Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
ibneler tableti aktivasyon yapmadan gönderseler çok iyi olcakta işte
Beyler farkındamsıınız bilmiyorum ama yeni güncellemeyle epostadan apk alsmıyoruz. Daha dogrusu indiriyo ama yüklenmiyo. Bu durumda abcdefg123 senin iş yalan oldu
Arkdaşlar şimdi gingerbreak yalanmı oldu ?
Olcay kardeşim, bir şey bilmeden konuşmayalım. Yöntem oluyor. Tableti Şifrele yapıyoruz. Fakat tekrar açtığımızda Tableti Sıfırla'ya basılmıyormuş. Öyle dedi yöntemi uygulayan kişiler..
Beyler, Benim bulduğum yöntemi bikaç tablete uyguladık.. bazılarında oldu bazılarında takıldı..
tableti şifrele dedikten sonra kapatıp açıp tableti sıfırla diyoruzya, tableti sıfırlaya basılmıyo. çözüm var mı klavyeyle geçiş felan da yok
alt tab yapınca mdm siliniyomu bide oyunla en kısa zamanda gelirse sevinirim
bide benim tablet 2.28 versionunda alt tab yapmama gerek varmı?
bide benim tablet 2.28 versionunda alt tab yapmama gerek varmı?
Wifi BConection managerde nasıl yaptıysak bunda da yapılabilir(dnsyi program içinden değiştiriyorduk gerçek yerinden değil)
farkındaysanız bu programda gerçek ayarlara girmeden değiştirmiştik
onun gibi sadece verileri değiştiren bir program bulunursa tableti sıfırla için
Başarırız !
arkadaşlar benim tablet şu anda kafayı yedi.akikive değil tabletim . apex launcher felan yüklü.ama tableti açıyorum ve kilit ekranındayken şifreyi girmek için bile 3-4 dk bekliyor . bunun bi çözümünü bulabilirseniz sevinirim .
ya aslında oyun yüklemeseydim ve baya ilerlemeseydi hiç düşünmeden yaparım ama benim sadece istediğim oyunların açılması ve mdm nin silinmesi oda rootsuz yapılamaz bi bakarım
Gereksiz uyg. silin
Bende de olmuştu vir ara gereksiz ve hafıza yiyen tüm uyg. silin
validate bi işe yaradımı verdiğim
Wifi BConection managerde nasıl yaptıysak bunda da yapılabilir(dnsyi program içinden değiştiriyorduk gerçek yerinden değil)tamamen katılıyorum...farkındaysanız bu programda gerçek ayarlara girmeden değiştirmiştik
onun gibi sadece verileri değiştiren bir program bulunursa tableti sıfırla için
Başarırız !