Arkadaşlar granattes diye birisi vardı hep dingilizce konuşıyordu ona ne oldu da kaç gündür gelmiyor .Kovuldu heralde.
Granattes...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yaw sus iyikide gelmiyor adam türkçe konuşmuyordu.
Süresiz uzaklaştırma fikrimce ağır olmuş. Ama yine de karar sizin.
Forumu o kadar etkilmişk hakkında konu açılıyor.
Forumu o kadar etkilmişk hakkında konu açılıyor.forumu olumlu yönde etkilemiş olsaydı herkes gittiğine bu kadar sevinmezdi... adam tam olarak tabiri caizse "ikoncan" denilen tiplerden biriydi.. arkasından konuşmak pek doğru değil biliyorum, yüzüne karşıda söylemişliğim olduğu için rahat yazıyorum... Samsung Note II mi? İphone mu? tartışmasının olduğu bir konu oldu adam ölümüne apple fanı... ve anladığım kadarıyla maddi durumu oldukça iyi olduğu için apple tarafından birkaç kez kazıklanmış olmasına rağmen halen apple'ı savunacak kadar saf..
o konuda iphone 4 - 4s ve son olarak iphone 5 kullandığını yazmıştı...kim birbirinin çok az farklılıkla kopyası olan 3 telefona dünyanın parasını bayılır ki... bahsi geçen >> KONU
ayrıca forumda ingilizce konuşmasına sinir olan sadece ben değilim diye düşünüyorum... gitmesine üzülmedim ama eminim farklı "nick" kullanarak tekrar aramıza dönecektir...
Sevinenler sevinmeyenler yönüne bakmıyorum sadece etkilemiş artı başka birforumu olumlu yönde etkilemiş olsaydı herkes gittiğine bu kadar sevinmezdi... adam tam olarak tabiri caizse "ikoncan" denilen tiplerden biriydi.. arkasından konuşmak pek doğru değil biliyorum, yüzüne karşıda söylemişliğim olduğu için rahat yazıyorum... Samsung Note II mi? İphone mu? tartışmasının olduğu bir konu oldu adam ölümüne apple fanı... ve anladığım kadarıyla maddi durumu oldukça iyi olduğu için apple tarafından birkaç kez kazıklanmış olmasına rağmen halen apple'ı savunacak kadar saf..
o konuda iphone 4 - 4s ve son olarak iphone 5 kullandığını yazmıştı...kim birbirinin çok az farklılıkla kopyası olan 3 telefona dünyanın parasını bayılır ki... bahsi geçen >> KONU
ayrıca forumda ingilizce konuşmasına sinir olan sadece ben değilim diye düşünüyorum... gitmesine üzülmedim ama eminim farklı "nick" kullanarak tekrar aramıza dönecektir...
konuda kendisi şöylemişti apple fanboy olduğunu vede inkar etmiyordu....
Milletle dalga geçen bir adam dı kendisi okadar dedik rica ettik Türkçe konuş arkadaş diye ama devam etti herşeyin bi bedeli var arkadaş uyarıldı hatta bizzat denetmen uyardı gene dinlemedi o kaşınırsan kaşırlar abi :D .
birbirimize karşı hoşgörülü davranalım arkadaşlar
Herkes konuşmak istediği dilde konuşabilir.Buraya Computernice diye bir kişi gelmişti birşey demediniz?.Belki Greatness'te ABD'liydi.
Herkes konuşmak istediği dilde konuşabilir.Buraya Computernice diye bir kişi gelmişti birşey demediniz?.Belki Greatness'te ABD'liydi.herkes konuşmak istediği dilde konuşabilir yada yazabilir...bizim tartıştığımız mevzu o değil...bu arkadaş türkçe bilmesine rağmen ingilizce yanıtlar vermeyi tercih eden, ingilizce bildiğini karşısındaki adamın gözüne sokmaya çalışan bir elemandı... yabancı bir katılımcı gelir foruma ingilizce soru sorar cevabını zaten mantıken bildiği dilde yani ingilizce vermen gerekir...ama bu adam insanları aşağılamaktan hoşlanan, kendi bildiğinden başka doğru olmadığını savunan megolamanın önde gideniydi.. forumdan uzaklaştırılmış olması tekrar söylüyorum yerinde ve mantıklı bir karardı..
herkes konuşmak istediği dilde konuşabilir yada yazabilir...bizim tartıştığımız mevzu o değil...bu arkadaş türkçe bilmesine rağmen ingilizce yanıtlar vermeyi tercih eden, ingilizce bildiğini karşısındaki adamın gözüne sokmaya çalışan bir elemandı... yabancı bir katılımcı gelir foruma ingilizce soru sorar cevabını zaten mantıken bildiği dilde yani ingilizce vermen gerekir...ama bu adam insanları aşağılamaktan hoşlanan, kendi bildiğinden başka doğru olmadığını savunan megolamanın önde gideniydi.. forumdan uzaklaştırılmış olması tekrar söylüyorum yerinde ve mantıklı bir karardı..
çok haksız bir itam neden böyle bir şey söyledin anlamak gerçekten güç :)Yoo haksız değiil hayır madem haksız ozaman neden geçmişte yaptıkların için özür diledin ki anlamak güç ise adminden rica edielim yazdıkların duruyodur muhakkak ellerinde ortaya koysun tamam ? sonra millet karar versin haksızmı değilmi ? off ezgi off sana dedim beni senle uğraştırma cok acık veriyosun diye devam etme artık ...
bu konullara girmeyelim okincik :):)Yoo haksız değiil hayır madem haksız ozaman neden geçmişte yaptıkların için özür diledin ki anlamak güç ise adminden rica edielim yazdıkların duruyodur muhakkak ellerinde ortaya koysun tamam ? sonra millet karar versin haksızmı değilmi ? off ezgi off sana dedim beni senle uğraştırma cok acık veriyosun diye devam etme artık ...
DETROID_35 ingilizce konuşanlara gıcık kapıyor.Adam tam bir milliyetçi.Aslında işin doğrusunu yapıyor.Örnek üye.
arkadaşlar Grenattesin hesap yerine girdim resmi felan kalkmış.Toptan gidiyor artık kurtulduk.ALLAH başımıza daha playboy vermesin inşallah.Rahmetlinin son cevabı belfast ırelandmış :)
arkadaşlar Grenattesin hesap yerine girdim resmi felan kalkmış.Toptan gidiyor artık kurtulduk.ALLAH başımıza daha playboy vermesin inşallah.Rahmetlinin son cevabı belfast ırelandmış :)You think is so pal but as far as you can see, I've been resurrected to save us from that corrupted form anyway. Do not leave comment which you've no idea about it.