Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
2.34 hakkında bilgim yok . bloga kimden aldığımı yazmıştım zaten bence ona ö.m atkardeş 2.34 için yazdığın yazıyı biraz daha açsan hafıza kartından yükleyeceğim uygulamalar tablette yüklü sence bu sorun oluşturur mu hafıza kartından yükleyeceğim zaman yani silip de mi yapayım yoksa silmesem de sorun olmaz mı
valla ben bi şarjının bitmesini bekleyeyim ondan sonra bakarız bişeylere . ah salak kafam niye her şeye basıyosun ki
tablet ekranı beyaz kalanlar
tableti açarken açma ile ses skısma tuşuna basılı tutun beyaz ekran gelddiği gibi açma tuşundan eliniziçekin seskısma tuşundan çekmeyin açma tuşu dediğim powe tuşu
dğmesi içeri kaçan arkadaş
Beyler lütfen oyun acamıyorum tablette mdmyi kurdum sadece suan ayarlar dısında bir şey acılmıyo lütfen oyunları nasıl acabilirim yardım edin lütfen
sende al toplu iğne eline tuşun olduğu yeri elinle kabını biraz kaldır iğneyle tuşu yukaarı çek oluer
Boot animasyon call of duty yaptım dehşet birşey oldu ama ses değiştiremiyorum şu an
bir de nedense adb de shell@android dedi eskiden root@android diyordu nedendir?
su komutunu yazınca aynı şeyleri yapabiliyorum ama neden?
o bana bi mesajında bana bişey demiştide ona gönderme :) rom toolboxla reboot cwm dediğinde recovery 3e ye girilebiliyor lazım olan no check signature yapan recoveryi tablete portlayıp root explorer ile atıp bu şekilde kullanmak diğer şekilde sadece wipe data yapılabiliyor.
bende apple işaretinin içine işeyen android yaptım boot animation u
yavuzbey boş laf yapma uza burdan
@bmersan21 ben burada fikrimi söyledim sen gelmiş küfür ediyosun taşkınlık çıkarma
olm olmayan bişeyi söyledin az kalsın tablet gidiyodu fikrimi diyosun şimdide osefer oluyor dedin fikrim demedin
2.34 yasaklı uygulama açmayı http://mebtabletleri.blogspot.com/ da anlatmışlar ama video koymamışlar ekleyebilir misiniz ?
olm olmayan bişeyi söyledin az kalsın tablet gidiyodu fikrimi diyosun şimdide osefer oluyor dedin fikrimkardeş özel mesaja niye cvp vermiyosun :/ tablet vestel yazısında kalıyo sen düzeltmişsin bi sölesene sana zahmet sabahtan beri düzeltemedim ya reset atıp duruyom arkadan ama olmuyo
oluyor denedim tabletin açılması ve rootlu olması lazım
boot animationu nasıl degiştirdiniz ya :D
NE ZAMANDIR SORUYORUM ŞU TABLETİ SIFIRLAMANIN BAŞKA Bİ ÇÖZÜMÜ YOK MU TABLETİ ŞİFRELE AÇIK AMA SIFIRLAMA AÇIK DEĞİL
LÜTFEN FARKLI BİR YÖNTEM SÖYLEYİN
arkadaşlar tablet vestel yazısında kalıyo ya beyazdan sonraki vestel yazısında lütfen yardım edin bir sürü resetledim kapattım açtım ama olmuyo :/