BİRAZ UZUN OLACAK AMA LÜTFEN OKUYUN
Olayları baştan anlatmak gerekirse 1 yıldır bunu yaşıyodum ne kadar cd le format atsamda pc donuyordu bende bilgisayarcıma dedim durumu bi getir dedi baktım usbden formatladı 10 dk sürdü geri verdi pc açılma hızım 4-5 dk dan 20 saniyenin altına düştü ama 32 bit format attırmıştım bazı sorunlar oluyordu oynadığım oyunun hilelerinde bende aynı usbden almıştım ondan 64 e formatladım win7 bu arada sonra düzgün çalıştı her neyse 1-2 formatta ailede olan pclere attım hatta kendi pcme 2. formatı 1 ay kadar önce tekrar atmıstım ve yine düzgündü ama nedense 1 hafta önce formatlarken sanki eskiden cd format attığım zamanki gibi bi yavaşlama oldu format 2-2.30 saat arası sürdü pc açılması 2 dk dan uzun sürüyor oyunumun açılması 20 dk sürüyor dayanamadım bilgisayarcıma tekrar götürdüm dedim bendeki usbden bi formatlarmısın tamam dedi aldı bendekinden yaptı ve normal çalıştı hiç sorun çıkarmadan acaba dedim düzeldimi diye dün bi tekrar usbyi deneyim dedim ve pc yine ağırlaştı yine 2 dk dan uzun sürüyor açılması bu adamın yaptığı farklı bişey olmalı neyi farklı yaptığını bana açıklayabilecek olan varmı ulaşma durumum yok adam tatilde arıyorum açmıyor en az 1 hafta bu pc böyle olcak yapamazsam ve yarın netim 3mbpsden 20mbps ye yükselecek düzgünce nette dolanmak istiyorum ne yapmam lazım
formatta şöyle formatlıyorum usb takıp biostan 1.aygıt usb gösteriyorum
usb speed diye bi ayar var highspeedden fullspeed alıyorum usblerin daha hızlı çalışmasını sağlıyormuş
1 tuşa basın falan oraları geçerken bile yavaşladı artık
türkçe ve türkçe f dilleri seçip devam diyorum
özelleşmişten c yi biçimlendirip c ye ileri diyip format başlatıyorum acaba farklı bişeymi varda yapmıyorum onu ?
sonra pc açılıncada ilk ekran kartı sonra oyunumu zaten tek oyun yüklerim sonra driver programım var hepsinin güncel halini kendi yükler sonra oyunumu açarım patch bitincede girerim normalde patch bitmesi 20 dk dır hepsinin ama bu en az 5-6 saat sürüyor artık
sistemimi yazmamısım
amd athelon II X2 250
4 GB ram
Nvdia Geforce 9900GT 256 bit 1 GB
320 gb hdd var 8 tane bad sector buldu bugün tarattım