tableti bozdum anasını satıyım gidip vercem :D
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
http://tabletmerkez.blogspot.com/ Daha bitmedi yavaş yavaş yüklüyorum nasipse bu akşam biter. Ben yine burayı takip ederim ama artık destek vermeyeceğim gizliliğimize aykırı çünkü. Bu konuda herkesten özür diliyorum, anlayışınız için teşekkür ederim. Diğer blogları da takip edin, buraya da bakın.
Arkadaşlar bugüne yetişmeyecek pcyi sabaha kadar açık bırakıcam yarına biter inşallah oyun uygulama aradığınız herşeyi elimden geldiğince gruplandırıp koymaya çalıştım. Google Drive'm üzerinden kendi blogum ile dağıtacağım, isteklere göre de eklemeler olacaktır.
tablete ginger break ile root atılabiliyor. hayırlı olsun.
OYUN UPLOAD EDECEKLER BANA ULAŞSIN. AR-GE BAŞKANIYIM . SUNUCUMUZ VAR YARDIMCI OLURUM.
Kardeş gingerbreak te Rooting... diyip kalıyor öyle ... bi özelden cevap yazabilirsen ...
Arkadaşlar bende şu anda deniyorum valla bende çalışırsa %100 Herkesde Çalışır :D :D :D
arkadaşlar ben sadece gingerbreakla yapldığını biliyorum bana arkadaş yaptı
kardeş arkadaşına söyle acil paylaşsın bencil olmayın biz her şeyi paylaşıyoruz
Şu tableti açarsak size oyun blogu açıcagıma söz veriiyyyom data+sd her isteginizden :D yeterki su tabletleri açalım
arkadaşlar tableti pc ye otg kablosuyla mı bağlıyoruz????
hayır Nokia bağlantı kablosu işe yarıyor
hacılar valla tam bilmiom bu androidi ama tablete user muser die çok yeni şeylr geldi
arkadaşlar sizce bu video iş görür mü?
kardeş tabletin ekran görüntüsünü çek menüye gelip kpaatma tuşu ile ses kısma tuşuna bas menünün resmini buraya koy zahmet olmazsa
arkadaşlar bu video iş görür mü? www.youtube.com/watch?v=2DoqIFskVKM