Adam grantes midir nedir şu adam süresiz ban + ip ban yese keşke
Granattes...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Alakası yok. Grammer olarak Türkçe ile İngilizce benzemediği için anlamsız oluyor. Fransızca, Almanca ya da Portekizce olsaydı anlamlı olurdu.Aha Türkçe konuştu.Peki bunu bile bile neden ingilizce konuşup kendine hakaret ettiriyorsun.Düzgün bir Türkçen var zaten.
humankinds evdemi kaldın sen bayanmısın erkekmi yaş kaç.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (231111) ~ 25 Aralık 2012 19:44
@Umut Başer Zaten sürersiz olarak suspendedlandım ama şu kadar söyliyim ben istemedikçe benden kurtulmanız imkansız gibi bir şey
@Detroid Neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta size hakaret etmiyorum ya da aşalamıyorum herkesin kendi zevki
@okinkurt Doğrudur.
@Umut Başer PC kullanmıyorum merak etmeyin.
@Umut Başer Zaten sürersiz olarak suspendedlandım ama şu kadar söyliyim ben istemedikçe benden kurtulmanız imkansız gibi bir şeyNedenmi böyle düşünüyoruz.Sence neden.Sana daha öncede söyledik.Dikkat çekmek istiyorsan yeri bura değil.Burda sıradan insanlar var tepki toplarsın.Donanımhabere git onlar tam ingiliz fanboylara müsaitler.Bende ingilizce çeviri yetenegi yok anlamıyormusun.@Detroid Neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta size hakaret etmiyorum ya da aşalamıyorum herkesin kendi zevki
@okinkurt Doğrudur.
@Umut Başer Zaten sürersiz olarak suspendedlandım ama şu kadar söyliyim ben istemedikçe benden kurtulmanız imkansız gibi bir şeyBişey sorucam senin adın ne gerçek adın ve yaşın kaç acaba sadece yaşını sölesende olur hiç akıl yaşta değil baştadır şeylerine girme merak tan soruyorum hee unutmadan doğrudur dedin ya o tuzak bir sözdü tinercilern %99 unda kafa yoktur çünki tiner çeke çeke uçmuştur bütün tesisat :)))) neyse soruma cevap ver .@Detroid Neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta size hakaret etmiyorum ya da aşalamıyorum herkesin kendi zevki
@okinkurt Doğrudur.
Eeee benim soruya cevap ?????? yoksa senin bir adın yokmu evladım :))) sessiz murtaza kumlarda tepinirken :D
@Detroid 35, Fan boy olmakla ingilzice konuşmanın ne alakası var ?
@Okinkurt 10 yaşındayım tamam üzerime fazla gelmeyin.
Eee iyi neye inanmak istiyorsanız ona inanın her neyse. Şu 3 şey asla değişmeyecek asla: Her zaman Apple'ın yanında olacağım, hiç bir zaman PC'de oyun oynamayacağım ya da oyun tercih etmeyeceğim, her zaman konsol da oynayacağım.
Eee iyi neye inanmak istiyorsanız ona inanın her neyse. Şu 3 şey asla değişmeyecek asla: Her zaman Apple'ın yanında olacağım, hiç bir zaman PC'de oyun oynamayacağım ya da oyun tercih etmeyeceğim, her zaman konsol da oynayacağım.Bizene emmi istediğin le oyun oyna istediğini savun sana zorla pc aldırmaya çalışan yok ingilizce konuşma yeter.
Humankind,Cinayet işledikten sonra cinayet mahalline tekrar gelen amatör suçlular gibisin,Banlanıp banlanıp geri geliyorsun,Hiçmi yüz,Utanma yok,istenmiyorsun işte,Niçin anlamıyorsun? İnsanda bi ahlak olur,anlayış olur,Allah bilir kaç yaşına geldin,1 gram laf anlamıyorsun.. Seni yetiştiren aileye yazık..