Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Arkadaşlar tamam tableti sıfırladık herşey açılıyor bluetooth felen her siteyede girio dns değiştirioz ama şu kamera neden açılmıyor onu söylermisiniz bi ???
Arkadaşlar Tabletinizin Yazılımı kırılmıştır hatası mdm den değil virüslü apk dosyaları kurduğunuzdan kaynaklanıyo :)) haberiniz olsun
Arkadaşlar Tabletinizin Yazılımı kırılmıştır hatası mdm den değil virüslü apk dosyaları kurduğunuzdan kaynaklanıyo :)) haberinizAlakası yok MDM'nin içine girdim bu uyarı MDM'de yer alıyor yani tamamen MDM'den,MDM'nin aktivite algılamasından.Hatta istersen dosyaları gösteririm. ;)
Son Düzenleme: Validate ~ 29 Nisan 2013 20:59
Virüslü bi apk dosyasını bilerek tablete kurun görürsünüz :)
Tamam biliyorum ancak bu MDM yüzünden MDM aktivite algılıyor birininki bu şekilde aynı problemi vermişti tamam ancak bu sadece sebeplerinden biri yine MDM yüzünden MDM uyarısı.
arkadaşlar bana şu internet ve oyun nasıl açılıyor tam olarak özetlermisiniz ? mdm 1 ne işe yarıyor onuda anlamadım kısaca özetlerseniz çok sevincem bide orda klavye lafı geçti ama bende klavye yok başka çözümü varmı ? özetleyin lütfeenn :))
arkadaşlar bana şu internet ve oyun nasıl açılıyor tam olarak özetlermisiniz ? mdm 1 ne işe yarıyor onuda anlamadım kısaca özetlerseniz çok sevincem bide orda klavye lafı geçti ama bende klavye yok başka çözümü varmı ? özetleyin lütfeenn :))
!!! Ya arkadaşlar benim tablet tam güncelleme yüklerken reset attım ve açtığımda beyaz ekran geliyo sonra büyük vestel yazısı geliyor ve orada kalıyor ne açılıyor ne kapanıyor acil lütfen
Arkadaşlar ben mdm yi falan engelledim bluetooth açtım dns'yide değiştirdim ama şöyle bir sorun var: Şimdi mdm yi engelledikten sonra tableti kapatınca tekrar kilitleniyor ya,benim tabletin hafıza kartını okuması için kapatıp açmam gerekiyor o zamanda tablet kilitleniyor.Bu hafıza kartını hemen okuması için bir yol yok mudur?
Ya ben okulda dns yi değiştirip her siteye giremiyorum bilidiğiniz her siteye giren dns var ım? bide dns yi değiştirince tekrar aktivasyunun dns si geri geliyor
beyler pazartesi okula servis geldi. bi arkadaşın yazılımı kırılmış (başka bi sebepten)
adam bakmış kaspersky i görmüş . bu programı kullanmak yasal suç filan saçmalamış büyük ihtimalle korkutmak için. oyunları nasıl açtığını sormuş. bugün gelip videoya çekeceklerdi. arkadasa söyledim mdm ye olayından filan bahsetmemiş sadece ağı unutup oyunları açmayı göstermiş adam da videoya çekmiş. bu program başka kimsede var mı diye sormuş. o da yok demiş. bilginizee.
beyler ben kurdum kaspersky tablet security bir uyarı gelıyor blablabla...
altta disable ve skip & continue seceneklerivar disable mi diyoz? simdi bi zararı varmı calısıyormu ?