Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
''Bu uygulamanın çalıştırılması mobil cihaz yönetim sistemi tarafından engellenmiştir.''Geçmiş olsun.
İnternete bağlanmayı dene belki çözülür ayarlar.Sonra yine sıfırlayıp kullanırsın. ;)
Edit:Başkalarında da olmuş o yüzden iğneli bir yöntem var kaspersky kur iğneli yöntmi uygula sonra mdm disable et sonra tableti şifreleden sıfırla.Son Düzenleme: Validate ~ 05 Haziran 2013 18:58
Beyler aslında google den bulduğumuz başka bi mdmyi(http://airwatch.ihs.com.tr/) tablete kursak vestelin mdmsi kalkar diye düşünüsu komutları kullanmadan (kısaca root atmadan) o kalkmaz sistem dosyası nasıl kalksın?
Ayrıca o farklı bir MDM bizimki engelleyici o destekleyici :D
tamam da hiç internete baplanmıyor hiç kayıtlı internet ağı yoktu sıfırlamak istesemde ayarlar açılmıyorGeçmiş olsun.
İnternete bağlanmayı dene belki çözülür ayarlar.Sonra yine sıfırlayıp kullanırsın. ;)
Edit:Başkalarında da olmuş o yüzden iğneli bir yöntem var kaspersky kur iğneli yöntmi uygula sonra mdm disable et sonra tableti şifreleden sıfırla.
beyler iki sorum var
1) Klavyeli kılıf nerden temin edilebilir? ücreti ne kadar?
2) tabletime virüs bulaşmış olabilir. ne yapıcam? kaspersky felan yüklesem olr mu? mdm siler mi ne yapıyım?
Bi takın artık kaçıncı soruyorum
Beyler şu bulduğunuz şeyleri banada söyleseniz belki yardımım dokunur ömer şu bulduğun romu söyler misin özelden.Veya link atar mısın
beyler iki sorum var1.sini bilmiyorum :D
1) Klavyeli kılıf nerden temin edilebilir? ücreti ne kadar?
2) tabletime virüs bulaşmış olabilir. ne yapıcam? kaspersky felan yüklesem olr mu? mdm siler mi ne yapıyım?
Bi takın artık kaçıncı2.si kaspersky kur COMODO önerimdir.Tarat ikisiyle de sonra silersin.
Arkadaşlar bi arkadaş tableti şifrelemiş şimdi ilk önce kaspersky ile mdmyi disable etsek sonrada avg ile sıfırlama menüsüne girip tableti sıfırlasak tabletinizin yazılımı kırılmıştır dermi ? Acil lazım.
arkadaşlar hemen lafa giricem ben bir nedenden dolayı tableti bt ye verdim sonra o bana geri verdi ama şarj et geri getir dedi açtım baktım bu aleet çevrimiçi kurulum modunda ben bunu evden yapabilirmiyim
Razor.fotoğrafını çekip koyar mısın.
arkadaşlar tablete göre şarj aleti bulabilir miyim bu resmen adaptör hiçbir yere götürülmüyo
Beyler artık bildiğiniz yöntemleri paylaşsanız özelden bu haftada bitti.
1.sini bilmiyorum :DLink verebilir misin? bi sorum daha var. alt tab yöntemini yaptım. bluetuth acılıyo. bi dosya, oyun felan atmak istiyorum. oyunu yükledim. masaüstüne koydum(ne diyim :) tableti açtığımızda açık olan ekran yani:) ) üstüne basılı tutup paylaş diyorum göndereceğim yeri seçiyorum yolluyo ama url yolluyo.. farklı farklı şeyler yani.. bunu nasıl yapabilirm? dosya gönderme, oyun vb. gönderme anlatır mısın?2.si kaspersky kur COMODO önerimdir.Tarat ikisiyle de sonra silersin.
Link verebilir misin? bi sorum daha var. alt tab yöntemini yaptım. bluetuth acılıyo. bi dosya, oyun felan atmak istiyorum. oyunu yükledim. masaüstüne koydum(ne diyim :) tableti açtığımızda açık olan ekran yani:) ) üstüne basılı tutup paylaş diyorum göndereceğim yeri seçiyorum yolluyo ama url yolluyo.. farklı farklı şeyler yani.. bunu nasıl yapabilirm? dosya gönderme, oyun vb. gönderme anlatır mısın?File managerden gönder masaüstğnden deil
bir de mdm tablet aktiveöolmasa bile kullanırken zorluk çıkarıyor ben de iki yöntemi de kullanıyorum play store açılıyor ama yükleye basınca gidiyor lisans kontrolü için kullanıyorum sadece.
File manager'da dosya gönderilmiyo astro'dan.. es file manager'dan gönderiliyo ama internet felan diyo.. bide es file'dan bi şeye basıp gönder yapınca taşınabilir hopspot açılabiliniyo (çıkanlardan birincisine basınca) işinize yarar belki.. özelden konuşabilrmiyz?
play store u nasıl açtın bana anlatırmısın bende "maalesef google play store durdu" hatası veriyor
aynen bende özelden onu felan sorcaktım..
ben bi dosya göndereceğim zaman ChatOn programını kullanıyorum 1Mobile den indir atacağın kişide indirsin sonra üye olun birbirinizi arkadaş olarak ekleyin sohbet açın sonra oradan ataç işareti gibi bi şe var oraya tıkla ordan dosyayı seç gönder
NOT: ChatOn skype gibi bi program
pes 2012 yi açamıyorum lisans hatası veriyo google play olmayıncada olmuyor nasıl yaptığını anlatsa bi
ya beyler benim tablet dondu sonra reset attım oyunları yapacam olmuyor sonra bi ara oldu zannettım gırdım es fileye mdmyi kasperyi flan yapacam ilk mdm yi yaptım yukledım sonra tam pushu yapacakken oyunlar kapandı hatası geldı cıktı sonra oyunlar hiç açılmamaya basladı bu nedenlede mdm ve kaspery flanda yapamıorum yardım lütfennnnn...!!!!!!!
Xda dan en son sürümünğ alın play storenin
Google play hizmetleri de yüklü olsun.
ya beyler benim tablet dondu sonra reset attım oyunları yapacam olmuyor sonra bi ara oldu zannettım gırdım es fileye mdmyi kasperyi flan yapacam ilk mdm yi yaptım yukledım sonra tam pushu yapacakken oyunlar kapandı hatası geldı cıktı sonra oyunlar hiç açılmamaya basladı bu nedenlede mdm ve kaspery flanda yapamıorum yardım lütfennnnn...!!!!!!!İğneli yönyem var resetli ilk 10 sayfaya (7.sayfadaydı) yap sonra disable et