Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Beyler ben çıkıyorum sonra girerim.Bende deniycem root atmayı
Snappea yüklü değildi. Yöntemi de paylaşabilirsiniz bu arada. Ama bence emin olmadan insanları umutlandırmaya gerek yok. belki root benim tabletime zarar vermiş olabilir. bi kaç kişi daha denesin
Neden olmuyor anlayamadım ama durum ortada.şans. ama bu programda umut var beyler.
arkadaşler ben tableti bağlıyorum hata ayıklamayıd açıyorum altta yeni donanım bulundu vp10 falan yazıyo sonra karşıma yükleme şeysi geliyo ona evet sadece bu kez diyorum yükleyemiyo ve srs tabletimi görmüyor xp 32 bit kullanıyorum siz program yardımıylamı tanıtıyorsunuz tableti yardım ederseniz sevinirim
Tablet kafayı yedi sonunda kilit ekranından kurtulamıyorum sonra alttaki imleçler de ekran da simsiyah oluyor :(
beyler kimse 2.34 de yüklenen uygulamaları açmayı bilmiyo mu ?
bide ben deneyim srs root ile rootlamayı
elimde olsa senin gibi yalancıalrı atardım forumdan salak herif hani rootlamıştı arkadaşın yaşın büyümüş ama beynin gelişmemiş bi yalan atıyosun bari çaktırma
Bence root atılıyo bu programla çünkü adamlar denenmiş telefonlara Vestel vp10 u da yazmışlar ama bende tam olarak root atıldığını sanmıyorum bunu engelleyen bir şey var.Şu an bence tabletlere yarım root attık.TAm olarak atamadık.
Ben başka telefonlara nasıl root attıklarını gördüm sizde bakın bayağı ilerlemişiz
http://www.youtube.com/watch?v=9swTG3VwU7c 1.15 dan sonra izlemeye başlayın.
Tek sorun neden bilgisayardan bu tableti yeniden başlatamıyoruz eğer bunu yapabilirsek recovery moda veya download moda sokabiliriz bilgisayardan.
Bana bunların tıpatıp aynısı oldu. sadece ben kendim yeniden başlattım. benim ki tam rootlu ama ben kullanamıyorum işte :D tablet işlem yapamıyor.kafayı yedi :D
Bir şey sorucam hani biz mdm ve mdm push tekrar yükleyince "MDM Durdu" hatası veriyodu hem internet hemde oyunlar açılıodu. Acaba snappea dan mdm watcheri export edip tekrar yğklesek mdm watcher durur mu ?
ACİLLL CEVAPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EEE şimdi tablet servislik mi oldu.
Bencede root oldu ama tabletteki bişey bunu engelliyor belkide tablet root desteklemiyodur belkide tablete root atılmıyodur nede olsa özel üretim bir tablet
bnmkide kafayı yedi ne yapmak lazım