Dns değişmek için gerekenlereminmisin kardeş denedin mi sadece güvenli internet kalkıyo ama dimi.1 mobile marketten wi-fi connection manageri indirin
Sonra bir ağa bağlanın
Programı açın ve bağlandığınız ağa tıklayın
Ip ayarlarına tıklayıp dns nizi değiştirebilirsiniz...
youtube uygulamasıyla video izleyebilirmyiz evde ?
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
erdem61 bana trabzonu sevdirdin :)) çookk sağol kardesim
kerim 06da iş var ama diğerlerinizden hiçbirşey olmaz. önce interneti kendi amaçlarınız uğrunda kullanmak için (facebook, twitter) bi DNS ile oynayın evinizdeki kablosuz ağa bağlıyken, ayarlar/kablosuz ağınıza basılı tutup ağı değiştir diyoruz gelişmiş seçeneklere tik atıp IP ayarları bölümünü statik olarak seçiyoruz. ve ayarlıyoruz (DNS1=8.8.8.8 DNS2=8.8.4.4) ve eba internet tarayıcısından bile istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. sonrada tabi indirme işlemi istiyorsunuz aynı yolla mesaj olarak yolluyorsunuz. (http://www.opera.com/mobile/download/versions/) benim önerimdir. opera mini 7.5(android) seçin indirin indirdiğiniz apk dosyasını Hotmaille yollayın ve kurun. şimdi bana bunlar yetmedi tabi androidi tekrar kuruyorum. böylece tarayıcımıda kullancam Google Play Storemide nerdeyse bitti sayılır oda.o DNS ayarları sadece mahkeme kararıyla engelleneni açar onuda belirteyim
haci tabletin yazılımı. kırılmıştır hatasina cozum bulun
GARDAŞIM ÇOK İYİSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN AMA TABLETİNİZİN YAZILIMI KIRILMIŞTIR . LÜTFEN EN YAKIN SERVİSE ULAŞTIRINIZ HATASINA LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇÖZÜM BULUN
ygu711 alt tab denedin mi ??
Tablet yazılımı kırılmıştırda alt tab olmuyo arkadaşlar lütfen bi çözüm bulun yazılım kırılmıştıra lütfen ..
alt tab olmuyor gardaşmı bi çözüm bulun Allah rızası için
bide arkadaşlar google play ede çözüm bulamazmıyız ya.
dostum merhaba ben opera betayla face ye falan giriyorum ama bu ıp adresini basaramadım ıp adresimin sonu1.4 tu 1.5 cevirdim ama hala faceye falan giremiyorum opera betadan ayrı bı progmda açıklarsanız sevinirim..kardeş ip adresini değiştirmiyeceksin dns1 ve dns2yi sırasıyla 8.8.8.8 8.8.4.4 yap her yere girer.
bu arada arkadaşlar dns ayarını yaptıktan sonra blackmart alpha yı yükleyin market uygulmasıdır
ya arkadaşlar dns yi anladık tamam biride yazılım kırılmıştıra çözüm sölesin :(
Yazılımı kırılmıştır sorununu sadece servis çözer yeni yazılımı atıyorlar galiba. vesteli arayın bi belki bi yöntem söylerler
Peygamberinizi seversen lutfen yazilimi kirilmistir hatasina cozum
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben Blackmart Alpha'yı indirdim mesela bir oyun indiriyorum 17 mb. yükleniyor 17 mb sonra tekrar indiriyor yükleniyor sonra tekrar indiriyor... hep böyle. sizde de var mı aynı sorun?
ya lutfen soyleyin yazilimi kirilmistir hatasina cozumu lutfen