resmen dini değerlerimize hakaret ediyor ve chip yetkilileri bu olayı kapatıp bu üyeyi saf dışı etmiyor bu hayli canımı sıktı.sanırım kaçırdım, farkedemediğim hakaret kelimelerini şikayet tuşunu kullanarak bildirirseniz gerekli müdaheleyi yaparım.
Arkadaşım kafanı saçma sapan bilgilerle doldurmuşsun ben sana soru sorayım
Dünya bigbang patlamasında oluşur aslında herşey sadece bir noktaydıı diye geçer tıp kitaplarında peki o nokta nerden gelmekteydi bunun açıklamasını hiç bir bilim yapamdı!!!!!
Özürlü çocuk tartışmasına gelincve allah burda herşeyi en güzel şekilde yaratırsa herşey güzel olursa yargılanacak ne kalır ozaman burasıda cennet orasıda cennet imtihanın ne mansı var.
konu hakkında yapılan şikayetler tarafımca değerlendirilmiştir,
yazılan yanıtlarda herhangi bir hakaret yoktur, görüş bildirimi olarak değerlendirebilirim.
unutmayın ki burada insanları inançlarına göre değerlendirip hakkında işlem yapmıyoruz, inançları için kimseyi yargılamamızı ( forumdan uzaklaştırma ) isteyemezsiniz.
konuyu açan kişinin isteği üzerine konu tarafımca kilitlenmiştir.