far cry 2 türkçe yama

EREN_58
22-07-2009, 14:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin diyorum burdan.Ben far cry 2 oyunu var ancak türkçe olmadığından oyunda tam olarak ne yapmamız gerektiğini biliyorum yani kısaca amaçın ne olduğunu çözemedim...Sitelerin bir çoğuna baktım ancak far cry 2 nin türkçe yamasını bulamadım yardım edecek olanlar için şimdiden çok teşekkürler...

EREN_58
22-07-2009, 15:43   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj

forumda cevap yazan arkadaş yok mu?

bymarks
23-07-2009, 19:08   |  #3  
bymarks avatarı
Yıllanmış Üye
655 mesaj

valla ingilizceyle de bitirilebiliniyor
sadece elmasların hepsini toplayamıyorsun ben bitirdim haa türkçe yaması olsa tekrardan oynarım o ayrı da türkçe yamasını ben de arıyorum şu an için yok

bycambaz
24-07-2009, 00:49   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
281 mesaj
Alıntı: ibrahim7892  
arkadasım call of duty 4türkce yaması bile yok k ıböle kıytırık oyuna yapsınlar bu saatten sonra gelmez umudunu
far cry mi kıytırık?

zayed
24-07-2009, 11:43   |  #5  
zayed avatarı
Yıllanmış Üye
326 mesaj

arkadaşım ben 8 sefer türkçe yaması yazdım kimse cevap vermedi daha da verilmiyor demeki türkçe yaması çıkmıyacak çıksa bile epey zaman geçtikten sonra far cry 4 çıksa o zaman türkçe yama çıkacak :D

abdulkadirilhan
25-07-2009, 12:57   |  #6  
Yıllanmış Üye
224 mesaj

ben oyunu hakeem karakteri ile bitirmiştim.oyunun mantığı basit aslında.haritanın tam ortasındaki  şehre gidiyorsun.şehirde 2 tane çete var.bu çetelerin karargaına gidip çete liderlerinin verdiği görevleri yapman gerekiyor.görevleri yaptıkça elmas olarak ödeme yapılıyor sana.yan görevler olarak anten direklerinin yanın gidip oardan telefonla görev alıyorsun.bu görevler daha çok silah taşıyharitadaan araç konvoyunu yok tarzında oluyor.bu konvoylar harita işaretli oluyor görevi aldıktan sonra.
oyunda 2 tane harita var.muhtemelen sen daha 1. haritayı oynuyorsundur.1 hartitadaki ana görevler bitince 2. haritaya otomatik olarak geçiş yapılıyor zaten.toplamda 4 silah çeşidi seçimi yapabiliyorsun.sana tavsiyem mutlaka bir keskin nişancı tüfeği ve otomatik bir tüfek devamlı olsun yanında .özellkle roket atarla sana saldıran elemanları keskin nişancı tüfeği ile öldürebilirsin.silah upgradelerini mutlaka yap.böyelce silahları daha uzun süre bozulmadan kullanbilrisin.araç tamir upgradeleri unutma.böylece araçlar arıza yaptığı zaman daha hızlı tamir edebiliyorsun araçları.görev bölgesinin deniz yoluyla gidersen daha kısa sürede varırsın.haritaların birçok yerinde safe haouse (güvenli evler) bul böylece oyunu save etmek kolaylaşır.
oyunda pasaport görevleri var.mülteciler için pasaportları alıp istenilen yer götürüyosun.sana karşılığında ilaç verecekler.
oyunu oynayalaı neredeyse 6 ay oldu onun için oyunu  epey untmuşum .aklıma bu kadar geldi.
 keyifli oyunlar.

copierx
31-08-2009, 14:05   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar bu underground objective görevinde pasoportalrı alıyorum. sarı işarete gidiyorum adamları öldürüyorum ama ev aktive olmuyor. acılmıyor kapısı bir türlü. hapsız kaldım. 15 kez baştam oynadım ama o ev bir türlü acılmıyor. adamlara pasaportlarını veriiym. benmi bir sey ekisik yapıyorum. bir yardım.