srs de çıkmıyo
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
ohbe gerigetirdim tableti bidaaromlafelan uğraşmıyom beyler size kolaygelsin ygu71linkipaylaştımüstebişi lazım olursa yardımederim ama bidaha tablette rom,cwm denemek yok
ohbe gerigetirdim tableti bidaaromlafelan uğraşmıyom beyler size kolaygelsin ygu71linkipaylaştımüstebişi lazım olursa yardımederim ama bidaha tablette rom,cwm denemek1000 nusubet 1 musunet (yada onun gibi bişey) ten iyidir derler :D de sen nasıl yaptın :D
Son Düzenleme: vestelVP10cu ~ 14 Haziran 2013 15:51
arkadaşlar root atarken frogo orogo fekan çıkmıyo ayrıca srs de yok
yardım edin[:<>"]
tableti 4 5 defa arkadan resetlerdim ses kısma açma tuşlarına bastım her seferinde farklı şeyler yaptım ne demişler azimle sıçan betonu delerhangisi oldugunu bilmiyorum (bence hepsi ama ) bt cinin bilgisayarın Desktop\vestel\rom daydı gizlice aldım :Dbide senin bana verdiğin linkte hangisi rom?
onlar rom dosyası değil ki. adından da anlaşılacağı üzere fastboot, bootloader gibi şeylerin image dosyaları. işimize yarıyabilir gibi duruyor.
Ben de nerden aldı diyorum :)
Peki rom olduğundan emin misin onun?Vestel romu mu?
evet rom değil çünkü rom dosyası .zip şeklinde olur
yaw sizin bt ciler işi kavramış bence bizim bt ci benim kadar anlamıyor bu tabletten
arkadaşlar son güncellemeden sonra oyunnları nasıl açabil,irim cok acil yardım edebilirmisiniz ?
Beyler mdmyi yükledim hersey enggelli suan interneti acıp kapadıgımda bir oyun a bile giremiyorum dosya yoneticisini acmadan nasıl oyunları acabilirim lütfen yardım edin
arkadaşlar adb toogle de bootloader diye bi seçenek var ya ona bastım cihaz kapandı beyaz vestel yazısında kaldı acil yardım