Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin diyorum burdan.Ben far cry 2 oyunu var ancak türkçe olmadığından oyunda tam olarak ne yapmamız gerektiğini biliyorum yani kısaca amaçın ne olduğunu çözemedim...Sitelerin bir çoğuna baktım ancak far cry 2 nin türkçe yamasını bulamadım yardım edecek olanlar için şimdiden çok teşekkürler...
far cry 2 türkçe yama
forumda cevap yazan arkadaş yok mu?
ben oyunu hakeem karakteri ile bitirmiştim.oyunun mantığı basit aslında.haritanın tam ortasındaki şehre gidiyorsun.şehirde 2 tane çete var.bu çetelerin karargaına gidip çete liderlerinin verdiği görevleri yapman gerekiyor.görevleri yaptıkça elmas olarak ödeme yapılıyor sana.yan görevler olarak anten direklerinin yanın gidip oardan telefonla görev alıyorsun.bu görevler daha çok silah taşıyharitadaan araç konvoyunu yok tarzında oluyor.bu konvoylar harita işaretli oluyor görevi aldıktan sonra.
oyunda 2 tane harita var.muhtemelen sen daha 1. haritayı oynuyorsundur.1 hartitadaki ana görevler bitince 2. haritaya otomatik olarak geçiş yapılıyor zaten.toplamda 4 silah çeşidi seçimi yapabiliyorsun.sana tavsiyem mutlaka bir keskin nişancı tüfeği ve otomatik bir tüfek devamlı olsun yanında .özellkle roket atarla sana saldıran elemanları keskin nişancı tüfeği ile öldürebilirsin.silah upgradelerini mutlaka yap.böyelce silahları daha uzun süre bozulmadan kullanbilrisin.araç tamir upgradeleri unutma.böylece araçlar arıza yaptığı zaman daha hızlı tamir edebiliyorsun araçları.görev bölgesinin deniz yoluyla gidersen daha kısa sürede varırsın.haritaların birçok yerinde safe haouse (güvenli evler) bul böylece oyunu save etmek kolaylaşır.
oyunda pasaport görevleri var.mülteciler için pasaportları alıp istenilen yer götürüyosun.sana karşılığında ilaç verecekler.
oyunu oynayalaı neredeyse 6 ay oldu onun için oyunu epey untmuşum .aklıma bu kadar geldi.
keyifli oyunlar.
arkadaşlar bu underground objective görevinde pasoportalrı alıyorum. sarı işarete gidiyorum adamları öldürüyorum ama ev aktive olmuyor. acılmıyor kapısı bir türlü. hapsız kaldım. 15 kez baştam oynadım ama o ev bir türlü acılmıyor. adamlara pasaportlarını veriiym. benmi bir sey ekisik yapıyorum. bir yardım.