Granattes...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Adam bizi sevdi.Dün baya haşladım :) Bana irlandadan bir bayan ayarlacakmış 4 tane fotograf gösterdi bayanların hiç birini beğenmedim Türkler gibi değiller. :) (yalana bak)detroid dostum garnütür'ün bir yere gittiği yok... garnitür'le Homenbirlds aynı kullanıcı... başka bir nick'le foruma döner demiştim haklı çıktım..
Dün adamı tehtit ettim dedimki ingilizce koşursan irlandalıları çoğaltırım dedim.Sonra İngilizlerin başına bela olursunuz dedim.Tabi hepsini sildim.
Uzun bir süre ingilizce konuşmadı. :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (231111) ~ 25 Aralık 2012 16:35
konu ne zaman kilitlenecek onu merak ediyorum...
detroit ses sistemi topladın mı? o çocuğa çok fazla sardı ben cevap yazmadım tekrar...
konu ne zaman kilitlenecek onu merak ediyorum...Yok be kitlenmesin ne güzel konuşuyoruz.Bügün ingilizce konuşan Türk sitelerinde irlandalı arkadaşlarımızı baya andık.uMarım kulak iltabı yoktur.Çınlatma bizden gelsin.
irlandalıysan ingilizler en büyük düşmanın olmalı yıllarca irlandayı sömürdüler çünkü.(yanlışmı biliyom konumu karıştı düzeltin lütfen)
Ben irlandalı olsam ingilizle evlenip ingilizleri çogalmazdım şahsen.Soyu kurusun ingilizlerin.Ama irlandalı bir bayanla evlenirim.Ama soyu ingiliz olmucak.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (231111) ~ 25 Aralık 2012 16:46
konu ne zaman kilitlenecek onu merak ediyorum...media marketen denemeye gidiyor.detroit ses sistemi topladın mı? o çocuğa çok fazla sardı ben cevap yazmadım tekrar...
https://www.chip.com.tr/redir/?ur ... -1-speaker-27650451
ingilizler için soy-sop mevzularına girersek F.U.C.K kelimesinin hikayesini okumanızı tavsiye ederim..bana bayağı mantıklı gelmişti.
Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri
kral VIII. Henry zamanidir... Veba, katliam, savaslar, uzak
diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer
sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yariya dusmus,
Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir.
Ama yaptirdigi arastirmalar sonucunda ülke
hapishanelerinde çok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok
sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini
saglayabilmek amaciyla kral kontrolunde hapisanelerde ciftlesmeler organize
etmistir.
Dünyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti,yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir.
Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the
King"
yani "Kral kontrolünde zina" denmis ve FUCK olarak
kisaltilmistir.
Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir.
"Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur. Buradan bizim anladigimiz da, Ingiliz halkinin
yarisi o... cocugudur.
"kopyala-yapıştı alıntıdır."
ingilizler için soy-sop mevzularına girersek F.U.C.K kelimesinin hikayesini okumanızı tavsiye ederim..bana bayağı mantıklı gelmişti.Bu sistemi Amerikadada denediler amerikalılar Türedi.Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri
kral VIII. Henry zamanidir... Veba, katliam, savaslar, uzak
diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer
sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yariya dusmus,Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir.
Ama yaptirdigi arastirmalar sonucunda ülke
hapishanelerinde çok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok
sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini
saglayabilmek amaciyla kral kontrolunde hapisanelerde ciftlesmeler organize
etmistir.
Dünyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti,yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir.
Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the
King"
yani "Kral kontrolünde zina" denmis ve FUCK olarak
kisaltilmistir.
Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir.
"Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur. Buradan bizim anladigimiz da, Ingiliz halkinin
yarisi o... cocugudur."kopyala-yapıştı alıntıdır."
Benden bile ağır bir hakaret ettin.Ben hiç olmasa çoğaltıyordum.Sen adamı yerin dibine soktun.Yüzü olsa kızarıcak derdim ama yüzü yok ki.Admın suratına tükürsen diyicek Yarrabi şükür.(çok mu ağır oldu ne:)Bazı yüzsüz üyeler var bumerang gibi atıyolar geri geliyor :
Neyse çeviri yaparken zaten google yanlış çeviriyor.Çeviri hatası der. :)
Ama adamı taktir ettim ben bukadar laf yesem kesin küfür ederdim çünkü fazla dayanamam.Ama granness iyi dayandı.O kunuda taktir ettim.Afferin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (231111) ~ 25 Aralık 2012 19:37
Humankind best known as First ever created human being, Greatness guys, give me break you're more awkward than I thought. *LOL*
Benden bile ağır bir hakaret ettin.Ben hiç olmasa çoğaltıyordum.Sen adamı yerin dibine soktun.Yüzü olsa kızarıcak derdim ama yüzü yok ki.Admın suratına tükürsen diyicek Yarrabi şükür.(çok mu ağır oldu ne:)Bir ata sözü var dostum durumu özetliyen Arsızın bi tarafına 40 kazık cakmışlar dönüp gülmüş bunlarda böle ne dersen de zihniyet değişmez.Neyse çeviri yaparken zaten google yanlış çeviriyor.Çeviri hatası der. :)
Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Aralık 2012 19:38
Humankind best known as First ever created human being, Greatness guys, give me break you're more awkward than I thought. *LOL*google tranlate ile çevirisi
Önce beni düşündüğümden daha sakarız kırmaya vermek insan, Büyüklük çocuklar, yarattığı gibi iyi bilinen insanoğlu.
Şimdi bunu Çeviren bir Türk ingilizceside yoksa önce küfürmü eder yoksa kendi haline bırakın adamı mı der.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (231111) ~ 25 Aralık 2012 19:40
Alakası yok. Grammer olarak Türkçe ile İngilizce benzemediği için anlamsız oluyor. Fransızca, Almanca ya da Portekizce olsaydı anlamlı olurdu.google tranlate ile çevirisi
Önce beni düşündüğümden daha sakarız kırmaya vermek insan, Büyüklük çocuklar, yarattığı gibi iyi bilinen insanoğlu.