valla kardeşim bilemiyorum bilgisayar hocanız ne diyo bu işe
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
kardeşim hiçsi şey açılmıyo mu tam olarak anlatır mısın
kardeşim benim buna yapabileceğim bi şey yok malesef
yokmu tanıdıgın biri bundan iyi anlaayan lütfen ya
YA HİÇMİ ANLAYAN YOK LÜTFEN CEVAP YAZIN
benimde böyle olmuştu (yazılımı kırılmıştır lutfen en yakın...) bilgisayar hocasına soyledim servis cagırdı yeni tablet verdiler....
muccos kardesim mdm nin yeni sürümünü nerden buldun. daha doğrusu kaspersky ile mdm yi kaldırınca tablet yazılmı kitleniyor.
ama doğru anladıysam yeni sürümünü kurup disable edince kilitlenmiyor. denedim herkese de yaptım. neden kilitlenmediğini açıklarsan makbule geçer. Bu arada tableti kapatmadığı halde sabah internete bağlanınca mdm tekrar devreye girmiş oyunları engellemiş bi arkadaşta. nedenAslında tam öyle değil.
Ben bu yöntemi bulduğumda tabletimde denemiştim ama sonra kapatıp açtığımda tabletinizin yazılımı kırılmıştır dedi yani kaldırma yok. ;)
Ayrıca o arkadaşının öyle olmasının sebebi bir süre sonra MDM'nin kendini aktif etmesi (MDM Watcher'dan olabilir)
Son Düzenleme: Validate ~ 28 Nisan 2013 12:44
Beyler "Tabletinizin yazılımı kırılmıştır" hatasında Vestel bile içindeki ROM'u çıkarıp bilgisayara bağlayıp öyle yapıyormuş bence siz Vestel'e verin zaten MDM tableti "bloke" ediyor pin falan giremiyorsunuz yapacak bir şey yok.
beyler her şeyi yaptık çok şükür bi de şu google play store u bi çalıştırabilsek çok müthiş olur fikri olan var mı?
Benim bi arkadaşa yaptım dediğim gibi sabah baktığında gitmiş. O tekrar kaspersky den disable etmiş . dediğin gibi mdm watcher mdm yi güncelliyosa onun tableti kilitlencek mi şimdiAslında tam öyle değil.
Ben bu yöntemi bulduğumda tabletimde denemiştim ama sonra kapatıp açtığımda tabletinizin yazılımı kırılmıştır dedi yani kaldırma yok. ;)
Ayrıca o arkadaşının öyle olmasının sebebi bir süre sonra MDM'nin kendini aktif etmesi (MDM Watcher'dan olabilir)
Bir ihtimal.Ancak o arkadaş ya aktivasyon yapmadan kullansın ya da belli aralıklarla MDM disable etsin.
o zaman benimde olabilir bir çözümü yok mu?
Bakın arkadaşlar aktivasyonsuz tableti istediğimiz gibi kullanabiliyoruz aktivasyonsuzken launcher yükleyin.
bizim okula vestelden gelip internete bağlanmayan ve arayüz kullananların tabletlerini topladılar(okulun9/10u sayıldı tabi ki) bunu sadece bizim okula mı yaptılar anlamadım
Ya şimdi biz bu mdm yi disable etme işini daha yapmıyalım mı?
Sanırım sıkıntı olmuyormuş disable edebilirsiniz.
MEB düzeltebilir açığı o yüzden direk veremem Klavye ya da USB yoluyla yükleyebilirsiniz.