tabletin şarjını %0 yapsam sonra şarja taksam düzelme ihtimali var mı
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
BEYLER NASIL OYUNLARI ACICAM YARDIM EDİN
hm bende adb toggle programında bootloader falan bişey yazıyodu kapattım açtım tableti böyle oldu :)
Tablet Çok ısınıyo ben bi soğutma sistemi kurayımda şarjı bitene kadar açık kalsın bari :D
beyler restoreye kadar geldi restorede geri yükle dedim tableti reboot dedi reboot yaptım auto root failed dedi napıcam ?
root oldu mdm , mdm push , mdm watcher den bşka ne kaldrılcak ?
beyler 4 kere kapatıp açtıktan sonra orda tabletten yapıyoz sonra napacağız kapatıpmı ok diyeceğiz yoksa direkmi
Kurulum sihirbazı yedek al sonra sil
system time setter bide.
beyler kamera deliğini gördüm.. adam doğru söylüyo
kurulum sihirbazının neden yedeğini alıyoruz ?
bide eba-sso silincek mi zararı olmasın
Beyler gönlüm isterdi ki sizden root hakkında bilgi almak fakat ben mdm disable ederek kullanırken babam tabletim kapattı ve tabletim 2.34 e güncellendi foruma birisi yazmış şöyle uygulamaları açarsınız felan die ben yapamadım benim 1 sn bile açılmıo uygulama açılsa bende mdmyi disable etcem kardeşler bak ne güzel root felan etmişsiniz bi yardim etseniz?
tableti kapat aç ama açılırken internete bağlı olsn daha sonra açılınca durmadan dosya yöneticisine tıkla açılınca arkadan reset at ve internet modemini kapa açılınca dosya yöneticisi açılırsa ağı unut.
tableti kapat aç ama açılırken internete bağlı olsn daha sonra açılınca durmadan dosya yöneticisine tıkla açılınca arkadan reset at ve internet modemini kapa açılınca dosya yöneticisi açılırsa ağı unut.acilinca rest at dion ya acilmio iste kapatip aciom mdm durdu dio tamam diom basiom basiom acilmio
Ben root felan istemiom uygulamalar acilsin yeter edit:yok yok istememmi!??
Ya adamlar yeni guncelleme ile herseyi duzeltmis kafayi yiycem help mee??
Oh ne guzel root yaptiniz ta bi bi yardim eder insan