Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Arkadaşlar en az 10 kişi tableti rootladım dedi; hatta bazıları bu mesajlarından sonra rootladım diyenlere nasıl rootladın dedi, ancak gerçek manada ilk kez elvandalton resimlerle ispat etti, arkadaşım seni tebrik ederim mertliğini ortaya koydun, birçok kişiyi kapak ettin... çalışmalarında başarılar... gmailini verirsen sevinirim :)
Abi root tamam da tablet kafayı yedi. Ne adam gibi açılıyo ne de başka bi şey. Anlamadım. Belki daha önce z4 root,gingerbreak felan denemiştim ordan virüs geçmiş olabilir. Ama root kesinlikle oldu.
biri denesn bende kablo yok. olrsa bilgilendrirsinxz. video da cekn hee :))
Evet root etmişşin.
Bende yine olmuyor :(
Adam reis ya.Srs root u dediğim gibi biz senle konuşurken adam root atıyomuş.helal olsun.Tebrik ederim.ama hala tam olarak root atılıp atılmadığı belli değil.kontrolü eline alabildin mi tabletin.Düzeldi mi tablet.
Arkadaşlar en az 10 kişi tableti rootladım dedi; hatta bazıları bu mesajlarından sonra rootladım diyenlere nasıl rootladın dedi, ancak gerçek manada ilk kez elvandalton resimlerle ispat etti, arkadaşım seni tebrik ederim mertliğini ortaya koydun, birçok kişiyi kapak ettin... çalışmalarında başarılar... gmailini verirsen sevinirim :)Gerçek adım da Mert bu arada :D kardeş bence şans işi bu işler.Biraz da merak :D
'mhim65@gmail.com'
eee kim dedi srs root u artık ismimi yazarsınız yöntemin altına
:) birnz deneyn aktivasynsz tablette, tablet calısıyomu bi bkn, bnde kablo yok
Adam reis ya.Srs root u dediğim gibi biz senle konuşurken adam root atıyomuş.helal olsun.Tebrik ederim.ama hala tam olarak root atılıp atılmadığı belli değil.kontrolü eline alabildin mi tabletin.Düzeldi mi tablet.Maalesef. Bilgisayardan virüs taraması yaptırıcam. Ama servise göndermem lazım galiba. Artık olay size kaldı. Benim kafam rahat. Artık tablet olmasada olur. Rootladım ya keyfim yerine geldi.Tablet rootlu. Pc'den izin isteği yollayınca ses felan geliyor. Görünüyor ama izin vere basamıyorum :D tablet kaldı böyle ama tableti güncel olmayanlar bu programı denesin.
Ben giner breaki tablete kurduğum zamamda çok yavaşlamıştı sonra kaldırdım virüs taraması yaptım yeniden başlattım biraz düzeldi ama hala tablet çok kasıyo belkide arka planda çok uygulama çalışıyordur.
Exploit yerinde SRS'de birşey çıkıyor ama exploit seçemiyorum.
beyler bnm arkinin tablet aktivasyonsuzdu.. yeini güncelleme var demiş, yeni güncelleme yüklenmiş. ama hala apex launcher da eskisi gibi yani ama oyunlarda paket bozk felan diyomuş. bunun tabletine mdm 1.00 mdm push mdm 1.00 mıydı nasıldı :)? yükleyip mdm disable ettikten sonra aktivasyonsuz hale getirebilr miyiz?
Bana gingerbreak virüslü apk verebilecek olan var mı.
Framaroot diye bi app çıkıyor. seçme devam et. en sonra sistem geri yükle diye bi şey çıkaacak. ona bas tablette. sonra yeniden başlayacak. bi daha dene bak root olacak. ama tabletin benimki gibi olursa ben sorumlu değilim :D
Tableti şifreleleyip sıfırlayabilseydin o zaman düzelirdi .kapatıp açınca düzelmiyor mu tablet.bu arada validate eğer root atabilirsen tablete buraya yaz.bide snappea programı yüklümüydü sende mert
arkadaşlar tableti sıfırlayın sadece launcher, filemanager ve mysettings kurun bide öyle deneyin kasmaya çözüm olarak
http://tabletmerkez.blogspot.com/ burada uygun apklar var
elvandalton yöntemini paylaşabilir miyim :D
orada 2 buton var geri yükleme ve verilerimi geri yükle hangisine basayım?
O banada olmuştu bende sistemi geri yüklemiştim kapatıp açtım tablet aynıydı ama root atılmışmıydı ona hiç bakmadım belkide rootludur tablet şu an .